Dodaj do ulubionych

3 najbeznadziejniejsze filmy

13.04.03, 03:11
Jack Kaktus (komedia z A. Szwarcenegerem)
Herkules w Nowym Jorku (jak wyżej)
Zimny jak głaz (mega odmóżdżacz gdzis tak z 12 lat temu grali w kinach,
widziałem na Polsacie jako megahit)
Obserwuj wątek
    • Gość: syk Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.oskar.net.pl 13.04.03, 09:22
      1. Herkules w NY - jak wyżej
      2. Ja Irena i Ja
      3. Byliśmy żołnierzami
      • Gość: Szef Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:47
        1. Pan Tadeusz
        2. Przedwiośnie
        3. Quo Vadis

P.S.
        Syk ty chyba się na filmach nie znasz ! Jak można taki boski film jak "Byliśmy
        żołnierzami" uznać za najbeznadieje ????
        • Gość: syk Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.oskar.net.pl 13.04.03, 22:19
          Gość portalu: Szef napisał(a):

> 1. Pan Tadeusz
          > 2. Przedwiośnie
          > 3. Quo Vadis
          >
          > P.S.
          > Syk ty chyba się na filmach nie znasz ! Jak można taki boski film jak "Byliśmy
          > żołnierzami" uznać za najbeznadieje ????
          Dobrze, że Ty się znasz. Pewnie takich "boskich" filmów jak "Pearl Harbor", " Patriota" z Gibsonem , "Zasady Walki" też nie opuściłeś. A tak do Twojej wiadomości to "byliśmy żołnierzami" zostało zrealizowane na zlecenie rządu USA i miał to być film propagandowy podnoszący niezwyciężonych amerykanów na duchu po 11 września. Jak widać nie tylko amerykanów potrafił podnieść na duchu. To się chwali.Good bles america.
          • Gość: Szef Syk to dla ciebie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 19:09
            Gość portalu: syk napisał(a):

> Dobrze, że Ty się znasz. Pewnie takich "boskich" filmów jak "Pearl Harbor", "
            > Patriota" z Gibsonem , "Zasady Walki" też nie opuściłeś. A tak do Twojej
            > wiadomości to "byliśmy żołnierzami" zostało zrealizowane na zlecenie rządu
            > USA i miał to być film propagandowy podnoszący niezwyciężonych amerykanów na
            > duchu po 11 września. Jak widać nie tylko amerykanów potrafił podnieść na
            > duchu. To się chwali.Good bles america.

Jeśli chodzi o "Pearl Harbor" i "Zasady walki" (W.Snipes) to faktycznie była to
            strata pieniędzy i czasu. Co do "Patrioty" to mimo lekkiego podejścia do tematu
            i szlejącego Gibsona z tego filmu mam dość miłe wspomnienia. Ale dalej będe
            bronił " Byliśmy żołnierzami " może dlatego że nie moge się z Tobą zgodzić że
            niby to film ku pokrzepieniu serc narodu amerykańskiego po 11 września. Jakoś
            wojna w Wietnamie nie jest do tego najlepsza ( już szybciej mogliby coś
            nakręcić z jakiejś wygranej wojny). Tu mamy film na podstawie książki , która
            jeszcze pokazuję nam jak naprawdę wyglądały wydarzenia w bitwie o X-Ray. Może
            błędem było obsadzenie Gibsona w roli głównej no ale my na to nie mamy względu.

P.S.
            Pisałem prace magisterską właśnie o postaniu , rozwoju i zastosowaniu w boju
            jednostek aeromobilnych , w tym kawalerii powietrznej.
            • Gość: syk Re: Syk to dla ciebie IP: *.oskar.net.pl 16.04.03, 21:12
              No cóż, gusta są różne. Tobie się podoba, mnie nie. Tylko nie mów, że się na
              filmach nie znam. Pozdr.
        • Gość: martynka Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lukowa7.waw.pl 17.04.03, 16:05
          popieram , Szefa.
          dodam jeszzce e=mc2. DNOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    • Gość: nok Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 22:23
      1.wladca pierscieni
      2.panna nikt- wajdy
      3.pan tadeusz- jak wyzej
      • devojce Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 14.04.03, 08:05
        1. Rób swoje, ryzyko jest Twoje
        2. Szamanka
        3. Ace Ventura - zew natury
        • Gość: martynka Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lukowa7.waw.pl 17.04.03, 16:09
          Faktycznie 1 część Ace Ventury- \"psi detektyw" była dużo lepsza od sequelu...
    • Gość: lulu Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.duna.pl 14.04.03, 10:39
      *Pan Tadeusz
      *Sanatorium pod klepsydrą
      *Return to me ( z Minnie Driver i D.Duchovnym )

ble
      • Gość: fanta9 Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 18:38
        jeżeli uważasz film Hasa za beznadziejny, to weź sie tu w OGÓLE NIE
        POKAZUJ!!!!!!
        a to moja trójka:

My - katastrofalny obraz niby młodych ludzi
        Egoiści - za mętną podróbkę egzystencjonalnych klimatów
        Poranek kojota - jak inne filmy Lubaszenki....żenada
        NOMINACJA SPECJALNA - EDI....ponizej pasa "dzieło"...

• ayya Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 15.04.03, 19:42
          No co Ty????? Edi????? Dziwny masz gust, ale o gustach się nie dyskutuje...

Z wielkimi bólami wybrana trójka spośród miliona takich filmów:
          1)40 dni i 40 nocy z Joshem H. (gdyby nie jego urok osobisty chyba wyszłabym z
          kina po 15 minutach)
          2) Pearl Harbor (jw)
          3) wszystkie komedie Olafa Lubaszenki bez wyjątku
          • Gość: fanta9 Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 11:12
            LUBASZENKO SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: dumna Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.04.03, 13:26
              40 dni i 40 nocy - ja wyszlam po 15 minutach
              Szamanka - oczywiscie bleeee
              Uwikłany - z Benem Afflekiem zareklamowano nam jako dobry thriller a okazał sie
              wykańczającą szmirą z przewidywalną każdą następną sceną

Pozdr.
              • farsa Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 16.04.03, 20:19
                Żuławski:
                1. Bestia
                2. Szamanka

i takie coś... no...
                3. Kolonia karna (dalibóg, nie pomnę reżysera! na szczęście :-)
            • Gość: martynka Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lukowa7.waw.pl 17.04.03, 16:11
              popieram!!!!!!!
              what is wrong with this Lubaszenko??????jak można kręcić tak nieśmieszne i
              żenujące filmy??? tylko "Sztos" mu się udał...
          • Gość: Slotna Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.03, 15:17
            "Poranek kojota" to rzeczywiście absolutne dno, ale nie podobało wam
            się "Chłopaki nie płaczą" ??? Ja ten film uwielbiam. I zastanawiam się, jakim
            cudem tak się udał. Musiał to być przypadek...
    • Gość: q Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.04.03, 21:35
      pulp fiction
    • amoniak2 Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 17.04.03, 13:22
      1. freddy got fingered (z Tomem Greenem) poziom obrzydów wzrasta z minuty na
      minutę - nie wydaje mi się żeby wiele ludzi wytrwało do końca
      2. młody einstein
      3. hannibal
    • Gość: Slotna Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.03, 15:19
      1. "Wiedźmin"
      2. "Poranek kojota" (kolejność taka dzięki Magdalenie Kumorek)
      3. O, za dużo tego, żeby wyłowić ten 'naj'. Takie "Pearl Harbor" czy "Patriota"
      to też filmy złe, ale nie do porównania z w/w.
      • Gość: COMC Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.dami / 192.168.3.* 18.04.03, 17:54
        3 razy "Smakosz"- największe gówno wszechczasów!!! Jak się chcecie ostro
        zażenować to koniecznie zobaczcie!!!
        • littlesara Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 05.05.03, 17:06
          1."jeeper creeper"-no cos strasznego-niby horror a takie glupoty ,jakis kolo
          sie smuci po ekranie w przebraniu potwora ktory niby ludzi zjada a 2 glupawych
          nastolatkow sie boi i ucieka.ani to straszne ani odkrywcze-szkoda kasy za dvd.
          2."new best friend"rzekomy thriller,omijac z daleka.fabula prosta jak budowa
          cepa od poczatku wiadomo jak sie skonczy-schemat goni schemat[zazdrosna
          kolezanka zeby wyeliminowac druga podsuwa jej koke,ta przedawkuje a cala akcja
          filmu to pierdut].
          3."spiderman"-cale szczescie ze to bylo na dvd bo chybabym wybila glowa dziure
          w scianie i wyszla z kina.kupa totalna.
        • Gość: waldiq Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.sycow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 12:53
          Popieram tego "Smakosza", największy badziew jakiego widziałem; po 20 minutach
          zacząłem się zastanawiać kto podmienił scenariusz, a potem czemu ten reżyser,
          który zaczynał film dalej go nie kończył tylko zamienił się miejscami z
          gromadą przypadkowyh osób.
    • marxx Pamietnik Bridget Jones 05.05.03, 20:47
      Pamietnik Bridget Jones-koszmar
      Greckie wesele -czy jakos tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka