deusridens 01.03.03, 16:43 Hmm, no tak pmoss, masz rację... Jak dla mnie to "Avalo" nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: Avalon * IP: *.dhcp212-198-174.noos.fr 25.06.03, 00:17 beznadziejnie wydluzony, beznadziejnie nudny, beznadziejnie zagrany i w ogule beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Avalon * 25.06.03, 00:40 A mi się podobał. Serio. Oglądałem ze cztery razy chyba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Avalon * IP: 210.82.40.* 25.06.03, 11:30 Interesujący film. Inny niż reszta. Dobra muzyka, nastrojowe zdjęcia. Klimat. Po prostu film nie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczykij Re: Avalon * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 00:54 A mnie Avalon przypadl do gustu, jako interesujacy debiut dotychczasowego tworcy anonimowanych filmow. Scenariusz ma wprawdzie wiele niedociagniec, jednak film potrafi wzbudzic zainteresowanie trafiajac poruszona tematyka w nurt s-f. Na uwage zasluguje praca operatora - wiele kadrow z tego filmu okgada sie sie niczym album zdjeciowy: podworko kamienicy, spotkanie na schodach, przystanek tramwajowy i jazda tramwajem a przede wszystkim sceny ze szpitala. Film nie jest moze arcydzielem, nie zasluguje jednak na zapomnienie.Osobiscie uwazam, ze Avalon to obraz wartosciowy niosacy tresci wazne i atrakcyjne merytorycznie.Film posiada takze dobrze skomponowana sciezke dzwiekowa wspaniale pasujaca do atmosfery przedstawionego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś