michles 01.06.06, 14:06 Bardzo jestem ciekaw waszych spostrzeżeń o tym aktorze. Co o nim myślicie? Ja go ostatnio bardzo polubilem. A nawet w przeciwieństwie do innych aktorów wydaje się sympatyczny jako człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Andrzej Zieliński 01.06.06, 15:12 Tez go lubię i bardzo chciałabym go zobaczyć w teatrze,bo to podobno niezły aktor,czego nie da sie stwierdzić oglądając "Na dobre i na złe".A w "Chrystusach" miał małą rólkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Andrzej Zieliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:19 lubię Go jako aktora, ale słyszałam, że straszny narcyz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: by-you Re: Andrzej Zieliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:24 a nie wyglada na narcyza, kiedys go widzialam na jakiejs imprezie i byl ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belsie Re: Andrzej Zieliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:15 no, i do tego jest bardzo przystojny i to w dobrym stylu (w kontrascie do wymuskanych i nasterydowanych kolegów). A tak w ogóle to pierwszy raz widziałam go w Teatrze Telewizji w sztuce, w której grali tez Bartosz Opania i Karolina Gruszka (tytułu nie pamietam niestety). Ten spektakl był naprawdę świetny i dawał przedsmak tego, co Andrzej Zieliński potrafi jako aktor teatralny (podejrzewam, ze duzo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawet fajny aktor Re: Andrzej Zieliński IP: *.merinet.pl 30.06.06, 21:40 Widziałam go w sztuce "Kobieta namiętna" , fajnie zagrał . podoba mi się też w NiZ. W chopinie , w Niebowstąpieniu też fajnie zagrał. MB Odpowiedz Link Zgłoś