Gość: ania IP: *.ipt.aol.com 14.08.03, 20:10 nic ambitnego... podobnie jak pierwsza czesc... tyle ze gorsza, jak to zwykle bywa z kontynuacja... ale przyjemnie sie oglada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez ania Re: Legalna blondynka 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 14:03 nie moge tego zrozumiec po co ludzie staraja sie oceniac takie filmy w kategoriach ambitny/gleboki/mowiacy prawde o zyciu...etc. Przeciez to jest komedia romantyczna i jako produkt amerykanski z tego gatunku nie ma prawa spelniac wyzej wymienionych cech, bo inaczej nazwano by go filmem kina niezaleznego. To tak jakby dziwic sie, ze proszek do prania jest niejadalny. Jezeli smieszy i jest romantycznie to znaczy ze produkt sie udal i tyle. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecia ania:) Re: Legalna blondynka 2 IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.03, 23:46 film mozna obejzec z kolezanka, chlopaka bym na to nie zaciagala. zanudzi sie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez ania Re: Legalna blondynka 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:31 no wlasnie. idealny na babski wieczor z winkiem i salatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-ania Re: Legalna blondynka 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 18:12 czy ktoś ma może napisy do tego filmu? a może wie gdzie mogę je znaleźć? bardzo proszę o pomoc! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Legalna blondynka 2 IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.03, 19:53 a w jakim jezyku?www.goldesel.6x.to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotka Re: Legalna blondynka 2 IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 21.08.03, 20:04 > nic ambitnego... podobnie jak pierwsza czesc... tyle ze gorsza, > jak to zwykle bywa z kontynuacja... ale przyjemnie sie oglada... Przyczepie się. Nie oglądałam LB 2, ale kiedyś ktoś mial na lokalnej sieci część pierwszą, więc obejrzałam w imie zasady "wszystko co nas nei zabija czyni nas silniejszymi". Reasumując - orientuję sie o co chodziło w częsci pierwszej, trailer drugiej mialam okazje widziec w kinie. I juz po obejrzeniu trailera kole mnie taka kwestia: pod koniec pierwszego filmu główna bohaterka w spektakularny :> sposób pokonała ograniczenia pełnionej przez siebie roli społecznej (niemądrej blondynki), dowiodła że ma umysł i umie go używać. Natomiast z tego co widzialam w trailerze drugiej częsci panienkę spotkał jakiś niesamowity regres - wróciła do bycia tylko niemądrą blondynką i to (o ile mogłam sie zorientować) - w jeszcze bardziej "blondynkowaty" sposób niż w part one. I ja sie pytam - gdzie jakas logika scenariuszy? Ale może chce za duzo, w koncu to tylko Hollywood ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: Legalna blondynka 2 IP: 217.173.199.* 27.08.03, 19:22 A dla mnie "jedynka" byla czyms co mnie rewelacyjnie podnioslo na duchu... Dlaczego ktos, kto lubi różowy i nosi "cziłałe" w torebce jest od razu glupi?:) Polece na "dwojke" jak na skrzydlach... o!!! I odczepcie sie od blondynek!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Ale co Wy mówicie?! 27.08.03, 22:41 Dla mnie "Legalna blondynka" jest filmem kultowym - to esencja blondynizmu! Dawno nie widziałam tak dobrej satyry na amerykański mit :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Prawdziwa blondynka IP: *.nd.e-wro.net.pl 30.08.03, 00:39 W pierwszej blondynce mamy doczynienia z przemianom glownej bohaterki - historia byla tam wmiare inteligentna i smieszna . Tu bohaterka jest nieprzejednana i niemodra , co osmiesza przedewszystkim tzw.paniusie amerykanskie. Satyra na blondynki - powoduje smiech , ale on jest wzgledny. Film w Stanach byl przebojem , w lipcu zarobil prawie 100 mln$ Zrealizowany jest wmiare sprawnie , choc sa tu pewne niedociogniecia . Liczono na dalszy jakis rozwoj umyslowy bohateki, a co za tym idzie kariere i dalszom walke z przeciwnosciami , niema jedak tu tego i to jest bez wotpienia minus. Ale to nie powod by film mieszac z blotem i rownac ocenom z teledyskiem McG - /Aniolki Charliego 2/. Oceny filmu sa rozne i podobnnie jak jedynki sa nienajlepsze. Moja ocena:*** - zadowolenie i nie zadowolenie , zalezy od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniak dawnload "HERO" z Jet Li ściagnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:53 na www.samuraiwar.com/page.php?x=151128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoline Re: Legalna blondynka 2 IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 13.09.03, 19:30 Extra film!! Moim zdaniem lepszy od pierwszej części. Fajnie jakby była Legalna Blondynka 3!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panterka Re: Legalna blondynka 2 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 13:08 Co wy chcecie?? Skoro jestescie takimi surowymi recenzentami to nie oglądajcie, nikt wam nie każe! Ja czesc 1 widziałąm 2 razy- i wg mnie była super. Pośmialam się... Szczęśliwie sie skończyło- film miły, lekki, przyjemny... Elle Woods jest nie tylko ładna, bogata, zdolna ale i sympatyczna- co w rzeczywistym świecie rzadko idzie w parze... Na część 2 pójdę z pewnością- ale z przyjaciółką... Zauroczona cześcią 1 wypożyczyłam na video i puściłam mężowi... Ale najpierw się wiercił a potem zasnął... Wiec na babski wieczór idealny! Ale oglądania z facetem nie polecam- nie zrozumie... Proszę więc nie zazdroscić Elle Woods zalet i nie wymądrzać się tylko z miłym uśmiechem iść z przyjaciółką do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Legalna blondynka 2 IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:09 Legalna Blondynka jak i 1 i 2 jest po prostu zajebistym filmem który rozbawi nawet największego smutasa Odpowiedz Link Zgłoś