Dodaj do ulubionych

ROZGRYWKA - naprawde warto !

IP: 62.233.138.* 05.11.01, 15:37
Dla lubiacych DeNiro, napiecie zbudowane na dialogach i 1/3 filmu
obrazujacego sam skok. Siedzialem z zapartym tchem sledzac przebieg
scena po scenie i balem sie ruszyc noga by nie spieprzyc facetom
skoku. Polecam.

Obserwuj wątek
    • Gość: Byniu Re: ROZGRYWKA - naprawde warto ! IP: 157.25.200.* 07.11.01, 12:29
      Tak jest - warto! De Niro jest świetny, a w dodatku do końca nie wiadomo, kto
      wygra tę rozgrywkę. Polecam!!
      • Gość: fanny Re: ROZGRYWKA - naprawde warto ! IP: *.chello.pl 09.11.01, 23:27
        No wiecie, ten film jest strasznie przewidywalny, nie ma czym sie tak
        podniecac. Przeciez od razu wiadomo kto bedzie sprytniejszy i tylko czlowiek
        czeka czy zwrot nastapi teraz, czy niestety jeszcze bedziemy musieli poczekac.
        Radze poczekac na wideo czy dvd niz od razu pchac sie do kina.
        • zboczek Re: ROZGRYWKA - naprawde warto ! 10.11.01, 03:07
          Gość portalu: fanny napisał(a):

> No wiecie, ten film jest strasznie przewidywalny, nie ma czym sie tak
          > podniecac. Przeciez od razu wiadomo kto bedzie sprytniejszy i tylko czlowiek
          > czeka czy zwrot nastapi teraz, czy niestety jeszcze bedziemy musieli poczekac.
          > Radze poczekac na wideo czy dvd niz od razu pchac sie do kina.

Zgadzam sie w 100% CZEKAC NA VHS lub DVD!
    • Gość: Ralph Re: Zagadka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.11.01, 14:12
      W takim razie zagadka: kim jest ta czarnoskóra kobieta śpiewająca w jazz-clubie?
      Film naprawdę super, znakomity klimat i ten 'dobry gust'!
      • Gość: IDA Re: ODPOWIEDŹ NA ZAGADKĘ RALPHA IP: *.zipnet.com.pl 22.11.01, 13:10
        CASSANDRA WILLSON TAM ŚPIEWA JEJ PLAKAT WISIAŁ PRZED WEJŚCIEM DO TEGO MIŁEGO
        KLUBU.ONA JEST REWELACYJNA
        • Gość: Ralph Re: ODPOWIEDŹ NA ZAGADKĘ RALPHA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.11.01, 19:25
          Brawo! A juz traciłem nadzieję... Jeśli znasz jej myzyczkę (sesje nagraniowe
          zawsze w studio Blue Note, co jest gwarancją najwyższej jakości nagrań)- którą
          płytę lubisz najbardziej?

Pozdrawiam:)
          • Gość: dar Re: ODPOWIEDŹ NA ZAGADKĘ RALPHA IP: 10.1.100.* 26.11.01, 09:12
            Jestem fanem De Niro i jak zwykle sie nie zawiodłem. On po prostu nie schodzi
            poniżej pewnego poziomu. Ale film mnie trochę rozczarował. Myslałem że po skoku
            akcja jeszcze troche się zapląta - a tu nic. Koniec.

pzdr
            • Gość: Ralph Re: ODPOWIEDŹ NA ZAGADKĘ RALPHA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.11.01, 15:42
              Fakt. Ja po prostu spodziewałem się jakiejś akcji 'odzyskawczej', a okazało
              się, że nie w tym filmie...zabrakło końcówki, która zrobiłaby z tego dzieło.
              Ale tego mieszkanka to zwyczajnie komuś zazdroszczę!
              • Gość: dar Re: ODPOWIEDŹ NA ZAGADKĘ RALPHA IP: 10.1.100.* 27.11.01, 09:27
                Knajpka i mieszkanie po prostu bajka. Ale końcówka mogła być tak zakęcona jak
                np. w Roninie. Po prostu szkoda.

pzdr

P.S. Ralph, a jak Ci sie podobała "Gorączka" - scena w knajpie Al Pacino i De
                Niro ?
                • Gość: Ralph Re: Plasma IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.11.01, 14:39
                  Czasem wydaje mi się, że widzę naprzeciwko siebie dwa czołgi, a nie
                  wymienionych. Po prostu powietrze gęstnieje wokół tych dwojga, i nie żebym był
                  ich fanem, (i stąd widzę coś, czego nie ma) ale po prostu ich całkowicie
                  dominujący charakter (żeby nie powiedzieć- despotyczny) tworzy mieszankę
                  wybuchową w fazie krytycznej, pzdr
                  • Gość: dar Re: Plasma IP: 10.1.100.* 28.11.01, 08:50
                    Haha . Nieźle to opisałeś :-))))))

Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka