Gość: qwerty IP: *.walecznych.net 27.12.06, 23:00 czy mozecie mi polecic jakies filmy w ktorych pokazany jest wspolczesny taniec w dyskotece w duzych ilosciach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ed wood Re: disco IP: *.chello.pl 27.12.06, 23:59 Może "Honey"? Choć tam tak bardzo dużo to nie ma tego tańca w/na dyskotekach, ale jest Jessica Alba. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed wood Re: disco IP: *.chello.pl 28.12.06, 10:28 No tak, "Honey"; przecież autorowi/autorce wątku nie chodzi o filmy z muzyką disco, tylko - jak jest w 1st poście - "wspolczesny taniec w dyskotece", a to, co pamiętam to w "Honey" było kilka scen, które miały miejsce na dyskotece, a to, do jakiej muzyki tam tańczyli to chyba nie obchodzi autora/autorkę tematu. Miał być taniec współczesny (a takiego przecież chyba uczy bohaterka grana przez Albę), no to dałem przykład. :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: disco 28.12.06, 11:04 a, no to tak traktując pytanie autora/ki wątku dodałabym jeszcze W rytmie hip- hopu i świeższe Step up - taniec zmysłów. A dzisiaj w tiwi będzie Gorączka sobotniej nocy (no już lepszego disco nie wymyślę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abdul25 Re: disco 28.12.06, 11:20 Nie wiem co masz do dzwonów i kasków z żelu na głowie:PPPPP, hahahahaha Io fei gibetto de le mei caset... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: disco 28.12.06, 11:54 ale kto twierdzi, że coś mam do tych klimatów? Gorączka obejrzana jakiś czas temu w tiwi wydała mi się zupełnie innym filmem, niż to co hen dawno temu widziałam w kinie. wtedy to tylko tańcowanie na parkiecie widziałam, a przecież ten film to całkiem zgrabny obrazek. a Travolta wykrzykujący "Al Pacino" przed babcią bardzo klimatyczny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
abdul25 Re: disco 28.12.06, 20:46 Spoko, jaja sobie robię... Zazwyczaj siedzę w nieco poważniejszej tematyce, dlatego nie gniewaj się, ale nie będę ciągnął wątku z tą tematyką, a powiedz mi, lubisz może Anthonego Hopkinsa? Chodzi mi o klasykę, "Bunt na..." Donaldsona "Hannibal", "Milczenie owiec" "Wzgórza namiętności (chyba tak to jakoś było...) chętnie bym posłuchał Twojej opinii... Io fei gibetto de le mei caset Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: disco 29.12.06, 09:02 sorry Batory, w tej chwili jestem na etapie zachwycania się Zoolanderem oraz kinem bollywoodzkim. klasykę przerabiałam w poprzednim wcieleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: disco 30.12.06, 15:41 A może bardziej historycznie: niemal studium disco "Gorączka sobotniej nocy"? A współcześnie to jeszcze w "Matrixie" odsłonięto na chwilę rąbek środowiska uczestników dyskotek (techniaw). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr human traffic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:58 ale to specyficzne dyskoteki :) Odpowiedz Link Zgłoś
abdul25 Re: human traffic 30.12.06, 20:05 Prorok z Południa mówi Wam słowa ważne, a prawdziwe! TECHNIAWA TO BADZIEW!!! Io fei gibetto de le mei caset... Odpowiedz Link Zgłoś