Dodaj do ulubionych

sutanna kontra spruty sweterek

IP: *.catv69.balcab.ch 03.06.03, 13:52
czy ktos mi moze wyjasnic dlaczego kostiumy w M2 sa takie bombastyczne? Neo,
ktory wyglada jak proboszcz, reszta jak ofiary butiku Gucci - ten widok
wywoluje u mnie wymiot. to nadmierne "rozplaszczenie", lateksowe wytloczki,
Trinity ja domina z salonu pejczy - po co? jedynie agenci zachowali szyk,
garniaczki, laczki, klasa. choc pewnie nie maja koszul zafarbowanych na lekki
odcien zieleni jak w pierwszej czesci. a w Syjonie? to ci dopiero fantasy na
szydelko i pare drutow. skad ci jurni tancerze maj tyle zwiewnych materialow,
etnicznych ozdob, bursztynow, jak mieszkaja jak krety pod ziemia? moze
chodzilo o pretekst do pokazania cyca, ktory nie za bardzo wyglada jak sie
wychyla ze sprutego swerterka. muslin, jedwab no to co innego.
Obserwuj wątek
    • 3telnick Re: sutanna kontra spruty sweterek 03.06.03, 15:23
      żeby wziąć większą kasę nie tworzyli nowych projektów wdzianek dla Syjonu tylko
      pożyczyli z nowych Starych Warsów...
    • Gość: NEOspasmin Chapeau bas! IP: *.acn.waw.pl 03.06.03, 17:52
      Ale masz jezyk!Masłowska powinna ci długopisy temperować!
      Co do meritum to nie widzalem.(I nie zobaczę,choćby mnie......)
      Stąd, wyjątkowo, wymądrzać się nie będę.
      pozdrawiam,z wyrazami podziwu
      m.
      • Gość: ja? Re: Chapeau bas! IP: *.catv69.balcab.ch 03.06.03, 23:27
        Gość portalu: NEOspasmin napisał(a):

> Ale masz jezyk!Masłowska powinna ci długopisy temperować!
        > Co do meritum to nie widzalem.(I nie zobaczę,choćby mnie......)
        > Stąd, wyjątkowo, wymądrzać się nie będę.
        > pozdrawiam,z wyrazami podziwu
        > m.
        nie przesadzaj, maslo jest bardziej upoetyczniona chyba;) ale za lechtanie mego
        ego dzieki! moze warto jednak zobaczyc nawet jak taka chalka z maslem?
        z wyrazem braterstwa w zawodzie
        ja?
        • Gość: NEOś Do ziemi,po robociarsku(Broniewski,chyba) IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 00:31
          Ona jest ZA BARDZO "upoetyczniona".Kiedy teraz czytuje ja w Przekroju to
          wydaje mi sie ze samo z niej leci niczym katar jaki.Wielbie ja,ale krytycznie.
          A ty nie przeginasz.
          ale za lechtanie mego
          > ego dzieki!
          Nie ma za co.Napisz tylko, prosze gdzie cie mozna czytywać.
          moze warto jednak zobaczyc nawet jak taka chalka z maslem?
          Twoja recenzja to pierwszy argument na "tak",ale mimo ze mnie tak trafiła to
          jeszcze sie opieram....
          > z wyrazem braterstwa w zawodzie
          > ja?
          Na czym sie tak zawiodłeś?Biletow na film od 15 nie chcieli ci sprzedac?
          Bez nerwicy,bracie-kinożerco!
          pozdroovka
          m.
          • Gość: ja? Re: Do ziemi,po robociarsku(Broniewski,chyba) IP: *.catv69.balcab.ch 04.06.03, 01:08

> > z wyrazem braterstwa w zawodzie
            > > ja?
            > Na czym sie tak zawiodłeś?Biletow na film od 15 nie chcieli ci sprzedac?
            > Bez nerwicy,bracie-kinożerco!
            > pozdroovka
            > m.
            zawiodlam sie na chalce - lekko czerstwawa z cala masa czarnego lubrykantu i z
            tuzinem e numbers prosto z hameryki. za bilet zaplacilam 11 frankow
            szwajcarskich co po przeliczeniu 2.9 za franka daje... a 15 to mam zdwojone
            hehe
            salut
            • Gość: NEOś Gdzie,do cholery cie czytac?Chcesz mojego maila IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 07:35
              zebys mogla przyslac swoje kawalki?

1.Zawiodlas sie na chalce?To czemu mi ja streczysz?Jestes na prowizji u
              piekarza matrixow?

2.Z twojego pisania cala sexistowskosc naszej mowy ojczystej/matczynej wychodzi.
              Pisza do siebie 2 osoby plci zroznicowanej ale pisze sie o "braterskich"
              pozdrowieniach a nie "siostrzano-braterskich" czy wrecz siostrzanych(choc
              siostra ci nie jestem,o nie!).Ciekawe co by na to powiedzial Emil Plater?

3.Co do tych pietnastu to sie nie martw bo lepiej miec zdwojone niz rozdwojone
              nie mowiac juz o potrojonych(prawie moj przypadek).

4.Dzieki tobie wymyslilem jak sie dobrac do Maslowskiej.Zaczalem ja czytac jak
              Bruno Schulza.I wszystko zaczelo pasowac.Jezyk jest inny,wstydliwosc inna
              troszke,ale wszystko inne- pasuje jakby gdzies pod lawka przepisywala.
              Sytuacje donikad,bohaterowie stad a jakby nie stad,dusznosc,hiperwidzenie.
              Nawet dziewictwo jednej i drugiego podobne.Musze sobie to jeszcze ulozyc w
              mozgu, ale to odkrycie to wielki postep w szufladkowaniu ludzi i ich pisania.
              Ficowskiego jakis "przyjaciel domu" mi wsiakl wiec tak szybko nie bedzie.
              Moze w lecie pojde pielgrzymke do Wejherowa.Obcalowac jej popekany lakier na
              paznokciach, inteligentnie pomilczec i wypic cala herbate.Moze podetronizowac
              ja toba troche?Mowic jej: zobacz taka stara dupa, a pisze szybciej od ciebie.
              Jedziesz?
              pozdo
              m.
              • Gość: ja? Re: Gdzie,do cholery cie czytac?Chcesz mojego mai IP: *.catv69.balcab.ch 04.06.03, 12:55
                Gość portalu: NEOś napisał(a):

> zebys mogla przyslac swoje kawalki?
                >
                > 1.Zawiodlas sie na chalce?To czemu mi ja streczysz?Jestes na prowizji u
                > piekarza matrixow?
                >
                > 2.Z twojego pisania cala sexistowskosc naszej mowy ojczystej/matczynej
                wychodzi
                > .
                > Pisza do siebie 2 osoby plci zroznicowanej ale pisze sie o "braterskich"
                > pozdrowieniach a nie "siostrzano-braterskich" czy wrecz siostrzanych(choc
                > siostra ci nie jestem,o nie!).Ciekawe co by na to powiedzial Emil Plater?
                >
                > 3.Co do tych pietnastu to sie nie martw bo lepiej miec zdwojone niz
                rozdwojone
                > nie mowiac juz o potrojonych(prawie moj przypadek).
                >
                > 4.Dzieki tobie wymyslilem jak sie dobrac do Maslowskiej.Zaczalem ja czytac
                jak
                > Bruno Schulza.I wszystko zaczelo pasowac.Jezyk jest inny,wstydliwosc inna
                > troszke,ale wszystko inne- pasuje jakby gdzies pod lawka przepisywala.
                > Sytuacje donikad,bohaterowie stad a jakby nie stad,dusznosc,hiperwidzenie.
                > Nawet dziewictwo jednej i drugiego podobne.Musze sobie to jeszcze ulozyc w
                > mozgu, ale to odkrycie to wielki postep w szufladkowaniu ludzi i ich
                pisania.
                > Ficowskiego jakis "przyjaciel domu" mi wsiakl wiec tak szybko nie bedzie.
                > Moze w lecie pojde pielgrzymke do Wejherowa.Obcalowac jej popekany lakier na
                > paznokciach, inteligentnie pomilczec i wypic cala herbate.Moze podetronizowac
                > ja toba troche?Mowic jej: zobacz taka stara dupa, a pisze szybciej od ciebie.
                > Jedziesz?
                > pozdo
                > m.
                >
                emie tak mi tu maslisz, ze sie musze teraz gimnastykowac coby nic banalnego nie
                napisac! oczywiscie , ze bracia chalkowscy mi placa z nawracanie na chalke! na
                polaka nie ma rady jak tylko podstepnie, przez narzekactwo wprost do jadra! i
                juz ciagna do kina na te lubrykanty, sutanny i cyce w przezroczystosciach.
                ja z Maslem mam taki uklad, ze ja sobie spokojnie poczekam na jej druga
                ksiazke, i nie na felietony z przekroju spiete w jednej okladce o nie! sie
                obaczy sie wypowiem.
                ja do wejhe nie jade ale ucaluj tam odemnie ta ichniejsza robaczywa ziemie.
                i co to za stara dupa? wypraszam sobie! teraz z ciebie cieknie seksizm!
                salut

• Gość: NEOś Tys chyba z dyplomacji,skoro tak ladnie sie wykrec IP: *.acn.waw.pl 04.06.03, 14:06
                  Czesc Ja(nina???),
                  wykrecasz sie bo prosiłem o cd twojego pisanska.TAK/NIE sounds much better.
                  Maslowska jest dzis.Nawet jak nic wiecej nie napisze tez bedzie oki.
                  A jak napisze to jek rozpaczy bedzie wielki bo wszyscy beda sie spodziewali
                  czegos nowego a ona siebie sama pisze.A ludzie, nawet takie jak ona nie
                  zmieniaja sie az tak szybko.
                  Czy mam przeprosic za "dupe" czy za "stara"?
                  pozdr
                  m.

• Gość: ja? Re: Tys chyba z dyplomacji,skoro tak ladnie sie w IP: *.catv69.balcab.ch 04.06.03, 15:12
                    Gość portalu: NEOś napisał(a):

> Czesc Ja(nina???),
                    > wykrecasz sie bo prosiłem o cd twojego pisanska.TAK/NIE sounds much better.
                    > Maslowska jest dzis.Nawet jak nic wiecej nie napisze tez bedzie oki.
                    > A jak napisze to jek rozpaczy bedzie wielki bo wszyscy beda sie spodziewali
                    > czegos nowego a ona siebie sama pisze.A ludzie, nawet takie jak ona nie
                    > zmieniaja sie az tak szybko.
                    > Czy mam przeprosic za "dupe" czy za "stara"?
                    > pozdr
                    > m.
                    >
                    tak bede pisac, czasami jako zalogowana swebe czasami jako ja? choc zupelnie
                    nie wiem po co...
                    za kare, za dupe, musisz isc na Matrix Wyrolled i to 23 razy!
                    salut.
                    • Gość: NEOś komputer mi sie wsciekl IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 09:08

> tak bede pisac, czasami jako zalogowana swebe czasami jako ja? choc zupelnie
                      > nie wiem po co...
                      > za kare, za dupe, musisz isc na Matrix Wyrolled i to 23 razy!
                      > salut.

Kiedy odczytuje sentencje wyroku jaki wydalas na ma osobe półwinna,na wysokosc
                      kary to sobie cie Ja(ninko) Swebe wyobrazam w latexach, z trzema złotymi zebami
                      i z pejczem biurowym w ręku.Ktos cie skrzywdzil matrixem zes taka okrutna? 23
                      razy?!!!Czy wiesz ze juz po drugim bym zszedl na postepujace wymioty?
                      Przepraszam za "dupe"nastepnym razem bedze "cytopyge".Szczerze!
                      Jak komputer sie odwscieknie poszukam twoich wpisow.Czy piszesz jeszcze cos nie
                      nie na zasadzie impulsu/wkurwu?Wieksze formy np.mailowe podanie o przydział
                      wegla na zime?
                      pozdrow swistaka
                      m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka