Gość: luc IP: 213.25.95.* 08.01.03, 16:07 hey, szukam [jak na razie ze sslabym skutkiem ] filmu luc'a besson'a WIelki Blekit. jezeli mascie go w formacie divx lub dvd to prosze o posta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: G Re: potrzebuje pomocy !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 17:01 Cześć Besson! To, moim zdaniem, najlepszy film L.B., ja nie mam, ale się popytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: potrzebuje pomocy !!! IP: 195.117.239.* 08.01.03, 17:12 moj tez, jest swietny , masz moze muzyke Erica Serry ? Jezeli nie to szybko sobie ja zalatw. Jak juz raz uslyszysz Big Blue, Deep blue Dream, to odplyniesz :] pozdrowka. dzieki za deklaracje poszukania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: potrzebuje pomocy !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 17:37 Ależ już ją posiadam :) Pamiętam, jak kupowałam muzykę z "Leona". Pani się uparła, by mi ją zaprezentować i puściła pewien fragment z komentarzem: "straszna nuda". A ja na to: "tiaaaaaaaaa, właśnie zabili głównego bohatera". No, ale to było parę lat temu i pani po telewizyjnej emisji filmu pewnie wyszła na prostą. A "Subway" Ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc Re: potrzebuje pomocy !!! IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 19:25 heh, fajny komentarz, szacunek dla tej pani :) mozesz napisac do mnie ? lookashek@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś