Gość: br IP: *.ipt.aol.com 23.11.05, 19:37 "Ty gangreno, ty jedzo ty zmoro zrobimy z toba tak ja zrobiono z Aldo Moro"-- wtedy tak mowilismy o naszej matematyczce. W podstawowce we Wroclawiu dosc dawno temu. Czy ona jeszcze zyje? Oby nie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srull Re: Uwolnić Aldo Moro 23.11.05, 20:28 Podobne teksty byly w tamtym okresie rowniez w 3city "... ty zmoro - zginiesz jak Aldo Moro". Dzis mnie nie smiesza, dziecieca glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Uwolnić Aldo Moro IP: *.ipt.aol.com 23.11.05, 21:51 To byla herod-baba. Miala jakis problem z hormonami, bo nawet lekkie wasiki miala. Rzucala w uczniow kreda! Zmora jak z horrorow! Mam nadzieje, ze gryzie teraz trawe od dolu, bo jak nie to jak tam pojade to ja osobiscie wysle w zaswiaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Uwolnić Aldo Moro 23.11.05, 23:03 Ja miałem podobnie, moja była mała i zasuszona, ale to była najwredniejsza suka jaką kiedykolwiek spotkałem. Nauczyła mnie matmy, ale krwi mi napsuła że hej. Pewnie jeszcze żyje, dobrze że jest na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś