Gość: martini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:12 "krzyki i szepty"Bergmana? Mam filmy ale bez napisow,a wloskiego nie znam;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leprechan Re: czy ma ktoś może napisy do "twarzą w twarz"i 20.03.06, 17:17 wyjscie jest proste. isc do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer "twarzą w twarz"i 20.03.06, 20:08 > wyjscie jest proste. isc do kina. Niezwykle odkrywcza rada! Wdzięczny będę za informację jakie polskie kino gra aktualnie ten przebój. Odpowiedz Link Zgłoś
siuda_baba Re: czy ma ktoś może napisy do "twarzą w twarz"i 20.03.06, 18:48 napisy.org/Szukaj/szepty%20i%20krzyki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini dzieki wielkie. jeszcze tylko "twarza w twarz"tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:06 mam wloska wersje dubbingowana.ale mimo wszystko-nie znam wloskiego stad prosba o napisy Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: czy ma ktoś może napisy do "twarzą w twarz"i 20.03.06, 19:44 Gość portalu: martini napisał(a): > "krzyki i szepty"Bergmana? > Mam filmy ale bez napisow,a wloskiego nie znam;( Ekhem... Masz dubbingowane? Bo w oryginale byly po szwedzku. Odpowiedz Link Zgłoś