IP: *.walecznych.net 27.12.06, 23:00
czy mozecie mi polecic jakies filmy w ktorych pokazany jest wspolczesny
taniec w dyskotece w duzych ilosciach
Obserwuj wątek
    • Gość: ed wood Re: disco IP: *.chello.pl 27.12.06, 23:59
      Może "Honey"? Choć tam tak bardzo dużo to nie ma tego tańca w/na dyskotekach,
      ale jest Jessica Alba. :D
      • misiania Re: disco 28.12.06, 08:49
        Honey - disco?????
        • Gość: ed wood Re: disco IP: *.chello.pl 28.12.06, 10:28
          No tak, "Honey"; przecież autorowi/autorce wątku nie chodzi o filmy z muzyką
          disco, tylko - jak jest w 1st poście - "wspolczesny taniec w dyskotece", a to,
          co pamiętam to w "Honey" było kilka scen, które miały miejsce na dyskotece, a
          to, do jakiej muzyki tam tańczyli to chyba nie obchodzi autora/autorkę tematu.
          Miał być taniec współczesny (a takiego przecież chyba uczy bohaterka grana
          przez Albę), no to dałem przykład. :)
          • misiania Re: disco 28.12.06, 11:04
            a, no to tak traktując pytanie autora/ki wątku dodałabym jeszcze W rytmie hip-
            hopu i świeższe Step up - taniec zmysłów. A dzisiaj w tiwi będzie Gorączka
            sobotniej nocy (no już lepszego disco nie wymyślę :)))
            • abdul25 Re: disco 28.12.06, 11:20
              Nie wiem co masz do dzwonów i kasków z żelu na głowie:PPPPP, hahahahaha

Io fei gibetto de le mei caset...
              • misiania Re: disco 28.12.06, 11:54
                ale kto twierdzi, że coś mam do tych klimatów? Gorączka obejrzana jakiś czas
                temu w tiwi wydała mi się zupełnie innym filmem, niż to co hen dawno temu
                widziałam w kinie. wtedy to tylko tańcowanie na parkiecie widziałam, a przecież
                ten film to całkiem zgrabny obrazek. a Travolta wykrzykujący "Al Pacino" przed
                babcią bardzo klimatyczny jest!
                • abdul25 Re: disco 28.12.06, 20:46
                  Spoko, jaja sobie robię... Zazwyczaj siedzę w nieco poważniejszej tematyce,
                  dlatego nie gniewaj się, ale nie będę ciągnął wątku z tą tematyką, a powiedz mi,
                  lubisz może Anthonego Hopkinsa? Chodzi mi o klasykę, "Bunt na..." Donaldsona
                  "Hannibal", "Milczenie owiec" "Wzgórza namiętności (chyba tak to jakoś było...)
                  chętnie bym posłuchał Twojej opinii...

Io fei gibetto de le mei caset
                  • misiania Re: disco 29.12.06, 09:02
                    sorry Batory, w tej chwili jestem na etapie zachwycania się Zoolanderem oraz
                    kinem bollywoodzkim. klasykę przerabiałam w poprzednim wcieleniu.
                    • abdul25 Re: disco 30.12.06, 14:25
                      Shitt happens!
                      • jedzoslaw Re: disco 30.12.06, 15:41
                        A może bardziej historycznie: niemal studium disco "Gorączka sobotniej nocy"?
                        A współcześnie to jeszcze w "Matrixie" odsłonięto na chwilę rąbek środowiska
                        uczestników dyskotek (techniaw).
                        • Gość: ddr human traffic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:58
                          ale to specyficzne dyskoteki :)
                          • abdul25 Re: human traffic 30.12.06, 20:05
                            Prorok z Południa mówi Wam słowa ważne, a prawdziwe!
                            TECHNIAWA TO BADZIEW!!!

Io fei gibetto de le mei caset...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka