zyrafa Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 10.11.03, 09:29 hannibal? az przykro. Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusia Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 10.11.03, 20:06 dla mnie najgorszymi filmami są adaptacja, machistick man, bringing out of death, terminatory all, rambo all, coś, truposz, meksykańska masakra piłą mechaniczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 11.11.03, 00:30 teksaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 10.11.03, 20:06 LEGIONISTA A FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cahir inwazja porywaczy ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 12:03 U mni wygrywa trzecia wersja (już z lat 90-tych) INWAZJI PORYWACZY CIAŁ. to było coś pięknego. Jęsli chodzi o polskie dzieła to w ostatnich latach oczywiście WIEDŹMIN z kauczukowymi potworami i efektami z atari, nie wspominając o fabule... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.11.03, 12:28 Wiedźmin Szamanka Poranek kojota Przedwiośnie i wiele, wiele innych na podobnym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hypotermia Wiedzmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:20 najgorszy firm, a dokładnie najgorszy film z rewelacyjnego materiału (mam na myśli książke, nie scenariusz hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
charade koszmarki, kołki drewna, twardziele i modelki 11.11.03, 19:11 "Reich" - nudny koszmar z dwoma znudzonymi "twardzielami" i kolejną nieciekawą modelką z patykowatymi nogami, która nie potrafi słowa powiedzieć w naturalny sposób. "Słodko-gorzki" - nudny koszmar ze źle grającymi aktorami (czy oni w ogóle zasługują na takie miano ???) oraz kolejną nieciekawą modelką o wzroście żyrafy, która słowa nie potrafi powiedzieć w naturalny sposób. "Młode wilki" pierwsza i druga część - realia z kosmosu, aktorzy, od których kołek drewna chyba by lepiej zagrał i piszcząca przeraźliwie Ania Mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 12.11.03, 00:08 "Unbreakable" z Brucem Willisem, dużo sobie obiecywaliśmy po Szóstym zmyśle... za dużo :((((( "Cube" pierwszy raz w zyciu zasnęłam w kinie... "Misja na Marsa" chyba miałam zaćmienie jak się zgodziłam iść na to... "Cela" z Jennifer Lopez - film fenomen - tak naprawdę nic się w nim nie dzieje... Filmy typu Pearl harbour czy U 571 o tym jak dzielni amerykańsy chłopcy ocalają świat a dumna flaga amerykańska powiewa na wietrze... Sporo by się jeszcze znalzało, ale muszę isć spać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.R. Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 12:33 "Cube" bylo genialne - moze bylas niewyspana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 16:18 Cube nie zrozumiałeś chyba że usnąłeś.... Szkoda gadać eksta film lolu Odpowiedz Link Zgłoś
aurar NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 14.11.03, 21:42 matrix, matrix, matrix, matrix, matrix, matrix, matrix, matrix i jeszcze raz matrix. dobrze, że to tylko trylogia była! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: 217.97.165.* 12.11.03, 11:40 dla mnie jak na razie dwa najgorsze filmy to : Aniołki Charliego 2- Full Throtle (film zupelnie bez scenariusza) Dumb and Dumberer - When Harry meet LLoyd - zupełna kicha!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silent Bob Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.energis.pl 13.11.03, 20:52 Stanowczo "Battlefield Earth" (Bitwa o Ziemię), zarówno w kategorii SF jak i w każdej innej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.R. Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 12:38 Nie pamietam tytulu. Film z Kate Winslet i Harvey Keitelem. Ona jest jakas rabnieta nastolatka zafascynowana hinduskim guru a on psychoterapeuta noszacym sie jak John Wayne. Ma ja uwolnic od wplywu tego tam guru a po kilku godzinach laduja w lozku. Szczyt kretynizmu i kiczu. Lecialo w kinach na poczatku 2001 r. Odpowiedz Link Zgłoś
unstoppable NAJGORSZE FILMY ŚWIATA..... 01.03.04, 08:29 ...są na Polsacie. Ale żeby was dobić, powtarzają je co pół roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
haruko Re: NAJGORSZY FILM |WIATA - g3osujcie! 02.03.04, 17:19 Nie widzialam tego filmu, ale slyszalam, ze jest najgorszy ze wszystkich:))) "Dlaczego Ufo rzucilo sie na nasza salate?" produkcji RFN:))) myslalam, ze ten film nie istnieje, ale znalazlam informacje o nim w necie:) Tytul oryginalny "Warum die UFOs unseren Salat klauen":))) Moze ktos widzial? Kiedys widzialam film sf produkcji czechoslowackiej "Goscie z galaktyki Arkana" Jeeeezzzzuuu...Naprawde byl straszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszczypnij_muzo Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.toya.net.pl 02.03.04, 20:15 "Dzień niepodległości" zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiuksiu Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 02.03.04, 21:10 dla mnie "krolestwo zielonej polany"-pomimo ze mialem 10 lat a moim autorytetem byla bezbronna biedronka to pamietam ze film zaprzepascil moja wiare w owady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.R. Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:34 'Swiety Dym' z Harvey Keitelem i Kate Winslet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradus Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.03.04, 20:15 "NIENASYCENIE" Z Pazurą- total hardcore!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 22:42 "Depresja gangstera 2" no i oczywiscie "Yyyrek kosmiczny szit" oraz jego prequel "Gulczas a jak myslisz" Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 06.03.04, 12:26 Quo Vadis, a szkoda, bo Faraon jest najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnaisNin Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:17 3/4 amerykańskiej produkcji klasy B to popłuczyny. Zresztą klasy A również...Ckliwość, słodycz do mdłości i powiewające flagi. O historiach z życia wziętych nie wspominam nawet, bo to już przegięcie totalne... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 18.03.04, 16:33 Jestem rozczarowany....przeczytalem wszystkie wpisy i co???Nikt nie wymienil wspanialego "dziela" pod tytulem "Avalon" to straszne niedopatrzenia , no chyba ze nikt oprocz mnie tego nie ogladal. Acha i "Dzien swira" ale to tylko moje zdanie i wiem ze moge sie komus narazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: 207.159.92.* 19.03.04, 14:26 Troche sie chyba powtorze, ale na dzien dzisiejszy moja czolowka wyglada nastepujaco: 1. SZAMANKA - kretynski scenariusz i przede wszystkim glowna bohaterka, ktora jednego zdania nie potrafi powiedziec w normalny sposob - dotyczy to w ogole jej zachowania przez caly film, bo robi wrazenie jakby byla co najmniej niezrownowazona psychicznie albo notorycznie na jakis dragach. Pewnie w zamysle "tworcy" tego gniota mialo to byc oznaka jej niesamowitego uduchowienia i nawiedzenia. No niestety, najwidoczniej dzielo jest dla mnie zbyt ambitne ;- ))). 2. UWIEZIONA HELENA - Boze, NUDNIEJSZEGO filmu chyba nie widzialam, musialam go przewijac, zeby dotrwac do konca, bo bylam ciekawa jak sie skonczy. W ogole robi wrazenie, jakby byl krecony na VHS-ie. Dla mnie totalna porazka. 3. ARMAGEDDON. Bajka o robotnikach (nie ublizajac robotnikom oczywiscie :-)), ktorzy po jakis 5 dniach "szkolenia" leca z misja w kosmos. W tle oczywiscie amerykanska flaga i napuszone pseudopatriotyczne teksty. Tragedia. Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, ze bilety na to badziewie wygralam w konkursie radiowym :-). PS. A "Chlopakow..." bede bronic, bo to akurat jedna z moich ulubionych komedii i moim zdaniem w ogole obok "Kilera" jedna z bardziej udanych polskich komedii ostatnich lat (mimo, ze z Pazura :-)). Niestety Poranek Kojota to juz byla kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 14:40 > Acha i "Dzien swira" ale to tylko moje zdanie i wiem ze moge sie komus narazic. Na pewno nie mnie. Wrecz przeciwnie - dzieki tobie odzyskalem wiare w polskiego kinomana. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! 22.03.04, 15:44 Dzieki za poparcie , najbardziej wkurzylo mnie w tym filmie to ze jest opatrzonu komentarzem "komedia" , kuzwa nawet sie nie usmiechnalem przez te 60 minut ktore ogladalem ten film zanim go wylaczylem , no chyba ze pozniej jest cos fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 21.03.04, 16:11 Muszę bronić "Wirusa" Kidawy-Błońskiego. Film ten należy do grona dzieł, na których człowiek płacze niemal ze śmiechu (chociaż rzecz jasna nie jest to zgodne z intencjami reżysera). No i poza tym znajduje się tam kultowa zupełnie scena, kiedy to na końcu Pazura pyta swojego wrednego braciszka, czemu on go tak nienawidzi, chce go zabić czy coś w tym rodzaju. Odpowiedź brata: "Bo to ciebie tatuś woził na saneczkach". Scena ta odkupiła dla mnie wszystkie wcześniejsze dłużyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 21.03.04, 16:14 a najgorszy film świata to chyba "Deszczowy żołnierz" Saniewskiego. Chociaż tam też jest jedna zwalająca z nóg scena. Żmijewski zgwałcił w nocy swoją żonę; następnie budzi się rano i widzi że żona z nim nie rozmawia, jest mocno osowiała i obrażona. Zadaje więc jej następujace pytanie: "O co ci chodzi? Masz do mnie jakąś pretensję?". Po prostu rewelka:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie "TEKSANSKA MASAKRA PIŁA MECHANICZNA" (ŁAŃCUCH.?) 22.03.04, 10:59 porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertys Re: NAJGORSZY FILM ŚWIATA - głosujcie! IP: *.tele2.pl 24.03.04, 09:29 Zdecydowanie "Mona Lisa"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski "Komedie" Lubaszenki IP: *.pl / *.utp.pl 24.03.04, 11:15 "Chłopaki nie płaczą" oraz "Poranek kojota" Odpowiedz Link Zgłoś