panicatdisco 01.12.06, 22:12 Cooniej sadzicie?Bo dla mnie jest to jedna z najciekawszych, niekoniecznie najlepszych aktorek mlodego pokolenia, podobne zdanie mam o Scarlett Johanson z tym, ze ta druga jest powiedzmy lepsza, ale wole pierwsza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miku Re: Kirsten Dunst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:50 Nie lubię jej, choć nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Kirsten Dunst IP: 62.29.136.* 02.12.06, 21:52 Obie piękne, bez dwóch zdań. :) Talent aktorski trudno mi oceniać, bo żeby oceniać trzeba samemu coś na ten temat wiedzieć. Johanson zagrała, moim zdaniem, w miarę przekonująco w "Między słowami", więc podobnie jak Ty myślę, że jest nienajgorsza. Dunst pamiętam właściwie tylko ze "Spidermana", więc trudno mi powiedzieć cokolwiek na podstawie takiej rólki... Z młodych za to nie trawię Keiry Knightley. Wszędzie słyszę ochy i achy nad jej urodą i talentem, a szczerze mówiąc uważam ją za dosyć przeciętną zarówno pod jednym jak i drugim względem. Odpowiedz Link Zgłoś
madelon1 Re: Kirsten Dunst 02.12.06, 22:01 > Z młodych za to nie trawię Keiry Knightley. Wszędzie słyszę ochy i achy nad jej > urodą i talentem, a szczerze mówiąc uważam ją za dosyć przeciętną zarówno pod > jednym jak i drugim względem. zgadzam sie zupelnie o Knightly 'Wypiete Usta' ;-) Moim zdaniem Dunst i Johansson najlepiej graly u Sofii Coppoli, jedna w 'Virgin Suicides' and droga w 'Lost in Translation' Johansson byla jeszcze dobra w 'Girl with a Pearl Earing' Petera Webbera a Dunst w 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' Gondriego Dwie dobre aktorki warte uwagi to Parker Posey i Maggie Gyllenhaal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Kirsten Dunst IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.12.06, 23:28 Dunst piękna?! No cóż, każdy ma swój gust, ale jak dla mnie dziewczyna ta jest uosobieniem przeciętności - taka dziewczyna, którą mija się na ulicy... Knightly faktycznie drewniane beztalencie, obnoszące swoje napompowane wary i czekam, kiedy wreszcie wszczepi sobie silikon, bo płaska, a to niemodne w tej branży... wary już są... Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Kirsten Dunst 03.12.06, 12:40 Zarówno Kirsten Dunst jak i Scarlett Johansson są według mnie bardzo utalentowanymi, młodymi aktorkami. Osobiście bardziej cenię Scarlett za świetną rolę w "Lost in translation". Dunst pamiętam np. z "Crazy beautiful", ale przyznać trzeba, że już za młodu grała dobre role jak np. w "Wywiadzie z wampirem". Chętnie obejrzałabym "Marię Antoninę" z jej udziałem bo jeszcze nie miałam okazji. Jednak gdybym miała wybierać, to stawiam na Scarlett! Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Kirsten Dunst 08.12.06, 14:43 Dunst ładna ale w "WYWYIADZIE W WAMPUIRZE". Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: Kirsten Dunst 08.12.06, 16:35 A moim zdaniem nie mozna porównywac karier Dunst i johnason - Kirsten zaczęła bardzo wczesnie i bardzo dobrze ale wśród jej ról jest zbyt duzo takich zupełnie nijakich w których bardziej się pokazuje niż gra ( np. Spiderman) natomiast Johanson zaczęła mocnym uderzeniem i jak na razie jeszcze nie spóściła z tonu ( no może ,, W doboerowym towaarzystwie" nie byo zbyt udane ale nie miała tam co zagrać). Ja osobiście uważam że Johanson ma szansę stać się jednym z pierwszych nazwisk hollywood podczas gdy po Dunst wciąż będziemy się spodziewac jakiejś przełomowej roli Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kirsten Dunst 08.12.06, 18:05 poprawka Kirsten dosyc wczesnie trafila sie rola z przytupem. w kazdym razie tak naprawde zaistniala po wystepie u Neila Jordana niemniej Scarlett tez zaczynala wczesnie (jako 10latka), ale dlugo nie mogla sie przebic. Przelomem byla dopiero rola u Coppoli, ale jak dla mnie to byla rola li i jedynie dekoracyjna, bo wlasciwie tylko musiala sie snuc przed kamera i estetycznie sie smucic. Potem bylo nie lepiej, bo IMO ona gra wszystko na jedno kopyto. Kirsten nie nalezy do grona moich ulubionych aktorek, ale z tych dwoch pan zdecydowanie wybieram ją Odpowiedz Link Zgłoś
dziaadek Re: Kirsten Dunst 08.12.06, 21:49 Strasznie polubilam Dunst po obejrzeniu Elizabethtown. Film byl swietny a Kirsten naprawde cudowna. Natomiast co do Keiry Knightley. Widzialam ja tylko w jednym filmie (cos z Beckhamem w tytule) ale wtedy nie miala jeszcze tych wypietych ust. Ostatnio ogladalam Dume i uprzedzenie. O Boze, jaka ona byla koszmarna z ta swoja wypieta geba. Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Kirsten Dunst 11.12.06, 11:28 Świetna w Wywiadzie z wampirem, potem juz gorzej. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś