Gość: afganka IP: *.setup.com.pl 03.04.03, 14:43 Film mi sie bardzo podobał, ale rozczarowało mnie trochę zakończenie. Mogło być więcej śmiesznych sytuacji w domu, ale w sumie, jak na Ślesickiego to okay !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mum Świetny film IP: *.acn.pl 03.04.03, 21:08 Świetny film, nalepsza Polska komedia od czasów pierwszego Kilera a może jeszcze wcześniej. Polecam wszystkim. Można się pośmiać i trzeba pomyśleć. Czekam na DVD i popędzę do sklepu jak tylko się pojawi. Pozdrawiam Mum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłapouchy_124 zaskoczona IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:29 zgadzam się z przedmówcami, show jest jedną z porządnieszjcyh produkcji na polskim rynku, fenomen pazury. zaskoczyła mnie segda, nieźle wypadła w roli ostrej kochanki, sceny ostrego sexu tez były ok, myślałam, że po roli w TATO nie zaskoczy mnie niczym szczególnym, trudno pwoiedzieć, żeby rola w polskim serialu wymagała jakis szczególnych zdolności aktorskich. planuję sie wybrac po raz drugi, warto, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Show IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 15:16 Dobre polskie kino. Dla mnie kino na piątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Film jest Świetny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:53 Jeśli ktoś lubi polskie kino , niech się nie zastanawia tylko idzie a mile spedzi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konradzet Re: Show IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 20:55 To pierwszy polski film od bardzo dawna który tak mocno mnie poruszył. Nie lubię polskiego kina i gdyby nie zwiastuny w kinie na pewno bym nie poszedł. A teraz nie żałuję. I tym głośniej trzeba krzyczeć: to naprawdę dobre głębokie kino. Dla widzów na każdym poziomie. Jest i banalny, prymitywny Pazura z żartami rodem z 13 Posterunku i głębokie, ważne przesłanie. POLECAM 5* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarod Re: Show IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 11:48 zakończenie jak zakończenie ale te wądki łatwo się pogubić! Odpowiedz Link Zgłoś