napioor 13.04.03, 03:11 Jack Kaktus (komedia z A. Szwarcenegerem) Herkules w Nowym Jorku (jak wyżej) Zimny jak głaz (mega odmóżdżacz gdzis tak z 12 lat temu grali w kinach, widziałem na Polsacie jako megahit) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syk Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.oskar.net.pl 13.04.03, 09:22 1. Herkules w NY - jak wyżej 2. Ja Irena i Ja 3. Byliśmy żołnierzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 18:47 1. Pan Tadeusz 2. Przedwiośnie 3. Quo Vadis P.S. Syk ty chyba się na filmach nie znasz ! Jak można taki boski film jak "Byliśmy żołnierzami" uznać za najbeznadieje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.oskar.net.pl 13.04.03, 22:19 Gość portalu: Szef napisał(a): > 1. Pan Tadeusz > 2. Przedwiośnie > 3. Quo Vadis > > P.S. > Syk ty chyba się na filmach nie znasz ! Jak można taki boski film jak "Byliśmy > żołnierzami" uznać za najbeznadieje ???? Dobrze, że Ty się znasz. Pewnie takich "boskich" filmów jak "Pearl Harbor", " Patriota" z Gibsonem , "Zasady Walki" też nie opuściłeś. A tak do Twojej wiadomości to "byliśmy żołnierzami" zostało zrealizowane na zlecenie rządu USA i miał to być film propagandowy podnoszący niezwyciężonych amerykanów na duchu po 11 września. Jak widać nie tylko amerykanów potrafił podnieść na duchu. To się chwali.Good bles america. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Syk to dla ciebie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 19:09 Gość portalu: syk napisał(a): > Dobrze, że Ty się znasz. Pewnie takich "boskich" filmów jak "Pearl Harbor", " > Patriota" z Gibsonem , "Zasady Walki" też nie opuściłeś. A tak do Twojej > wiadomości to "byliśmy żołnierzami" zostało zrealizowane na zlecenie rządu > USA i miał to być film propagandowy podnoszący niezwyciężonych amerykanów na > duchu po 11 września. Jak widać nie tylko amerykanów potrafił podnieść na > duchu. To się chwali.Good bles america. Jeśli chodzi o "Pearl Harbor" i "Zasady walki" (W.Snipes) to faktycznie była to strata pieniędzy i czasu. Co do "Patrioty" to mimo lekkiego podejścia do tematu i szlejącego Gibsona z tego filmu mam dość miłe wspomnienia. Ale dalej będe bronił " Byliśmy żołnierzami " może dlatego że nie moge się z Tobą zgodzić że niby to film ku pokrzepieniu serc narodu amerykańskiego po 11 września. Jakoś wojna w Wietnamie nie jest do tego najlepsza ( już szybciej mogliby coś nakręcić z jakiejś wygranej wojny). Tu mamy film na podstawie książki , która jeszcze pokazuję nam jak naprawdę wyglądały wydarzenia w bitwie o X-Ray. Może błędem było obsadzenie Gibsona w roli głównej no ale my na to nie mamy względu. P.S. Pisałem prace magisterską właśnie o postaniu , rozwoju i zastosowaniu w boju jednostek aeromobilnych , w tym kawalerii powietrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Re: Syk to dla ciebie IP: *.oskar.net.pl 16.04.03, 21:12 No cóż, gusta są różne. Tobie się podoba, mnie nie. Tylko nie mów, że się na filmach nie znam. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lukowa7.waw.pl 17.04.03, 16:05 popieram , Szefa. dodam jeszzce e=mc2. DNOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nok Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 22:23 1.wladca pierscieni 2.panna nikt- wajdy 3.pan tadeusz- jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 14.04.03, 08:05 1. Rób swoje, ryzyko jest Twoje 2. Szamanka 3. Ace Ventura - zew natury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lukowa7.waw.pl 17.04.03, 16:09 Faktycznie 1 część Ace Ventury- \"psi detektyw" była dużo lepsza od sequelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.duna.pl 14.04.03, 10:39 *Pan Tadeusz *Sanatorium pod klepsydrą *Return to me ( z Minnie Driver i D.Duchovnym ) ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 18:38 jeżeli uważasz film Hasa za beznadziejny, to weź sie tu w OGÓLE NIE POKAZUJ!!!!!! a to moja trójka: My - katastrofalny obraz niby młodych ludzi Egoiści - za mętną podróbkę egzystencjonalnych klimatów Poranek kojota - jak inne filmy Lubaszenki....żenada NOMINACJA SPECJALNA - EDI....ponizej pasa "dzieło"... Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 15.04.03, 19:42 No co Ty????? Edi????? Dziwny masz gust, ale o gustach się nie dyskutuje... Z wielkimi bólami wybrana trójka spośród miliona takich filmów: 1)40 dni i 40 nocy z Joshem H. (gdyby nie jego urok osobisty chyba wyszłabym z kina po 15 minutach) 2) Pearl Harbor (jw) 3) wszystkie komedie Olafa Lubaszenki bez wyjątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 11:12 LUBASZENKO SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumna Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.04.03, 13:26 40 dni i 40 nocy - ja wyszlam po 15 minutach Szamanka - oczywiscie bleeee Uwikłany - z Benem Afflekiem zareklamowano nam jako dobry thriller a okazał sie wykańczającą szmirą z przewidywalną każdą następną sceną Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 16.04.03, 20:19 Żuławski: 1. Bestia 2. Szamanka i takie coś... no... 3. Kolonia karna (dalibóg, nie pomnę reżysera! na szczęście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lukowa7.waw.pl 17.04.03, 16:11 popieram!!!!!!! what is wrong with this Lubaszenko??????jak można kręcić tak nieśmieszne i żenujące filmy??? tylko "Sztos" mu się udał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.03, 15:17 "Poranek kojota" to rzeczywiście absolutne dno, ale nie podobało wam się "Chłopaki nie płaczą" ??? Ja ten film uwielbiam. I zastanawiam się, jakim cudem tak się udał. Musiał to być przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.04.03, 21:35 pulp fiction Odpowiedz Link Zgłoś
amoniak2 Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 17.04.03, 13:22 1. freddy got fingered (z Tomem Greenem) poziom obrzydów wzrasta z minuty na minutę - nie wydaje mi się żeby wiele ludzi wytrwało do końca 2. młody einstein 3. hannibal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.03, 15:19 1. "Wiedźmin" 2. "Poranek kojota" (kolejność taka dzięki Magdalenie Kumorek) 3. O, za dużo tego, żeby wyłowić ten 'naj'. Takie "Pearl Harbor" czy "Patriota" to też filmy złe, ale nie do porównania z w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COMC Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.dami / 192.168.3.* 18.04.03, 17:54 3 razy "Smakosz"- największe gówno wszechczasów!!! Jak się chcecie ostro zażenować to koniecznie zobaczcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
littlesara Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy 05.05.03, 17:06 1."jeeper creeper"-no cos strasznego-niby horror a takie glupoty ,jakis kolo sie smuci po ekranie w przebraniu potwora ktory niby ludzi zjada a 2 glupawych nastolatkow sie boi i ucieka.ani to straszne ani odkrywcze-szkoda kasy za dvd. 2."new best friend"rzekomy thriller,omijac z daleka.fabula prosta jak budowa cepa od poczatku wiadomo jak sie skonczy-schemat goni schemat[zazdrosna kolezanka zeby wyeliminowac druga podsuwa jej koke,ta przedawkuje a cala akcja filmu to pierdut]. 3."spiderman"-cale szczescie ze to bylo na dvd bo chybabym wybila glowa dziure w scianie i wyszla z kina.kupa totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldiq Re: 3 najbeznadziejniejsze filmy IP: *.sycow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 12:53 Popieram tego "Smakosza", największy badziew jakiego widziałem; po 20 minutach zacząłem się zastanawiać kto podmienił scenariusz, a potem czemu ten reżyser, który zaczynał film dalej go nie kończył tylko zamienił się miejscami z gromadą przypadkowyh osób. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Pamietnik Bridget Jones 05.05.03, 20:47 Pamietnik Bridget Jones-koszmar Greckie wesele -czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś