Gość: deKris IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:09 Ale pokrecony film, akcja toczy sie 'do tylu'. Ciekawa konstrukcja calego filmu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lew Re: Memento IP: *.sloneczny.pl 18.11.01, 20:02 bylam wczoraj-jedyne co moge wyksztusic to -niesamowite jezeli komus podoba sie psychoza lub podejrzani to jest to pozycja obowiazkowa nie ma sensu opowiadac o czym to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano rewelacja IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 09:14 To jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek miałem okazję oglądać. Najbardziej fascynujące jest to, że po wyjściu z kina ciągle zastanawiam się nad rozwiązaniem zagadki... Wszystkie szczegóły są dopracowane, nie znalazłem żadnej "scenariuszowej dziury"... To pozwala na własne interpretacje, własne śledztwo na podstawie tego, co obserwowało się przez 2 godziny w kinie. Polecam siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit Re: Memento IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 19.11.01, 23:33 Film drazniacy jest, koncentracja non- stop, szkoda tylko, ze nie wiadomo czy zona zginela czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Memento IP: *.157.48.138.Dial1.Washington1.Level3.net 20.11.01, 02:53 Zajebisty. Widzialam dwa razy. Oskar sie nalezy albo nawet ze cztery. A Guy Pearce ....jest tak piekny, ze az boli. (Moim zdaniem..) Moja interpretacja jest taka, ze zona zginela ale nie podczas napadu. Tylko... troche pozniej, gdy.....Wiecej nie powiem, bo bym popsula... A Sammy Jekins nie mial zony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Memento IP: *.*.*.* 20.11.01, 09:33 Ej, a moglibyście nie komentować treści filmu? hehe nie piszcie swoich interpretacji, bo przed pójściem do kina już będę miał wyrobioną opinię, a lubię być zaskakiwany. pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś