paulik12 26.06.08, 14:28 nowe dzielo pixara, zapowiada sie niesamowicie, a robot jest po prostu niesamowity:)youtube.com/watch?v=uD1jAcUhSMs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska_77r Re: WALL-E 30.06.08, 13:31 Faktycznie super:) Widziałam zwiastuna tez w kinie i się wybieram:) Wchodzi chyba 18 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
marika_k1 Re: WALL-E 01.07.08, 12:23 Widziałam takiego Walle-go stojącego w kinie. Świetny jest, cieszyłam się jak dziecko na jego widok:)Już się zastanawiam z kim pójdę 18 lipca do kina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: WALL-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:36 OD wczoraj w kinach pokazy przedpremierowe! najlepszy film od czasów Króla Lwa.... Popłakałam się ze wzruszenia - był cudny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:14 Nie widzialam, ale na pewno sie wybiore. Lubie bajki "dla wszystkich" a o robotach jeszcze zadnej nie ogladalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindzia Re: WALL-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 22:09 zwiastun mnie zachwycił i mojego synka również!!! ciągle się pyta kiedy pójdziemy na to do kina.. dla świętego spokoju zamówiłam mu na razie książkę merlin.pl/Wall-e-okladka-twarda/browse/product/1,609937.html Odpowiedz Link Zgłoś
marika_k1 Re: WALL-E 13.07.08, 23:08 Gość portalu: kindzia napisał(a): > zwiastun mnie zachwycił i mojego synka również!!! > ciągle się pyta kiedy pójdziemy na to do kina.. dla świętego spokoju zamówiłam > mu na razie książkę > merlin.pl/Wall-e-okladka-twarda/browse/product/1,609937.html Myślę, że nie masz się co martwić i bez obaw możesz wybrać się na Wall-e go do kina. Zobacz na zwiastun tego filmu: youtube.com/watch?v=v_UWshM6q5Q ja od razu zakochałam się w tym robociku:) Ma coś w sobie, czym mnie osobiście zauroczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: WALL-E 14.07.08, 12:12 Film, co najmniej dziwny - apokaliptyczny - smutny, i co jeszcze, dziwnie się ogląda film, w którym praktycznie nie ma dialogów. Z kina ludzie wychodzili zupełnie zakręceni w ciszy! Nie napiszę, że zły, ale dziwny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoncja Re: WALL-E IP: *.aster.pl 16.07.08, 22:54 mi sie film zdecydowanie podobał. chyba właśnie dzięki temu że nie ma w nim zbyt wielu dialogów, nie ma jakichś ozdobników. jest koncepcja, która jest przekazana. a przy okazji jest sporo śmiesznych scenek, takich jakby mimochodem. super muzyka i efekty dźwiękowe i wizualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 20:06 dziwny? smutny? Po filmie animowanym bym sie tego nie spodziewala:). Slyszalam juz ze ciekawy i ze rozni sie od innych. Chyba po prostu musze sie sama wybrac i ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: WALL-E 22.07.08, 15:27 > dziwny? smutny? Po filmie animowanym bym sie tego nie spodziewala:). > Slyszalam juz ze ciekawy i ze rozni sie od innych. Chyba po prostu > musze sie sama wybrac i ocenic. Właśnie, wybierz się i oceń sama ;-). Ja jestem już po kinie i napiszę krótko: bardzo dobry film. I nie nazwałabym go ani dziwnym, ani smutnym, momentami jest po prostu wzruszający. Rzeczywiście, różni się od innych animacji, bo robociki są oszczędne w rozmowie :- ). Dialogów jest mało, za to dużo innych treści. No i spora dawka tego, za co Pixara lubię najbardziej - specyficznego humoru :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: WALL-E IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 20:36 ssaczek napisał: > Film, co najmniej dziwny - apokaliptyczny - smutny, i co jeszcze, > dziwnie się ogląda film, w którym praktycznie nie ma dialogów. Z > kina ludzie wychodzili zupełnie zakręceni w ciszy! Nie napiszę, że > zły, ale dziwny! Zupełnie się z Tobą zgadzam, film animowany, z głębokim przesłaniem, ale jakby nie dla dzieci. Ponury, miejscami nudnawy, mało dialogów, moje dzieci się niestety nudziły, sześciolatka marudziła do bólu kiedy koniec, chociaż bardzo lubi chodzić do kina. Radzę się zastanowić czy iść z dzieckiem poniżej 9-10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 21:27 No tak, bo jesli jest tam jakies "przeslanie" to dziecko moze zrozumiec. Ale wydawalo mi sie, ze efekty robia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ritaroll Re: WALL-E 19.07.08, 21:27 mój syn ma 9 lat i był zachwycony! podobały mu się efekty, podobała muzyka i sam robocik. ja polecam ten film wszystkim rodzicom którym zależy na rozwoju ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 15:11 Czyli jednak dla dzieci sie nadaje:). To pewnie jest tak jak ze wszystkimi filmami animowanymi.Dzieci np. uwielbiaja Shreka, chociaz polowy zartow nie rozumieja...Z Wall.em pewnie tez tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.08, 16:31 Momenty zabawne sluza rezyserowi do zmiany emocji, bo film jest zabarwiony refleksjami z polek filozoficznych. Taki film po prostu moze sie jednym podobac, a innym mniej, ale zdecydowanie jest dla dzieci od 8 roku zycia. Maluchy beda sie na nim nudzily. Film nie pozwala sie tylko "ogladac", zmusza do refeleksji nad problemami, ktore sa w nim poruszane mimochodem, ale w taki sposob, ze zostaja dlugo w glowie. Rozczarowalo mnie zakonczenie, ale nie umiem powiedziec dlaczego... Po prostu oczekiwalam czegos wiekszego... nie zwykle happy endu, ale to przeciez bajka ;-) Polecam dla kazdego powyzej 8 roku zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:15 Nie twierdze, ze ma cos wspolnego.To byl przyklad "bajki" ktora dzieci lubia, bo Shrek to fajna nowa postac, a dorosli smieja sie z wyszukanych zartow. Chodzilo mi o to, ze dzieciaczki moga chetnie ogladac uroczego robota, a rodzice zastanawiac sie nad trescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: 165.72.200.* 21.07.08, 10:28 Gość portalu: markiza napisał(a): > Chodzilo mi o to, ze dzieciaczki moga chetnie > ogladac uroczego robota, a rodzice zastanawiac sie nad trescia. Bo tak chyba miało być i tego się spodziewałam. Niestety wyszło nieco inaczej, rodzice zastanawiają sie nad treścią, a dzieci się nudzą. Był to pierwszy film dla dzieci, podczas którego słyszałam z różnych miejsc sali dziecięce "a długo jeszcze". Szkoda, bo pomysł fajny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 19:02 Tak naprawde to nie jest powiedziane,ze to film dla dzieci. Teraz filmy animowane raczej nie sa robione pod katem najmlodszych. Kiedys dalam sie nabrac i poszlam na "magiczna karuzela"...Baaaaardzo sie nudzilam...Przez 1,5h ogladalam...karuzele... Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego 23.07.08, 11:28 Zgadzam się. Walle, choc to animacja, nie jest dla zupełnych maluchów. Starsze dzieci mozna zabrać do kina, bo jesli nie zrouzmieją wszystkiego, to na pewno spodopają im się robociki :-)) A dla zupełnych maluchów to proponuję zakupić zabawki z tytułowym bohatrem lub jego Evą... i będzie w domu spokój :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:37 Sa u nas jakies zabawki? Bo ja tylko w necie widzialam takiego zoltego robota chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego 24.07.08, 12:33 U nas to nie wiem, ale na świecie tak. Jest Walle i Eva - takie są: gizmodo.com/394174/interaction-wall+e-and-eve-toys-get-it-on-robotically Pewnie u nas też będą, ale na razie jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego 24.07.08, 14:15 Gość portalu: markiza napisał(a): > Sa u nas jakies zabawki? Bo ja tylko w necie widzialam takiego > zoltego robota chyba. Ja już widziałam w hurtowni i to całkiem sporo. Pewnie niedługo pojawią się w smyku i marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 23:15 A nie wiesz przypadkiem ile beda kosztowac? Bo musze cos kupic malemu chlopcu na urodziny a taki robot powinien mu sie spodobac. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego 25.07.08, 13:50 A skąd jesteś? Hurtowania jest w okolicy katowic i sprzedają w detalu. Natomiast dziś widziałam ręcznik z Wall-em. Cena chyba 27,50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazela Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.aster.pl 26.07.08, 22:40 no i biznes gadżetowy się rozkręca :) fanie, bo Wall.e jest całkiem sympatyczny. I nie taki sztampowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza Re: WALL-E ze Shrekiem nie ma nic wspolnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 00:31 a w stolicy jeszcze nie widzialam. Ale to chyba niemozliwe zeby przy okazji pojawienia sie filmu w kinach nie sprzedawali zadnych gadzetow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twisty Re: WALL-E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 07:45 Mam 23 lata a nie mogłam sie doczekac premiery jak dziecko! film był przecydowny, zakochałam sie w WALL ym KOCHAM GO!! Jest taki słodki, ....... no i mnie wzrusza , a to rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś