joe_anna 25.09.03, 11:09 Czy ktoś już ten film widział? Czy warto się na niego wybrać?? Recenzje ma baaardzo dobre, tylko nie wiem czy rzeczywiście film wart jest obejrzenia... Pozdrawiam wszystkich kinomaniaków. Jo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margo Re: Daleko od nieba IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.09.03, 15:21 Widzialam ten film w zeszlym roku w Stanach, zebral tu b. dobre oceny (co wbrew pozorom nie zdarza sie czesto), ale mnie niestety rozczarowal. Cala oprawa ok, zdjecia, scenografia itp, no i J. Moore, ktora b. lubie; caly film jest jednak zrobiony jakos "naiwnie", zdecydowany przerost formy nad trescia; moze jest tu poruszony ciekawy temat, ale wlasciwie nic z niego nie wynika, a widz ma poczucie niedosytu po wyjsciu z kina. Liczylam na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
the_reda Re: Daleko od nieba 27.09.03, 15:29 Moje odczucia podobne. Od strony wizualnej, film bardzo dobry. Piękna muzyka pasująca do całości. Klimat zamożnej, amerykańskiej rodziny z lat 60-tych oddany b.dobrze. Poruszony temat w filmie jak najbardziej poważny ale na tym koniec. Spodziewałam się czegoś więcej. Po obejrzeniu pozostał mi pewien niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Daleko od nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 19:30 nie warto, serio! po godzinie miałam dość, nudny i przewidywalny Odpowiedz Link Zgłoś