Dodaj do ulubionych

Sharm Holidays

IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 23.09.03, 10:02
Czy ktoś był w tym hotelu?
Planuję tam pojechac ale nie wiem czy jest Ok.
Będę wdzuięczna za opinie.
pa
Menka
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Hotel i Twoje spostrzeżenia 23.09.03, 15:44
      Mam prośbę. Czy moglibyście opisać hotel w którym byliście (oczywiście
      obiektywnie jego plusy i minusy w dziale:

Hotele w Egipcie
      www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14938
      Byłbym bardzo wdzięczny, a osoby szukające w przyszłości takich informacji nie
      musiałyby przekopywać całego forum w celu znalexienia takiego opisu.

Z poważaniem:
      PC_M.
    • Gość: Iza Re: Sharm Holidays IP: 80.48.108.* 23.09.03, 21:31
      Byliśmy tam w sierpniu br., polecamy goraco! (Minius, opisze ten hotel w forum
      HOTELE w wolnej chwili, ok?)
      Z zewnatrz hotel nie zrobil na nas najlepszego wrazenia (tym bardziej, ze tylko
      nasza trojka wysiadla przy tym hotelu, reszta turystow pojechala do innych
      hoteli), ale w srodku hotel i obsluga rewelacyjne!
      Dwa duze baseny urozmaicone wysepkami i mostkami oraz brodzik dla dzieci.
      Bezplatne lezaki i reczniki, a co najwazniejsze, malo ludzi przy basenie, wiec
      niegdy nie bylo bitwy o lezaki. W basenie kilka osob, wiec miejsca do szalenstw
      duzo, na plazy troche tloczniej, ale tez nie bylo problemu z lezakami.
      Jedzenie super, obsluga przemila, zadnych przykrych incydentow. A najlepiej
      jest, jak sie od razu na poczatku wynegocjuje pokoj w nowej czesci hotelu z
      widokiem na basen. 5-10 dolarow moze zdzialac cuda :)
      Minusem moze byc brak bliskosci plazy (500 m), ale swobodnie mozna tam dojsc na
      pieszo (hotel ma dwie plaze do dyspozycji), lub dojechac bezplatnie hotelowym
      minibusem. Reszta - same plusy. Hotel lezy przy handlowej czesci Sharm, wiec
      wychodzac tylnym wyjsciem po 5 minutach jest sie w Naama Center. W
      przybasenowej restauracji pyszne (tanie) pizze, chicken sandwiche itp.

Pomimo poczatkowych obaw, braku opinii w internecie pojechalismy, zobaczylismy
      i wrocilismy baaaaardzo zadowoleni. Polecamy Sharm Holiday!
      • Gość: Minius Re: Sharm Holidays IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 23.09.03, 21:39
        Opiszę, opiszę, ale podaj cósik więcej o nim. Choćby ilość gwiazdek, atrakcje w
        hotelu i obok niego?!
      • Gość: mena Re: Sharm Holidays IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 24.09.03, 09:31
        Izo, Baaaaardzo ci dziękuję za info. Faktycznie na forum brak jest opisu tego
        hotelu i dlatego troche się martwiłam. Ale w końcu zdecydowałam się na ten
        Hotel i juz nie mogę sie doczekać.
        Papatki
        mena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka