kike 07.04.03, 00:53 Ostatnio zdażyło mi się to na "Tańcząc w ciemnościach", dosłownie kilka minut temu. Historia ogromnej miłości matki do syna po prostu mnie wzruszyła. Pokazała jak wiele można poświęcić dla miłości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 07.04.03, 01:10 Pamiętam że płakałem na "Masce Lwa" bodajże, z Cher. I na "Solaris". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.sympatico.ca 07.04.03, 01:45 jeden jedyny raz w zyciu na "once were warriors". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 03:44 mam zlamane serce wiec pocieklo mi na 'adaptation' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:17 ignatz napisał: > Pamiętam że płakałem na "Masce Lwa" bodajże, z Cher. I na "Solaris". Tak, to była "Maska" (Petera Bogdanovicha), ale niekoniecznie lwa. Ja na nim akurat nie płakałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napioor Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 23:14 Też płakałem na Solaris (ale ze śmiechu) na ostatniej scenie, gorzej tego nie mozna było spieprzyć, ale film jako całość spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.BMJ.net.pl 07.04.03, 02:18 muszę przyznać, że jest wiele takich filmów... widziałam te filmy wiele razy ale i tak za każdym razem jest to samo... Leon Zawodowiec Niemoralna propozycja Doskonały świat Kiedy mężczyzna kocha kobietę Pestka Dług z ostatnich Porozmawiaj z nią to chyba wszystko co mi się w tej chwili przypomina Tańcząc w ciemnościach to jeden z moich ulubionych filmów ale nie płakałam na nim, sama nie wiem czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 10:19 Amelia i Leon zawodowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 195.94.207.* 07.04.03, 10:52 "Król Lew" - gdy umiera Tata Lewka i mały Simba (tak ma chyba na imię) próbuje pogłaskać się martwą łapą ciała swego taty, tak jak był głaskany przez tatulka, gdy ten jeszcze żył. Ta scena jest naprawdę powalająca na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.04.03, 11:03 a ja zawsze placze, gdy w "Wichrach namietnosci" ginie zona B. Pitta :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auala Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.chello.pl 25.04.03, 11:58 Ja tez na tym plakalam!!! Bylam dzieckiem... ,ale do tej pory lzy mi sie kreca jak o tym pomysle ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kike Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 07.04.03, 16:17 Przypomniał mi się jeszcze film "Maska lwa" (nie jestem pewny czy to dobry tytuł) z Cher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:21 kike napisał: > Przypomniał mi się jeszcze film "Maska lwa" (nie jestem pewny czy to dobry > tytuł) z Cher. ... niezupełnie dobry. To samo mówił już wczesniej nasz kolega. Była "Maska", ale nie było lwa, chociaż Rocky Dennis może i do lwa był trochę podobny (Eric Stoltz, Cher, Sam Elliot, reż. Peter Bogdanovich). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.pl / 192.168.0.* 07.04.03, 18:53 The Joy Luck Club - przepiękny film. Nie tylko my z koleżanką płakałyśmy, ale i całe kino. Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 07.04.03, 20:23 Tak naprawdę, to kłopoty ze sciśniętym gardłem miałem na "Dead Man Walking". Okropnie się za to spłakałem sto lat temu na niemiecko- jugosłowiańskim "Winnetou". Jak się ten biedny wychylił zza skały i dostał kulkę w czoło. Czarna rozpacz mnie ogarnęła! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 07.04.03, 20:33 Gladiator i ostatnio Zielona Mila Odpowiedz Link Zgłoś
pani_domu Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 07.04.03, 21:57 Zawsze placze na "Love story", kiedys nawet chyba na "Con amore". I ostatnio na "Pianiscie" tez mi byly chusteczki potrzebne ale to inny rodzaj wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napioor Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 23:17 Na Braveheart.Ostatnia scena rządzi.Miałem szklaneczki w oczach. A jak byłem mały to na Polskich drogach jak zabili Władka Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 08.04.03, 00:00 Przypomniało mi się jeszcze coś - ten odcinek czterech pancernych, kiedy Janek odnajduje ojca. Ostatnio oglądałem i poryczałem się jak bóbr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulster Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 80.48.71.* 08.04.03, 00:58 Kiedy byłam mała płakałam na "La Stradzie" Felliniego ( ze wzruszenia i żałości :-) ), ostatnio tylko na "American Beauty" ( chyba ze szczęścia, no i te ciarki na plecach ). "Tańcząc w Ciemnościach" nie skłoniło mnie do łez. Z Von Trier'em zawsze mam kłopot, miotam się między zdegustowaniem kiczowatym melodramatem a zachwytem nad formą, tym razem zwyciężyło oszołomienie formą i przesłaniem. Bjork jest fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: wfsl:* / 192.168.0.* 08.04.03, 01:31 Przełamując fale Co się zdarzyło w Madison County Kola (gdy Kola dzwoni z wanny do babci buuu) Dworzec dla dwojga -ten film,to pewnie niewiele osób pamięta Cienista dolina Na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.BMJ.net.pl 08.04.03, 12:39 ja zawsze płaczę na "Co się zdarzyło w Madison County" w tej scenie gdy pada deszcze i on odjeżdża :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 217.153.123.* 23.05.03, 15:31 Gość portalu: inka napisał(a): > ja zawsze płaczę na "Co się zdarzyło w Madison County" w tej scenie gdy pada > deszcze i on odjeżdża :( jestem facet wiec przyznaje meznie: TA SCENA ROZDZIERA MI SERCE I BECZE JAK DZIECKO ZA KAZDYM RAZEM. PRZESLICZNY MOMENT rzepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszydło Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.zacheta.net 05.05.03, 02:44 A co myślisz o "Życie jak dom",niby nic szczególnego ale chwyta ,wyciąga łezki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszydło Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.zacheta.net 05.05.03, 02:53 Gość portalu: ulster napisał(a): > Kiedy byłam mała płakałam na "La Stradzie" Felliniego ( ze wzruszenia i > żałości :-) ), ostatnio tylko na "American Beauty" ( chyba ze szczęścia, no i > te ciarki na plecach ). > "Tańcząc w Ciemnościach" nie skłoniło mnie do łez. Z Von Trier'em zawsze mam > kłopot, miotam się między zdegustowaniem kiczowatym melodramatem a zachwytem > nad formą, tym razem zwyciężyło oszołomienie formą i przesłaniem. Bjork jest > fantastyczna. Tak,tak to wszystko prawda.Wczoraj oglądałem "Życie jak dom" i całe szczęście ,że byłem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszydło Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.zacheta.net 24.05.03, 01:17 Gość portalu: ulster napisał(a): > Kiedy byłam mała płakałam na "La Stradzie" Felliniego ( ze wzruszenia i > żałości :-) ), ostatnio tylko na "American Beauty" ( chyba ze szczęścia, no i > te ciarki na plecach ). > "Tańcząc w Ciemnościach" nie skłoniło mnie do łez. Z Von Trier'em zawsze mam > kłopot, miotam się między zdegustowaniem kiczowatym melodramatem a zachwytem > nad formą, tym razem zwyciężyło oszołomienie formą i przesłaniem. Bjork jest > fantastyczna. Po czym ciarki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaHanka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.devs.futuro.pl 08.04.03, 08:37 'kolory raju'film iranski o chlopcu niewidomym - pierwsze lzy poplynely mi juz na poczatku, a potem to plakalam juz do konca. nigdy wczesniej nie doswiadczylam takiego wzruszenia, raczej nie placze za czesto [a w kinie to juz sporadycznie pozwalam sobie na 'spontan'] ale ten film ... no obejrzyjcie sobie. ps. dodam, ze po wyjsciu z kina wracalam do domu piechota i plakalam jeszcze godzine.... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiller Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.devs.futuro.pl 09.04.03, 12:16 Na "Człowieku słoniu" Lynch'a. I jeszcze na jakimś angielskim melodramatycznym gniocie o "wielkim panu", który przyjeżdża na wakacje na sielską wieś i uwodzi naiwne dziewczę, a ona oczywiście zachodzi w ciążę i umiera przy porodzie. "Pamiętne lato" się to nazywało, czy jakoś tak. Boshe, boshe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 212.160.236.* 10.04.03, 15:32 Gość portalu: stiller napisał(a): > I jeszcze na jakimś angielskim melodramatycznym gniocie o "wielkim panu", który > > przyjeżdża na wakacje na sielską wieś i uwodzi naiwne dziewczę, a ona > oczywiście zachodzi w ciążę i umiera przy porodzie. "Pamiętne lato" się to > nazywało, czy jakoś tak. Boshe, boshe.... To był film "Letnia historia" (lub "Letnia opowieść") z Imogen Stubs. Jejkuuuuuu jak ja ryczałam w otatniej scenie, kiedy ten panicz juz po latach spotyka przypadkiem na wiejskiej drodze swego syna... Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 09.04.03, 12:29 "Moja dziewczyna" cz. 1 - oglądałam ten film w telewizji i tak płakałam, że do dziś dnia nie wiem, co było po tym jak Culkina zagryzły pszczoły. "Przełamując fale" - płakałam jeszcze idąc do domu. "Pianista" - najbardziej przy scenie na Umschlagplatz (kiedy czytałam książkę też wtedy płakałam i nie mogłam się uspokoić). Ostatni odcinek serialu "Duma i Uprzedzenie" - ze wzruszenia przy scenie, kiedy pan Darcy wreszcie się oświadcza Elizabeth. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel "about schmidt" IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.03, 13:21 polecam... moze sie nie poryczalem, ale lezka sie zakrecila.:)) camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka kap kap płyna łzy.. IP: *.lastnet.pl 09.04.03, 16:13 przede wszystkim: "LEAVING LAS VEGAS" ale jeszcze... "tanczac w ciemnosciach" "american beauty" "krol lew" "co sie zdarzylo w madison county" - Odpowiedz Link Zgłoś
gosiowo Re: kap kap płyna łzy.. 20.04.03, 20:04 ja tez płaczliwa okropnie jestem :D i latwiej byloby mi wymienic filmy na ktorych nie plakalam :D ale najbardziej chyba ryczalam na "w imie ojca" i jeszcze dlugo po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszydło Re: kap kap płyna łzy.. IP: *.zacheta.net 25.04.03, 00:57 Gość portalu: jotka napisał(a): > przede wszystkim: "LEAVING LAS VEGAS" > ale jeszcze... > "tanczac w ciemnosciach" > "american beauty" > "krol lew" > "co sie zdarzylo w madison county" > > - Odpowiedz Link Zgłoś
kislo Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 09.04.03, 21:49 ja płakłem na Wiedźminie - już na samym początku jak Geralt walczył z 1wszym potworem(to była chyba zresztą pacynka...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 22:51 Ja ostatnio na "Pokoju syna" - pewnie dlatego, że mój syn ma 18 lat tak jak ten biedny Andrea. Moja koleżanka nie płakała, a mnie łzy ciekły jak krokodylowi: ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 11:04 Zawsze chlipię na każdym z filmów o "Lassie". Z "płaczliwych" filmów dla dorosłych to: "Człowiek słoń" oraz "Cienista dolina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 212.160.236.* 10.04.03, 15:36 Na "Othellu" Kenetha Branagha. Zwłaszcza jak Laurence Fishburne dowiaduje się, że Irene Jacob jednak była ok... Jejku, wypłakałam oczy prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 21:20 Płakałem ze śmiechu na Pearl Harbor , ale tylko przez głupote tych co pisali scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia_kita Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 11.04.03, 04:25 Champion - rzadko placze ale tu i moj maz plakal i kolega meza oraz Homeward bound incredible journey 1 (Daleko od domu cz 1) Cholera ile razy to ogladam i wiem co bedzie to i tak zawsze sie poplacze na koniec jak chlopiec juz sie pogodzil z tym , ze jego pies byl stary i nigdy nie przezylby takiej wedrowki a tu zza gorki pojawia sie pies Shadow To scena , na ktorej wiele razy plakalam ze wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 06:49 Ja właściwie nie płaczę na filmach, są jedynie 2 filmy, które ściskały mi gardło,ale nie że aż płakałam : końcówka "Listy Schindlera" , gdy składają kwiaty na grobie O.S. i koniec "Gniewu oceanu" ... To już nie wiem dlaczego... ale tak mnie ruszyło... No,może jeszcze "Love story" nieśmiertelne... Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 80.50.22.* 11.04.03, 13:12 "Przełamując fale" i "Buntownik z wyboru" - gdy Mat Damon mówi Minnie Driver, że Jej nie kocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.04.03, 20:50 > "Buntownik z wyboru" - gdy Mat Damon mówi Minnie Driver, > że Jej nie kocha... A tak, to było wzruszające. Płakałam na 'Leonie zawodowcu' a raczej po. I jeszcze po czymś, na pewno. Tylko, że musiałam być mała, bo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrosus Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / 10.1.0.* 11.04.03, 13:57 "Braveheart" - widziałem trzy razy i za każdym ryłem coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liza Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.pkobp.pl 11.04.03, 14:24 ostatnio na "Wszystko albo nic", ale najbardziej pamiętam jak płakałam na "Wschodniej elegii" Sokurowa, bo było to dla mnie tak piękne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrybent Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 168.143.123.* 20.04.03, 21:38 Na filmach wzruszajacych serce mam rozdarte i "dusze sie", ale nie placze. Na komediach typu "Wielka Wloczega" z de Funes i Bourville placze ze smiechu i spadam z fotela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.client.attbi.com 21.04.03, 04:17 Ja ryczalam na filmach "Thelma & Louise","Zielona mila","K9 the widow maker" to te,ktore akurat pamietam najbardziej ale takich filmow bylo wiele eh czyzbym byla taka uczuciowa czy co? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dilvish Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 21.04.03, 09:23 Na „Powrocie Jedi” w czasie śmierci Lorda Vadera, kiedy umierając wyrzeka się ciemnej strony mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.acn.pl 26.05.03, 20:43 Gość portalu: Dilvish napisał(a): > Na „Powrocie Jedi” w czasie śmierci Lorda Vadera, kiedy umierając w > yrzeka się > ciemnej strony mocy. bylam z kolżanką na "Ataku Klonów"- w połowie slyszę "masz chusteczkę?(chyba chodziło o śmierc matki, a moze o ten piasek?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.zicom.pl 21.04.03, 19:56 "Hair", "Przełamując fale" - i zawsze płaczę przy ostatniej scenie "Rajskiej Jabłoni" (druga część "Dziewcząt z Nowolipek"), jest chyba najbardziej ponury film, jaki zdarzyło mi się oglądać. Tam nikt nie ma nadziei, że "wszystko będzie dobrze"... Nawet w Hollywood nie wymyśliliby do tego happy endu! Odpowiedz Link Zgłoś