Gość: olcia IP: *.acn.pl / 10.68.1.* 16.04.03, 21:21 koniecznie, koniecznie i jeszcze raz koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prosiaczek Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 12:36 Super super :) ^^^^^^^_.’_____`.^^^^^^^ ^^^^^^.--(q)(q)-/##^^^^^ ^^^^^.’ @´........ /###^^^^ ^^^^^:...........,...#####^^^ ^^^^ `-..__.-’ _.-###/ ^^^ ^^^^^^^^`;_: `”’^^^^^^ ^^^^^^^^.’”””””`. ^^^^^^ ^^^^^^^// ### ,^^^^^^ ^^^^^^// COOL! ^^^^^^ ^^^^^^`-._______.-’^^^^^ ^^^^^^^___`. | .’__ ^^^^ ^^^^^^(______|______)^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leehtr 22 minuty reklam w Cinema Bemowo IP: *.escom.net.pl 26.05.03, 11:41 W sobotę (24 maja) w cinema Bemowo dawali 22 minutowy blok reklamowy przed Prosiaczek i Przyjaciele. Dzieciaki świra dostawały bo były to reklamy niekierowane do nich - czyli nuda. Takie długie reklamy podobno we wszytkich Cimena przed wszystkimi filmami - tak kierownik kina mi powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madeleine Re: 22 minuty reklam w Cinema Bemowo IP: *.mtp.com.pl 17.09.03, 14:40 Gość portalu: Leehtr napisał(a): > W sobotę (24 maja) w cinema Bemowo dawali 22 minutowy blok > reklamowy przed Prosiaczek i Przyjaciele. Dzieciaki świra > dostawały bo były to reklamy niekierowane do nich - czyli nuda. > Takie długie reklamy podobno we wszytkich Cimena przed > wszystkimi filmami - tak kierownik kina mi powiedział. No coz, to juz moim zdaniem jest totalny brak szacuknu dla klienta - prawie pol godziny strary czasu... Wiadomo gdzie nie nalezy chodzic, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.trustnet.pl 30.05.03, 12:50 Kubuś jest przemiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlinac Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.stacje.agora.pl 30.05.03, 14:50 Gość portalu: olcia napisał(a): > koniecznie, koniecznie i jeszcze raz koniecznie!!! niekoniecznie, niekoniecznie, zdecydowanie niekoniecznie! To tylko ścinki z „Kubusia Puchatka” i „Chatki Puchatka”, nie ma żadnej oryginalnej fabuły. A najgorszy jest Stuwiekowy (!!) Las i to, że Disney eksploatuje Kubusia, a nie chce płacić tantiem od tłumaczenia fundacji opiekującej się dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
przemsw Re: Prosiaczek i przyjaciele 09.06.03, 13:47 Gość portalu: chlinac napisał(a): > Gość portalu: olcia napisał(a): > > > koniecznie, koniecznie i jeszcze raz koniecznie!!! > niekoniecznie, niekoniecznie, zdecydowanie niekoniecznie! > To tylko ścinki z „Kubusia Puchatka” i „Chatki Puchatka” > ;, nie ma żadnej > oryginalnej fabuły. A najgorszy jest Stuwiekowy (!!) Las i to, że Disney > eksploatuje Kubusia, a nie chce płacić tantiem od tłumaczenia fundacji > opiekującej się dziecmi. Cóż ja poradzę, że uwielbiam tygryska... ale przykro mi, że Disney wykorzystuję moje uczucie. Zastanówmy się co zrobić... jak przywalić Mikiemu... Zastanówmy się też, kto nam potem będzie produkował tygryska... A tygryski giną jak nie brykają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.telkab.pl 31.05.03, 14:06 Dzięki za info o reklamach- wejdziemy sobie po nich. Idę z 3,5 latkiem , więc trudno żeby umarł z nudów i huku po 5 mniutach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hippo Recenzja IP: 213.17.164.* 02.06.03, 14:48 No tak, krótszej recenzji nie bylibyście, Szanowna Redakcjo, napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka333 Re: Prosiaczek i przyjaciele 02.06.03, 17:12 sorki ale ja chce wiedziec o której i kiedy moge iść Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: Prosiaczek i przyjaciele 02.06.03, 21:48 to była rewelacyjna baja na dzień dziecka- nawet dla dużych dzieciaków...;-) wraca się wtedy w krainę dzieciństwa,beztroski,..chciałoby się zostać tam na zawsze-ale niestety przychodzi stawiać czoło światu dorosłych. Polecam - ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.crowley.pl 07.06.03, 20:38 jak długo trwa film? Czy moje 2,5-letnie dziecko się nie zanudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 16:34 chyba 70 min lub 75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpeta Re: Prosiaczek i przyjaciele IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 16:26 nshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyt ttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnfffffff fffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllmmmmmmmmm mmmmmm jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee esssssssssssssssssssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttttt sssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś