Dodaj do ulubionych

trailery do pobrania

IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 13:01
hej,
czy znacie jakies strony z ktorych mozna szybciutko pobrac filmowe trailery?

ps. mam QT, nie chce instalowac itunes
Obserwuj wątek
    • klee Re: trailery do pobrania 15.01.06, 15:57
      zwiastuny.filmweb.pl/
      • Gość: <<rita>> Re: trailery do pobrania IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 18:28
        napisalam "szybciutko" ;)
        • ignatz Re: trailery do pobrania 15.01.06, 18:32
          film.onet.pl/zwiastuny.html
          I jesli ta szybkośc jest niewystarczająca, wywal ten stary modem.
          • Gość: <<rita>> Re: trailery do pobrania IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 23:06
            modem mam nowy a 16Mb/s i tak mnie nie ratuje bo to filmweb ma tak slabiutkie
            serwery. 20megowy *.mov z apple leci kilka sekund, a 10megowy z filmwebu pol
            godziny... (wiekszosc trailerow ktore mnie intersuja sa z filmow z ost. 4 lat i
            na jabluszku juz ich nie ma. coz, sprobuje z onetu.
            • klee Prosze nie robić antyreklamy! 16.01.06, 00:20
              Nie, no tak, źle nie jest, najwyżej godzinę. Prędkość transmisji waha się od 5
              do 50 kb/sek. Zresztą, co to za różnica, z jakś prędkością odbywa się
              ściąganie. Zwiastuny mogą się ściągać, a Ty możesz robić swoje. Ważne, że
              strony na FW ładują się błyskawicznie. Poza tym, jak mówiłem, większość linków
              prowadzi do szybszych, zewnętrznych serwerów. Widocznie dokonałaś pechowej
              selekcji tych zwiastunów. ;-) No i baza FW jest bogtsza od Onetu. Znajdziesz
              tam więcej zwiastunów, a poza zwiastunami też fragmenty filmów, reprotaże z
              planu filmowego i krótkie dokumenty.
        • klee różne przepustowości - różne prędkości 15.01.06, 19:06
          Tylko nieliczne zwiastuny, które można znaleźć na FW, zamieszczone są na
          serwerach tego serwisu, które rzeczywiście mają bardzo małą przepustowość.
          Wiele (większość chyba) linków prowadzi do zewnętrznych serwerów różnych
          wortali. Na przykład zwistuny z Appele'a ściągają mi się zazwyczaj z prędkością
          bliską 2 MB/sek, czyli w ciągu kilku lub kilkunastu sekund.
          • Gość: <<rita>> Re: różne przepustowości - różne prędkości IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 23:34
            hej sebastian, ciekawa strona :)
            piesni z drugiego pietra mowisz? ja sie wlasnie do wiarolomnych zabieram. na
            razie odswiezam wspomnienia, a potem zaczne nadrabiac kinowe zaleglosci
            ostatnich prawie 3 lat (zylam poza cywilizacja). czy bylbys tak mily i polecil
            mi kilka perelek do konieczniego obejrzenia z okresu o ktorym wspomnialam?
            najchetniej europejskich. dziekuje.
            rita
            • klee Możesz zajrzeć 16.01.06, 00:24
              tutaj: www.filmweb.pl/Filmy,2004,-,Top,40,temat,Topic,id=249597
              i tutaj: www.filmweb.pl/Filmy,2005,-,Top,40,temat,Topic,id=284092
              i wiele powinno Ci się rozjaśnić. :-) A jak mnie jakiś tytuł wpadnie na myśl,
              dopiszę.

Dzięki za miłe słowa, no i witaj z powrotem! ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka