Gość: Tony Clifton IP: 195.117.110.* 02.11.02, 10:48 Może ktoś wie czy ten film można kupić na kasecie? Szukałem w empikach, ale mówili "że nie słyszeli tytułu". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan? Re: 'Acid house' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 14:40 jest w wypozyczlniach dostepny.lepiej go sobie obejrzyj przed zakupem bo moim zdaniem film jest beznadziejnie słaby i obrzydliwy zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: 'Acid house' IP: proxy / 198.208.26.* 04.11.02, 14:50 A Kto tam gra i o czym to to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: 'Acid house' IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 16:43 Film składa sie z 4 nowel ,aktorów nie wspomnę .Zacheciło9 mnie do ogladniecia streszczenie z okładki i jak zwykle sie nabrałem. Historyjki sa takie niby zakręcone ,cos może w stylu opowieści grozy ale oglada sie to z niesmakiem. Jest historyjka o ciamajdowatym męzu i jego żonce puszczalskiej której on zawsze i wszystko wybacza (a ma co wybaczać).Jest historyjka o gosciu zamienionym w muche (za pomoca kupy przenoszonej w łapkach truje swych rodziców- wszysko sfilmowane realistycznie) i historyjka o cpunie którego osobość przechodzi na dziecko (i na odwrót)-specjalnej różnicy nie ma. Odradzam,szczególnie przy jedzeniu ,-) Odpowiedz Link Zgłoś