Dodaj do ulubionych

Casting na gwiazdę: Eryk Lubos

IP: *.toya.net.pl 14.11.08, 20:13
Widziałem tego gościa w spektaklu na żywo w którym był skinem. Bardzo kiepsko
zagrał.
Obserwuj wątek
    • Gość: Januchta Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:45
      Już w Oficerze pokazał rolą Jubego, że jest nietuzinkowym aktorem.
      Skupia na sobie uwagę, ma to coś w swojej grze.
    • Gość: erta Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.aster.pl 14.11.08, 21:54
      janusz, pewnie Jestes jakims niedostrzezonym mlodym aktorzyna, ktory
      pisze takie bzdury z zawisci, hehe. Lubos jest fantastycznym aktorem.
      • Gość: janusz Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.toya.net.pl 15.11.08, 01:43
        kompletnie nieprzekonujący w roli tego skina, sztuczny jak noga weterana
        • Gość: pampalini Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 19:01
          A ja widziałem ten spektakl i zagrał dobrze. Jeden z niewielu polskich aktorów
          którzy mają to "coś". Oby się nie skusił jednak na telewizję nigdy.
    • Gość: Arek Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.128.29.68.static.crowley.pl 14.11.08, 22:55
      co za tupet. facet wymiata w teatrze od co najmniej 6 lat, w Legnicy rządził,
      wespół z Bluszczem i Chabiorem - a teraz się "poratl" łaskawie obudził i
      obwieszcza tłuszczy, że "Lubos to dobry aktor jest". jak go ktoś pierwszy raz
      widział w "Boisku", to szczerze mówiąc współczuję, że tak późno.
      • Gość: erta Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.aster.pl 15.11.08, 09:36
        nawiasem mowiac Bluszcz to tez zajebisty aktor. no i Chabior.
    • Gość: lolo Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.08, 09:39
      chyba widziałem ten sam spektakl ale w tv. z tego co pamiętam, to najgorsza była publiczność, która reagowała śmiechem, kiedy nie trzeba było itp
      a lubos zagrał dobrze
    • Gość: Fanka Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 14:37
      Lubos to świetny aktor, zabrała go z Wrocławia Warszawa, wielka
      szkoda dla Wrocławia, to, co wyprawiał z Koheletem w "Historii
      Jakuba", to wyzsza szkoła wtajemniczenia. Dzisiaj budzi we mnie ten
      spektakl dobre emocje. pozdrowienia dla Eryka
    • Gość: JB Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 15:20
      Rozumiem, ze chodzi o "made in Poland". Widzialam na "Interpretacjach" w
      Katowicach. Mimo calej swojej ponurosci, sztuka byla wspaniala, tak jak i gra
      Eryka.
    • Gość: karola Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: 89.191.147.* 15.11.08, 19:49
      swietny, nietuzinkowy aktor. czekam na więcej Eryka - nie tylko w
      teatrze
    • Gość: kika19 Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:07
      gratuluje!jest pan wielki i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka