Gość: dera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:18 czy posiadacie moze jego filmy?wiadomo,ogladalismy,moze nie wszytskie,ale potrzebuje miec chocby przegrywane na wlasnosc,pomozecie?dzieki,zostawcie tu wiadomosc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
john_malkovitch Re: Ingmar Bergman 27.12.05, 05:43 Nie wiem, co rozumiesz przez posiadanie.. Ja tam cieszę się, że te filmy w ogóle są.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera Re: Ingmar Bergman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 13:34 posiadanie tzn. wladanie plyta z filmem Ingmara,ktora ma stale miejsce w waszej filmotece.nie chcialam byc doslowna,ale mialam na mysli np sciagniety film z netu, przegrany...posiadam duzo filmow,Bergmana zas na wlasnosc nie.wiec moze wymiana?moge zapalcic.piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Ingmar Bergman 27.12.05, 13:57 jesli dobrze pomyszkujesz po kioskach z prasa, powinnas dorwac jeszcze wydanie specjalne Gali "Wielcy rezyserzy" albo jakos tak, w kazdym razie trzy filmy dvd w pakiecie, dostepne sa chyba dwie albo trzy skladanki - i w jednej jest "Fanny i Aleksander" Bergmanna (jak dobrze pamietam, w komplecie z "Siedmiu samurajow" i "Rozmowa", wiec i towarzystwo godne ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera Re: Ingmar Bergman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:42 te filmy z gali posiadam juz. chodzi mi np o "szepty i krzyki","persone",czy "siodma pieczec". odp na pytanie skad jestem.Warszawa. naet jesli jestes z innej czesci kraju to przeciez zawsze pozostaje poczta.mozemy przefrac sobie wzajemnie dane filmy i przesac. hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera Re: Ingmar Bergman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:47 przegrac i przeslac ,sorry za literowki Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Ingmar Bergman 28.12.05, 10:09 Dla niektórych - jak dla mnie - te kasety video są tak cenne, że nawet pożyczenie ich komuś rodzi zbyt wielkie obawy. I tęsknotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera Re: Ingmar Bergman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:20 bez przesady,nie popadajmy w przywiazanie do przedmiotu,chyba najistotniejsze co film "nam robi",a nie samo jego bytowanie na polce.poza tym nie spodziewam sie pozyczenia ich,lecz np przegrania i sprzedania.poza uregulowaniem finansowym moge zaproponowac mase swoich filmow.hm? Odpowiedz Link Zgłoś
klee Determinację mierzymy stopniem dyskrecji ;-] 01.01.06, 03:07 Jeśli komuś naprawdę zależy na odzewie na podobny apel, to zostawia jakiś kontakt do siebie. Zdarzają się bowiem osoby, które chętnie pomogłyby w takiej sytuacji, gdyby nie wymagało się przy tym od nich publicznego przyznawania się do zachowań niezgodnych z prawem. Mnie może bardziej zależeć na zachowaniu dyskrecji, niż na udzieleniu komuś tego rodzaju pomocy. Tobie może bardziej zależeć na zachowaniu dyskrecji, niż na tejże pomocy otrzymaniu. To są nasze, ludzkie wybory. :-] Życzę zdobycia wielu filmów Bergmana w 2006! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera eh,rozstrzepanie.oto mejl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 04:13 sama nie wiem czy roztrzepanie czy bark wiary w to,ze kogos jeszcze taki pomysl zaciekawi?a mzoe podswiadoma chce popularyzowania dziel pana z tytulu tematu?w kazdym razie dzieki za przytomna uwage i prosze kogos szlachetnego o odzew.zaplace za wszelkie udostepnienie i odwdziecze sie -jesli bedzie wola- swoimi filmami pozdr mahajana23@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
klee Rzeczywiścieś roztrzepana (choć czuwająca) ;-) 01.01.06, 04:19 Bo powinnaś zauważyć, że teraz ten adres chyba jest już zbyteczny, czy nie? A rzecz chyba była jednak przemyślana, bo w poście inicjującym post poleciłaś, byśmy to my zostawiali namiary, czy nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Rzeczywiścieś roztrzepana (choć czuwająca) ;- 01.01.06, 10:00 Nagrywanie z telewizji na wideo na własny użytek jest całkowicie zgodne z prawem. Co do ściągania filmów z Internetu - nie znam się na tym i nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dera klee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:10 to,ze ty uwazasz ze podanie mejle juz jest zbyteczne nie oznacza,ze istotnie tak jest:) zuchwaly masz nick,zuchwale poczucie nieomyslnosci,eh. Odpowiedz Link Zgłoś
klee Re: klee... 01.01.06, 16:34 Nie mam poczucia "nieomyślności", skąd to przypuszczenie? Jeśli nick może być w ogóle zuchwały, to mój przyjdzie pewnie za taki uznać, ale to już mój grzech i nic nikomu do tego poza samym Paulem Klee, podobnie jak poszukiwanie nielegalnych kopii to Twój grzech i nic mnie do tego. Nie uważam wcale, że podanie e-maila było zbyteczne. Tym stwiedzeniem chciałem Ci po prostu dać do zrozumienia, że być może nie musisz już służej szukać, bo ja kilkoma filmami Bergmana dysponuję. I bez tegoż mojego stwierdzenia mogłaś się zorientować, no ale to Twoje roztrzepanie... ;-) Ale jak wolisz, to szukaj dalej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
klee Na własny użytek być może... 01.01.06, 16:29 (...) ale jeśli takie nagranie się rozpowszechnia, to już nie jest na własny użytek, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś