Gość: quitena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:19 no to slicznie www.ecuador.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speev Re: Zientarski: "Auta" mają dusze 21.06.06, 18:16 kolejny hamerykancki szit do wyciągania kasy przez dzieci od rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.acn.waw.pl 22.06.06, 11:07 Ale naprawde warto iść na ten film. Oglądałem go wczoraj i to było 2 godzny zabawy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubusia84 Re: Zientarski: "Auta" mają dusze 22.06.06, 17:58 A czy możesz coś powiedzieć na temat tego filmu? Chce pójść z moim trzyletnim chrześniakiem ale nie wiem czy nie jest za mały na Autka. Na Epoce Lodowcowej 2 przeraziły go "potwory" pływające pod wodą i polujące na grupę bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.disney.com 23.06.06, 11:08 Swietny film, polecam!! Nie ma drastycznych scen, ale jest bardzo dlugi - trwa prawie dwie godziny. Wczoraj w kinie przez ostatnie pol godziny dzieciaki ganialy sie wokol widowni krzyczac: Zygzak zwyciezca, zygzak zwyciezca! Ciezko wysiedziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pyrzyce kto wygrał finałowy wyścig? 23.06.06, 11:54 Czyli odpowiedź na pytanie konkursowe: Kto wygrał finałowy wyścig? brzmi: Zygzak ?? Pytam, bo na filmie jeszcze nie byłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daddycool 3-latek jest trochę za mały na ten film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:30 Byłem z moim 3-letnim synkiem. Film był dla niego za długi, gubił się w wątkach i chyba nie bardzo wiedział, co się dzieje na ekranie. Jenak po pewnych wyjasnieniach z mojej strony zrozumiał morał tego filmu. Dowcip i dialogi zdecydowanie dla starszych dzieci (np. "Ojciec Redaktor", czy "nie wygrasz, dziadu"- subtelna satyra polityczna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:40 Kolejny tani chwyt z antropomorfizacją. Czego to już nie było: niedźwiadki, rybki, lwy, zabawki. To pokazuje na jaki poziom stoczyli się widzowie Disneya (ci młodsi i ci starsi), albo jak nędzne zdanie ma o nich Disney. Starsze superprodukcje animowane tej wytwórni były o LUDZIACH. Antropomorfizowane świerszczyki, filiżanki itp. to były tylko takie dodatki - smieszki by trochę rozweselić zazwyczaj poważne fabuły. Tutaj potworki-śmieszki z postaci drugoplanowych uczyniono głównymi bohaterami. Nie ma tu już miejsca na poważniejsze refleksje. To po prostu kolejna bajka o Transformersach. Może będzie się podobało dzieciom do lat 7. Bo starszym to już nie bardzo. Mądrzejsze filmy teraz robi SKG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blik Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.disney.com 26.06.06, 11:55 Oczywiscie, masz absolutną racje: Pierwsza bajka Disneya byla o.... myszce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.07.06, 00:38 Tanie chwyty z antropomorfizacją: Bambi, Dumbo, 101 dalmatynczykow, Księga dzungli, , Alicja w Krainie Czarów no i ulubiony film Walta Disneya - Zakochany Kundel świetny argument! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:42 A czy 4-latkom sie będzie podobało? I czy nie wystraszą się czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:36 Nie ma się czego tam przestraszyć. 4-latek powinien się już połapać w fabule i zrozumiec morał. Ważne, żeby mama trzymała za rączkę, jak z krzaków wyjedzie Heniek-Kombajn ;) Poza tym spoko- bardzo fajny filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.ghnet.pl 02.07.06, 12:05 bylam z 2,5 latka, bawilysmy sie swietnie, film przewidywalny,a mimo to wzrusza, dla takich ktorzy dusze maja jeszcze i z przodu i z tylu glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:35 Bylam z 4 letkiem na tym filmie, fakt troszke długi, ja ogladałam do konca a moje dziecko szalało z innymi pod ekranem. Ogolnie zadowolony a ja powiem szczerze uwazam Autka za bardzo dobry i wart obejrzenia pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zientarski: "Auta" mają dusze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:40 a w kórym kinie byłaś i gdzie siedziałaś - w 1. rzędzie żeby dziecko wszystko widziało i nikt nie zasłaniał? bo ja jeszcze nie była z dzieckiem w kinie, a chciałabym zeby wszystko poszło dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś