Dodaj do ulubionych

Zientarski: "Auta" mają dusze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:19
no to slicznie

www.ecuador.pl
Obserwuj wątek
    • speev Re: Zientarski: "Auta" mają dusze 21.06.06, 18:16
      kolejny hamerykancki szit do wyciągania kasy przez dzieci od rodziców.
      • Gość: Maniek Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.acn.waw.pl 22.06.06, 11:07
        Ale naprawde warto iść na ten film. Oglądałem go wczoraj i to było 2 godzny zabawy. Polecam.
        • kubusia84 Re: Zientarski: "Auta" mają dusze 22.06.06, 17:58
          A czy możesz coś powiedzieć na temat tego filmu? Chce pójść z moim trzyletnim
          chrześniakiem ale nie wiem czy nie jest za mały na Autka. Na Epoce Lodowcowej 2
          przeraziły go "potwory" pływające pod wodą i polujące na grupę bohaterów.
          • Gość: minia Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.disney.com 23.06.06, 11:08
            Swietny film, polecam!! Nie ma drastycznych scen, ale jest bardzo dlugi - trwa
            prawie dwie godziny. Wczoraj w kinie przez ostatnie pol godziny dzieciaki
            ganialy sie wokol widowni krzyczac: Zygzak zwyciezca, zygzak zwyciezca! Ciezko
            wysiedziec :))
            • pyrzyce kto wygrał finałowy wyścig? 23.06.06, 11:54
              Czyli odpowiedź na pytanie konkursowe: Kto wygrał finałowy wyścig? brzmi:
              Zygzak ?? Pytam, bo na filmie jeszcze nie byłem...
          • Gość: daddycool 3-latek jest trochę za mały na ten film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:30
            Byłem z moim 3-letnim synkiem. Film był dla niego za długi, gubił się w wątkach
            i chyba nie bardzo wiedział, co się dzieje na ekranie. Jenak po pewnych
            wyjasnieniach z mojej strony zrozumiał morał tego filmu. Dowcip i dialogi
            zdecydowanie dla starszych dzieci (np. "Ojciec Redaktor", czy "nie wygrasz,
            dziadu"- subtelna satyra polityczna ;))
    • Gość: rozczarowany Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:40
      Kolejny tani chwyt z antropomorfizacją. Czego to już nie było: niedźwiadki,
      rybki, lwy, zabawki. To pokazuje na jaki poziom stoczyli się widzowie Disneya
      (ci młodsi i ci starsi), albo jak nędzne zdanie ma o nich Disney. Starsze
      superprodukcje animowane tej wytwórni były o LUDZIACH. Antropomorfizowane
      świerszczyki, filiżanki itp. to były tylko takie dodatki - smieszki by trochę
      rozweselić zazwyczaj poważne fabuły. Tutaj potworki-śmieszki z postaci
      drugoplanowych uczyniono głównymi bohaterami. Nie ma tu już miejsca na
      poważniejsze refleksje. To po prostu kolejna bajka o Transformersach. Może
      będzie się podobało dzieciom do lat 7. Bo starszym to już nie bardzo. Mądrzejsze
      filmy teraz robi SKG.
      • Gość: blik Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.disney.com 26.06.06, 11:55
        Oczywiscie, masz absolutną racje: Pierwsza bajka Disneya byla o.... myszce
      • Gość: Jak Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.07.06, 00:38
        Tanie chwyty z antropomorfizacją:

Bambi, Dumbo, 101 dalmatynczykow, Księga dzungli, , Alicja w Krainie Czarów no
        i ulubiony film Walta Disneya - Zakochany Kundel

świetny argument!
    • Gość: Kasia Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:42
      A czy 4-latkom sie będzie podobało?
      I czy nie wystraszą się czegoś?
      • Gość: Misiek Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:36
        Nie ma się czego tam przestraszyć. 4-latek powinien się już połapać w fabule i
        zrozumiec morał. Ważne, żeby mama trzymała za rączkę, jak z krzaków wyjedzie
        Heniek-Kombajn ;) Poza tym spoko- bardzo fajny filmik.
        • Gość: pinus Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.ghnet.pl 02.07.06, 12:05
          bylam z 2,5 latka, bawilysmy sie swietnie, film przewidywalny,a mimo to
          wzrusza, dla takich ktorzy dusze maja jeszcze i z przodu i z tylu glowy
    • Gość: kama Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:35
      Bylam z 4 letkiem na tym filmie, fakt troszke długi, ja ogladałam do konca a
      moje dziecko szalało z innymi pod ekranem. Ogolnie zadowolony a ja powiem
      szczerze uwazam Autka za bardzo dobry i wart obejrzenia
      pozdr.
      • Gość: Kasia Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:40
        a w kórym kinie byłaś i gdzie siedziałaś - w 1. rzędzie żeby dziecko wszystko
        widziało i nikt nie zasłaniał?
        bo ja jeszcze nie była z dzieckiem w kinie, a chciałabym zeby wszystko poszło
        dobrze... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka