katolik_polski1 03.03.06, 19:32 Siedmiu izraelskich samurajow ??? :) Po prostu swietne ! To ,ze pare niewinnych ludzi zginelo ,to pestka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Chcialem cos dodac o tych "kombojach " :) 03.03.06, 19:39 Nie bylo by prosciej i romantyczniej o chlopakach z Centralnego w Wa-wie ,ktorzy godzinami przestajac w kiblu przy pisuarze ,odkrywaja swoja milosc , pociag i przywiazanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moxie You are so sad.... IP: *.putnamlovellnbf.com 03.03.06, 21:20 W Polsce gejom to nawet czytelnicy GW lubia przywalic tylko dlatego ze w oczach glupiej wiekszosci ujdzie to im plazem a nawet wielu przyklasnie. Jesli masz poczucie nizszosci to pobadz troche z hetero to ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAm, cynikkk Re: You are so sad.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:26 czy dla tego waszego ucisnienia brokeback ma dostac niezasluzone oscary za najlepszy film kROKU, I NIEnajlepszego aktora?? hoffamnowi nalezy sie oscar od lat a nie dostaje bo raz sa czarni a raz geje. mowie to w tej tonacji ze juz nie moge wytrzymac ogolnonarodowej(dzis swiatowej) akcji emancypacji gejow. jestem za tym rownouprawnieniem, lubie was, jestescie smieszni, dyskryminacją jednakn jest wlasnie specjalne traktowanie. tak jak rasizmem dawanie oscarow czarnym. peace out Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.y Good night and good luck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:21 Pozostała czwórka daleko w tyle. Niestety i tak wygrają kowboje, ew. Monachium. BTW: Słabe filmy w tym roku jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak Re: Good night and good luck. -up IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.03.06, 19:43 Łącznie z tą łazawą historią .... już lepszym wysiskaczem łez, są historie w AnimalPlanet ;-) pzdr skocz.pl/szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielubiegazety Re: Chcialem cos dodac o tych "kombojach " :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:09 rece opadaja, i nogi tez do ziemi.. i za takie komentarze, i za takie artykuly. jesli pan ktory gral ennisa, jest wg. gazety najlepszym aktorem,to szczerze wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
malyflowers Re: Chcialem cos dodac o tych "kombojach " :) 05.03.06, 19:24 uwazaj katoliku, bo cie znow usuną :) a ty znow nie zrozumiesz dlaczego.. Odpowiedz Link Zgłoś
faraon1981 Uwaga do pana Szczerby 03.03.06, 20:38 Może powinien pan zacząć pisywać w dziale politycznym? Bo w tej wypowiedzi więcej było zaangażowania politycznego a la "Wprost" niż opinii krytyka filmowego. Widziałem "Brokeback Mountain" i choć przed premierą podchodziłem do filmu z rezerwą, to po obejrzeniu trzymam za Anga Lee kciuki. Spośród innych nominowanych filmów zbliża się do niego tylko świetne "Miasto gniewu". Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Uwaga do pana Szczerby 05.03.06, 12:17 a ja na odwrot - szlam nastawiona na najlepszy film amerkanski od czasow.. nie wiadomo czego.. i po filmie mysle ze spielberg jest duzo lepszy (tzn oskar rezseria) - ale dostal juz za duzo wiec moze mu nie dadzą. jesli uwzglednic glosy krtykow z gw i rp (tam 3) za najlepsz film w polsce dostalby brokeback, rezser spielberg, a aktor capote (duza wiekszosc na te). ciekawe co academy na to..? > Widziałem "Brokeback Mountain" i choć przed premierą podchodziłem do filmu z > rezerwą, to po obejrzeniu trzymam za Anga Lee kciuki. Spośród innych > nominowanych filmów zbliża się do niego tylko świetne "Miasto gniewu". Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan promujmy własne festiwale i konkursy 05.03.06, 08:09 uważam, że niepotrzebnie promuje się oskary, bardzo często jury tam oceniające jednak różni się od naszego gusta, przynajmniej mojego. wielki szum robi się wokół oskarów, ale w okół Gdyni czy Łodzi, już mniej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucha Re: Przedoskarowe typy "Gazety" IP: *.lumison.co.uk 05.03.06, 13:50 a "crash"? poruszajacy film, o ktorym dlugo sie pamieta.zastanawiam sie czy byl w ogole w polskich kinach, bo jakos nikt o nim nie wspomina. ja stawiam na crash dzis wieczorem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x crash IP: *.lumison.co.uk 05.03.06, 13:59 crash= miasto gniewu w polskiej wersji jezykowej... "zderzenie " nie byloby trafniej? zawsze ktos stara sie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
dynnia Re: crash 05.03.06, 16:37 Monachium to straszny kiczowaty pompatyczny gniot.Dawno nie widziałam tak nieudanego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynikk Re: crash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:29 ... a ja brokeback, jeny co za chala. a X-czlowieku stabilizacji, tytuly nadawali prawicowcy bo pis zdazyl juz zmienic ludzi w Komisji Tlumaczenia Amerykanskojezycznych Tytulow, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Przedoskarowe typy "Gazety" IP: *.nyc.res.rr.com 06.03.06, 07:56 HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy sie tyle znacie ile kupy narobicie rano)))))))) CRUSH!!!!!! GORA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś