Gość: ottos IP: *.devs.futuro.pl 18.04.06, 16:08 To co zobaczylem mnie porazilo, mimo ze film pochodzi z 79 roku, w zyciu nie widzialem czegos takiego. Ciekaw jestem waszych opinii na temat filmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: Cannibal Hollocaust 19.04.06, 23:06 Przyznam,że nie słyszałam o takim filmie,więc jeżeli można prosić może parę słów na ten temat i gdzie go można zdobyć Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottos Re: Cannibal Hollocaust IP: *.devs.futuro.pl 21.04.06, 18:00 Film obrzydliwy i przesycony przemoca, w kilku panstwach Europy zakazano jego wyswietlania, min. z uwagi na bardzo realistyczne sceny (np. zwierzeta w filmie zabijane sa naprawde). Z tego co slyszalem to zrezyser stworzyl ten film jako protest przeciw bezsensownemu pokazywaniu przemocy, ale ile w tym prawdy ... ? Reasumujac filmu nie radze ogladac, bo jest bardzo naaapraawdee drastyczny, a jesli chodzi o mozliwosc obejrzenia, to dostepny jest chyba tylko na E-mule i innych Kazziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Cannibal Hollocaust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:30 Słyszałam coś na ten temat, że niby podejrzewano, że to co w filmie dzieje się naprawdę? kiedyś gdzieś był jakis artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś