Dodaj do ulubionych

Szukam publikacji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:46
Szukam miejsc publikacji moich recenzji filmowych !!!! Pisałem juz do wielu gazet i ciągle czekam Moze Wy macie jakieś informacje gdzie uderzyć !!!! Dobrze mi idzie tylko troszkę szcześcia brakuje !!!!

Prosze o info mój mail zgrud@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Szukam publikacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:58
      Może nie szczęścia, ale talentu brakuje? ;-)
      • zgrud Re: Szukam publikacji 27.12.05, 19:15
        a skąd wiesz jak jest witryny internetowe je umieszczają wiec nie jest chyba źle, gorzej jest z gazetami w realu
        • klee Dobra rada nie jest zła ;-) 01.01.06, 03:15
          Bo widzisz, w przypadku wortali internetowych o tym, czy coś się znajdzie na
          ich stronach, czy też nie, decydują często osoby, które się kompletnie nie
          znają na tym, co oceniają, lub znać się nie mogą, bo są np. w wieku
          gimanzjalnym. W redakcjach pism drukowanych jest jednak nieco więcej osób
          kompetentnych.

Radziłbym Ci dać jakiś swój tekst, który uznajesz za dobry, komuś, kto się zna
          na rzeczy (dobremu filmoznawcy, kultroznawcy, poloniście) i on Ci powie, czy
          warto doskonalić warsztat, a jeśli tak, to w jaki sposób, czy też lepiej dać
          sobie zwyczjnie spokój.

Możesz też podać link do jakiegoś Twojego tekstu w sieci tutj.

Pisać zawsze warto, choć nie zawsze należy nakłaniać innych do czytania tego. ;-
          )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka