Gość: Pacio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 11:40 Film był rewelacyjny nie sądziłem ,że będzie tak znakomity. Oczywiście fantastycznie się go oglądało w formacie 3D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Woytek Głosy z głębin, a glosy konferansjerki. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 17:52 Film rewelacyjny, bardzo dobrze zrobiony, tylko troche malo zdjec wraku z zewnatrz. Nie wiem jak w innych miastach, ale w Katowicach spotkala nas niemila sytuacja; koncowka filmu jest bardzo nastrojowa, wrecz romantyczna, scena luny nad wrakiem zapiera dech w piersiach, az cos sie w oku kreci, a tu ni w piec ni w dziesiec wyskakuje baba z mikrofonem, odcinaja dzwiek, a panienka slodkim glosem kieruje do wyjscia. Jak poszedlem do kierownika sali to mi powiedzial, ze to juz byl koniec filmu i nic nie stracilem. Ale niesmaczek mi pozostal straaaaszny. Czy ktos z Was spotkal sie z taka sytuacja? czy uwazacie to za normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Woytek Re: Głosy z głębin, a glosy konferansjerki. IP: 217.99.155.* 03.10.03, 21:28 jak z Cortazara;teraz na siebie uważaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuka Re: Głosy z głębin, a glosy konferansjerki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 23:26 Woytek!Ja również w Katowickim IMAXie przeżyłam to samo, tzn wyskoczyła ta baba z mikrofonem a tam jeszcze film leci.....przecież nawet takie sceny są po to, żęby je obejrzeć do końca no bo ineczej po co ktoś zadawałby sobie trud, żeby wogóle je nakręcić? I płacąc 18zł za film, który nie trwa nawet godziny to chyba mam prawo obejrzeć go do końca. POZDRAWIAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle wqrwiony szed Re: Głosy z głębin IP: *.devs.futuro.pl 04.10.03, 16:24 nie byłem na tym jebanym filmie, a mam szczerą ochotę. ale kurwa nie wiem ile to gówno liczy sobie minut... tyle chyba można napisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Głosy z głębin IP: 213.199.204.* 06.10.03, 09:43 do gościa portalu: jak zwykle wqrwiony szed To gówno liczy sobie 45min. i nie opłaca sie wydawać nawet 10zł żeby je obejrzeć. Odradzam Ci serdecznie. Obraz był pokazywany w ramkach, w każdej było inne ujęcie przez co nie wiedziałam na co zwrócić uwagę. Pokazując to w ten sposób autor filmu miał chyba na celu pokazać trójwymiarowy efekt bo gdyby nie te ramki to czułabym się jak przed telewizorem oglądając discovery w okularach słonecznych :) Jak chcesz zoabczyć możliwości kina 3d zacznij od jakiegoś filmu rysunkowego bo po zakończeniu seansu "głosy z głebin" będziesz szczerze zawiedziony. Chyba od listopada będzie film o bałwanku , niby bajka dla dzieci ale naprawde świetne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRT Re: Głosy z głębin IP: *.ekochem.pl 01.03.04, 08:52 ...tak, zdecydowanie z takim rozumkiem powinieneś raczej wybrać się na "Baławanka...", w Twoim przypadku to optymalne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś