Gość: skiper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.02, 12:37 mialem cos napisac na tego co to napisale ale sa swiata i mi sie odechialo :-P - wesolych swiat panie dziennikarzu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: Smoking IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 04:41 Niestety nie mam dobrych wieści. To jeden z gorszych filmów Jackie Chana :(( Sekwencja pustych treściowo slajdów, aktorzy grający pariodystycznie co już całkowicie psuje klimat :(( Co prawda wielbiciele tego twórcy pewnie przełkną ten film, ale reszta się raczej nim zmęczy. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Smoking IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 12:54 A mi sie ten film podobał. Co prawda nie chodzę raczej na tego typu filmy, wiec nie mam tez takiego rozeznania w tej tematyce, ale ja byłam zadowolona. Najbardziej w filmach nie lubię "dłużyzny", a tej tu nie było. Wartka akcja ciągle kazała śledzić film i zanim się obejrzałam...był koniec! Na pewno warto sobie tym poprawic humor-polecam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejira Re: Smoking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.02, 14:39 Tym razem (a to zadkosc) , nie ogladajac (co jest norma u panow z GW) trafil w sedno - film jeest arcyslaby - i nawet gwiazda urody J. L. Hewit nie swieci zbytnio - stanowcze nie dla tego filmu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie_chan Re: Smoking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.02, 08:30 nie zadkosc tylko rzadkosc baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: Smoking IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 18:52 Rzeczywiscie slabszy film J Chana :( JLH zagrala slaodka idiotke agentke :( Ale dla relaxu mozna ostatecznie pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
oyey Re: Smoking 31.12.02, 18:06 Ileż jeszcze obejrzymy w filmach wątków pariodowych Bonda ? Precz z Austinami Powersami, XXXami, teraz znowu Smokingami. Już nie chodzi o przeciętną rolę Chana - nie mógł się namachać nogami za bardzo. Ale tu chodzi o brak pomysłu. Ten film to takie skrzyżowanie parodii Bonda z "Maską". Carrey zakładał maskę i mógł wszystko, Chan zakłada smoking i też może wszystko. Pusty film, fatalnie się rozpoczyna, mija połowa filmu, zanim się człowiek zorientuje, o co chodzi. Jak na mój gust to dwie gwiazdki, chyba za łubudu tylko, no i za ładne panie. To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycowski !!!! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.01.03, 23:28 Jestem wielbicielem Jackie Chana! Dla mnie najlepszy aktor! Filmu jeszcze nie widziale ale napewno zobacze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastaz Re: !!!! IP: proxy / *.chello.pl 05.01.03, 00:47 heheh aktor to z niego moze super nie jest ale jego filmy odprezaja... sa lekkostrawne i o to chodzi :D A co do parodii Bonda.. Johnny English zapowiada sie niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Smoking IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 20:54 w pelni zgadzam sie z Dari film do bani zbyt wybujaly i troche naciagniety pomysl niezly ale zle zrealizowany kilka scen mozna bylo usunac TYLKO JENNIER GRALA DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś