Gość: złoty IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 09:04 dopiero zamierzam obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radi Re: Belfegor - upiór Luwru IP: 195.205.32.* 21.06.03, 18:38 Film jest nieżly, ale niestety tylko niezły. Troche zbyt przegadany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beauty20 Re: Belfegor - upiór Luwru IP: *.adm.uni.wroc.pl 24.06.03, 11:49 nuda,nuda ,nuda.zero emocji,zero dreszczy-co to ma byc?nie wspominajac ze mnie niezmiernie wkurza francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Re: Belfegor - upiór Luwru 15.07.03, 06:56 Gość portalu: beauty20 napisał(a): > nuda,nuda ,nuda.zero emocji,zero dreszczy-co to ma byc?nie wspominajac ze mnie > niezmiernie wkurza francuski. To po co ogladales ten film skoro cie wkurza? Odpowiedz Link Zgłoś
pevoo Re: Belfegor - upiór Luwru 24.06.03, 16:57 Wprawdzie go nie oglądałam, ale odniosłam wrażenie, że to przereklamowana tandeta. Wybrałam wtedy o wiele fajniejszy i sto razy bardziej wartościowy film - Przepowiednia. Był (to mało powiedziane) rewelacyjny! Ten klimat... Dobra obsada (Richard Gere) to też plus. No i ta aura tajemniczości... Mniamuśne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malta Belfegor - upiór Luwru IP: przestrzenna:* / 10.1.16.* 11.07.03, 21:25 Całkiem przyjemny film, mało straszny, kiepski koniec! Odpowiedz Link Zgłoś