Gość: agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 09:34 Tak długo czekałam na ten film i co...?wszystko byłoby fajnie gdyby nie ci kosmici...dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soul.brother Re: Najlepsze recenzje 21.05-28.05 29.05.08, 09:49 czy naprawdę jest aż tak źle? czy zwyczajnie, w dobrym tonie jest trochę "po psioczyć"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni Re: Najlepsze recenzje 21.05-28.05 IP: *.ists.pl 29.05.08, 11:26 Na to wyglada... Mi sie film bardzo podobal, uwazam ze trzymal klimat poprzednich czesci. Z reakcji innych widzow w kinie wynikalo, ze tez byli zadowoleni ;) Wiadomo, wielkim "fanom" nigdy sie nie dogodzi krecac kolejna czesc po latach. Moim zdaniem film sie broni, warto sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata zabili indianę. IP: *.net.3p.pl 29.05.08, 11:43 No cóż, uwielbiałem filmy z tej serii, co pewien czas oglądając je bawiłem się na nowo. To co pokazano teraz to nie kontynuacja serii tylko to co zrobił lucas z wojnami gwiezdnymi czyli dać coś do oglądania dzieciom. Ktoś kto pamięta bijące serce wyrwane z piersi w Świątyni Zagłady albo duchy w poszukiwaczach zaginionej arki - zobaczy zasadniczą różnicę. Nie chodzi mi o krew i flaki na ścianach, chodzi mi o potraktowanie widza jako 13latka który będzie jarać się ufo. Film taki jak wiele, ot przygodówka, ani zly ani dobry (choć już mumia była w sumie lepsza) - chyba nie byłem po prostu targetem bo to coś już nie ma klimatu IJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Najlepsze recenzje 21.05-28.05 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.08, 10:13 z Indianą jest naprawdę źle. Nieudolnie, nudno, scenariusz się gubi no i na końcu wszechobecni kuriozalni kosmici... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellie Re: Najlepsze recenzje 21.05-28.05 IP: *.satfilm.net.pl 29.05.08, 10:51 Ci kosmici to naprawdę przesada... Chociaż z drugiej strony to film dla masowego odbiorcy, a dzisiejsze społeczeństwo jest dosyć płytkie i jak usłyszą "film o ufo" to zaraz pobiegną do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugopis11 Najlepsze recenzje 21.05-28.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:57 Bajka,bajka i jeszcze raz bajka dla grzecznych dzieci. Myślałem że usnę w kinie tylko fotel był niewygodny. Zdecydwanie najgorszy film ze wszystkich z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amarok Najlepsze recenzje 21.05-28.05 IP: 158.75.39.* 29.05.08, 12:09 Ci co psiocza na pojawienie sie kosmitow zapominaja chyba, ze sa oni elementem para-historii Ameryki prekolumbijskiej w takim samym stopniu jak Arka Przymierza dla judaizmu i sw. Graal dla chrzescijanstwa. W latach 70-tych austriacki pseudonaukowiec Daeniken stworzyl koncepcje ze to kosmici sa odpowiedzialni za rozwoj cywilizacji w Ameryce Poludniowej. I tworcy IJ IV siegneli do tego w czym nie widze nic zdroznego lub zaslugujacego na krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś