Gość: wanda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 14:44 Kiedy do nas dotrze ten film - a moze juz jest tylko przegapiłam? wanda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Gutek Re: dogville IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 16:25 Droga Wando ! Tydzień temu DOGVILLE otwierał 3. Festiwal Filmowy ERA NOWE HORYZONTY w Cieszynie, w kinach natomiast będzie od 3 października br. Pozdrawiam. Roman Gutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: dogville IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 16:50 Bardzo dziekuje - nie mogłam liczyć na bardziej kompetentną odpowiedź. W związku z tym zobaczę ten film w kinie Muranów. wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: dogville IP: *.BMJ.net.pl 24.07.03, 18:26 Muszę przyznać, że niespodziewałam się iż tak szybko Dogville trafi do naszych kin więc tym bardziej się cieszę! Mam nadzieję, że dotrze także do Gliwickiego "Amoka" :) Pozdrawiam Małgorzata P.S Dziękuję Panu za to co Pan robi dla nas widzów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ru486 Re: dogville IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 22:28 Gość portalu: goa napisał(a): > Mam nadzieję, że dotrze także do Gliwickiego "Amoka" :) Oczywiście, że dotrze.Przecież Amok to wielce ambitne kino o doskonałym repertuarze. A tak na marginesie dodam, ze Dogvile był wyświetlany w Ciszynie dwukrotnie: raz podczas otwarcia a po raz drugi 19 lipca również w Teatrze im. Adama Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: dogville IP: 80.48.165.* 25.07.03, 11:57 Niestety w tym drugim terminie juz na kilka godzin przed seansem nie mozna bylo dostac biletow (brak mozliwosci rezerwacji)... Pozostaje czekac do pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
ru486 Re: dogville 03.08.03, 02:36 Gość portalu: a napisał(a): > Niestety w tym drugim terminie juz na kilka godzin przed seansem nie mozna bylo > > dostac biletow (brak mozliwosci rezerwacji)... Pozostaje czekac do > pazdziernika. Tak wiem, ze byl klopoty.Zreszta nie tylko z tym filmem.Na wiele innych obrazow ciezko bylo sie dosstac nawet pomimo posiadania akredytacji. Jesli chodzi o Dogville to Gutek Film jako jedyny dystrybutor europejski zakupil dwie wersje filmu zmontowane przez rezysera.Jedna prezentuje sam film, natomaist druga. dluzsza o godzine przedstawia dokument ukazujacy prace nad dogville.Oczywiscie szukaj tej drugiej :) Jest tylko maly klopot.Wersji krotszej jest 17 kopi, natomiast dluzszej 3.W pierwszym rzedzie zobacza te druga wersje Warszawa i Krakow.Pozostaje liczyc na znajomosci wlascicieli Amoku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v.trierek Takk,tak IP: *.acn.waw.pl 25.07.03, 12:09 Romek! dziekuje za wszystko co dla mnie robisz: za te tabuny fanek pryszczatych i za inwoisy w terminie regulowane.... twoj Lars :) Odpowiedz Link Zgłoś