Gość: JUYFF IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.10.02, 18:47 wlasnie obejrzalem ten film, no i musze powiedziec ze wiekszego kretynstwa dawno nie widzialem. to ma byc kultowe dzielo dla dzieci, dajcie spokoj co sie dzieje na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cailin Re: HARRY POTTER IP: webcacheB* / *.llama.dialup.pol.co.uk 16.10.02, 00:09 Czy mozesz uzasadnic swoja wypowiedz? Bardzo prosze, bo mnie film bardzo sie podobal, znajomym dzieciom rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: HARRY POTTER IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.10.02, 10:40 Kazdy ma prawo dok swkoich opini, mnie w filmie podobal sie rudy chlopak i ta dziewczyna bo sam Harry to niezbyt szczesliwy dobor aktora. Fajne efecty specjalne i gra doroslych, ale dziewczynka ktora sie zajmuje czasami stwierdzila ze ksiazka jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfhfdh Re: HARRY POTTER IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.02, 14:03 Gość portalu: Cailin napisał(a): > Czy mozesz uzasadnic swoja wypowiedz? Bardzo prosze, bo mnie film bardzo sie > podobal, znajomym dzieciom rowniez. Usuń efekty specjalne i co z niego zostanie ? Dzieciom się podoba bo ma fajne efekty spec. Ten film nie ma, oczywiście dla mnie, czaru i lekkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cailin Re: HARRY POTTER IP: webcacheB* / *.llama.dialup.pol.co.uk 19.10.02, 01:16 O gustach sie nie dyskutuje, powiem tylko ze czar i lekkosc to jest to, czego temu filmowi WEDLUG MNIE na pewno nie brakuje. A czy wyobrazasz sobie ekranizacje "Harry'ego" czy jakikolwiek inny film o czarodziejach bez efektow specjalnych?!?! Chociaz prawdopodobnie ktorys z "ambitnych" polskich rezyserow by sie na to porwal. Tylko po co, skoro ma sie dostep do najlepszych efektow i kase na to, tak jak Dreamworks? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś