Gość: helen IP: *.tor.primus.ca 21.03.03, 04:22 czy widzieliscie film lub czytaliscie ksiazke? ja wlasnie skonczylam czytac i na koniec plakalam..nie wiem co z filmem,slyszalam rozne opinie,strasznie che go zobaczyc...powiedzcie co myslicie..pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: weiser... 21.03.03, 11:48 Gość portalu: helen napisał(a): > czy widzieliscie film lub czytaliscie ksiazke? ja wlasnie skonczylam czytac i > na koniec plakalam..nie wiem co z filmem,slyszalam rozne opinie,strasznie che > go zobaczyc...powiedzcie co myslicie..pozd błagam cię, NIE OGLĄDAJ! zapłaczesz po jego obejrzeniu z rozpaczy, że można było machnąć takiego knota na podstawie tak dobrego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: weiser... IP: *.tele.pw.edu.pl 21.03.03, 11:54 Lepiej najpierw obejrzec film, a potem przeczytac ksiazke. Film po ksiazce musi troche rozczarowac. Ma jednak swoje uroki, zamiast Gdanska jest podobno Wroclaw (choc filmowane zakatki trudno rozpoznac). Ta atmosfera tajemniczosci ocalala, choc niektore watki przerobiono (np losy tej dziewczyny, ktora zniknela i odnalazla sie w dziwnych okolicznosciach). Warto jednak obejrzec, choc ksiazka Huellego lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: weiser... IP: 134.147.154.* 21.03.03, 15:04 Gość portalu: Przemek napisał(a): > zamiast Gdanska jest podobno Wroclaw A nie przypadkiem Walbrzych? Odpowiedz Link Zgłoś
hen Re: weiser... 21.03.03, 18:04 Gość portalu: olo napisał(a): > Gość portalu: Przemek napisał(a): > > > zamiast Gdanska jest podobno Wroclaw > > A nie przypadkiem Walbrzych? Wrocław, z tym, że nic charakterystycznego. Film jest natrętny. Został zrobiony na dzieło sztuki. Zła motywacja i słabo wyszło. Z tą tajemnicą - średnio. Ale ogladnąć można. Odpowiedz Link Zgłoś