Dodaj do ulubionych

strona adriena

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.03, 14:54
wiadomosc dla fanek (glownie dla helen), ktore jeszcze nie wiedza
calkiem przyzwoita strona www.adrien-brody.com
milo tez zajrzec na www.ezegna.com
Obserwuj wątek
    • lena_magda Re: strona adriena 13.04.03, 18:59
      Dzięki! Obie boskie ;))))

Ależ on przystojny! Echhhhh

pzdr
    • Gość: Znawca Re: strona adriena IP: 198.208.26.* 14.04.03, 16:36
      Jeeeezuuuuu dajcie sobie spokoj z tym facetem. Przecietny aktor ktoremu sie
      lachlo i juz nigdzie wiecej go nie zobaczycie. Nie jeden i nie jedna juz taka
      byla.
      • Gość: diego Re: strona adriena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 22:00
        szanowny panie znawco, niech sie pan odwali. czy ja komentuje pana upodobania
        kulturalne? brody zagral w ponad dwudziestu filmach i wreszcie mu sie udalo
        naprawde wybic. mysle ze nie skonczy teraz kariery, tak czy inaczej kobiety
        patrza na aktorow z zupelnie innej perspektywy. przykro mi, ze nie panskiej.
        nie jestem znawca, na szczescie.
        • Gość: Znawca Re: strona adriena IP: 198.208.26.* 15.04.03, 07:22
          Tak, te 20 filmow to na prawde imponujacy przyklad kariery. Ach, jak tylko
          wspomne te 5-cio minutowe role nic nie znaczacych bohaterow w nic nie
          znaczacych produkcjach.
          • Gość: diego Re: strona adriena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 10:02
            przeczytaj moj post ze zrozumieniem: w r e s z c i e sie wybil.
            dla mnie filmy spika lee jednak cos znacza.
      • Gość: HELEN Re: strona adriena IP: *.ipt.aol.com 16.04.03, 01:23
        pan"znawca"jest po prostu zazdrosny bo sam pewnie brzydki jak noc a adrien jest
        najprzystojniejszym facetem na swiecie...stronke juz sprawdzam reguralnie od
        paru dni,i wielkie dzieki za pamiec,diego:)pozatym wreszcie widzialam teledysk
        tori amos z nim w roli glownej(reki) :) video jest extra,groteskowe,smieszno-
        smutne,mozna je obejrzec na stronie mtv....piosenka jest tez nie
        najgorsza...nie moge sie od niej uwolnic od paru dni...co do tej strony to jest
        genialna ale denerwuje mnie czasem bo czesto nie dziala:( ale zdjecia maja tam
        nienajgorsze,musze przyznac,hmm....chyba sobie tam skocze teraz...mam ochote
        popatrzec na mojego przyszlego meza,hihih...pozdr i usciski dla wszystkich
        fanek!!! pa diego;)
        ps...wpisalam sie na liste dyskusyjna o Brodym ,juz nie pamietam gdzie i
        kiedy,ale jednego dnia zaczelam dostawac 100 maili o nim od wielu fanek z
        calego swiata i zaczelam z nimi korespondowac....niektore twierdza ze znaja
        jego adres:) ogolnie niezla zabawa i ciekawie poczytac....no to pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka