Dodaj do ulubionych

Lost sezon 2

IP: *.chello.pl 05.04.06, 10:22
Ktos oglada?? Jak Wam sie podoba?? Ja jestem przy 17 odcinku i uwazam ze serial wymiata... Pomimo ze nie jestem fanem seriali,co Wy o tym myslicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: mumu Re: Lost sezon 2 IP: *.mpwik.waw.pl / 213.25.25.* 05.04.06, 10:53
      Ja jestem przy 4 odc. 2 serii... i stwierdzam to samo co ty. Ten serial jest b.d dobry powiedziałbym nawet znakomity, ale znam lepszy...

PRISON BREAK - w porównaniu do LOST gdzie czasami znajdują się okresy człowieka nużące to w PB napięcie wzmaga się z każdym odcinkiem wraz z przyśpieszeniem akcji. Po za tym ma świetna fabułę jak na serial kryminalny. POLECAM
      www.filmweb.pl/Film?id=236096
    • Gość: me Re: Lost sezon 2 IP: *.acn.waw.pl 05.04.06, 12:39
      > Ja jestem przy 17 odcinku i uwazam ze serial
      > wymiata...

Tez jestem po 17 odc. i zgadzam sie w pelni :) Balem sie po I sezonie ze straci
      impet, ale gdzie tam! Rewelacja!
    • Gość: Wrecekrzepki Re: Lost sezon 2 IP: 195.136.112.* 05.04.06, 12:41
      Widziales ten serial w kinie? Jesli nie, to moze warto jednak przeniesc sie na
      forum "seriale", albo chociaz "telewizja"?

Odcinek 17 bylby swietny, gdyby nie pewien razacy blad logiczny.
      • ankas4 Re: Lost sezon 2 05.04.06, 12:43
        Gość portalu: Wrecekrzepki napisał(a):

> Widziales ten serial w kinie? Jesli nie, to moze warto jednak przeniesc sie na
        > forum "seriale", albo chociaz "telewizja"?
        >
        > Odcinek 17 bylby swietny, gdyby nie pewien razacy blad logiczny.

A jaki błąd?? bo ja własnie jestem po 17 odcinku... i nic nie zauważyłam...
        serial świetny swoją drogą, też myslalam, że druga seria będzie beznadziejna ale
        jest ok, czekam czekam na następne odcinki...
        • mersor Re: Lost sezon 2 06.04.06, 19:05
          hehe no rzeczywiscie troche mi sie dzial pogubil,ale przyznacie ze 18 tez niezly...
    • Gość: gosc1 wow IP: 217.153.252.* 02.09.06, 13:35
      www.zagubieni.xk.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka