Gość: janusz IP: *.toya.net.pl 14.11.08, 20:13 Widziałem tego gościa w spektaklu na żywo w którym był skinem. Bardzo kiepsko zagrał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Januchta Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:45 Już w Oficerze pokazał rolą Jubego, że jest nietuzinkowym aktorem. Skupia na sobie uwagę, ma to coś w swojej grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erta Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.aster.pl 14.11.08, 21:54 janusz, pewnie Jestes jakims niedostrzezonym mlodym aktorzyna, ktory pisze takie bzdury z zawisci, hehe. Lubos jest fantastycznym aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.toya.net.pl 15.11.08, 01:43 kompletnie nieprzekonujący w roli tego skina, sztuczny jak noga weterana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pampalini Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 19:01 A ja widziałem ten spektakl i zagrał dobrze. Jeden z niewielu polskich aktorów którzy mają to "coś". Oby się nie skusił jednak na telewizję nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.128.29.68.static.crowley.pl 14.11.08, 22:55 co za tupet. facet wymiata w teatrze od co najmniej 6 lat, w Legnicy rządził, wespół z Bluszczem i Chabiorem - a teraz się "poratl" łaskawie obudził i obwieszcza tłuszczy, że "Lubos to dobry aktor jest". jak go ktoś pierwszy raz widział w "Boisku", to szczerze mówiąc współczuję, że tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erta Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.aster.pl 15.11.08, 09:36 nawiasem mowiac Bluszcz to tez zajebisty aktor. no i Chabior. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.08, 09:39 chyba widziałem ten sam spektakl ale w tv. z tego co pamiętam, to najgorsza była publiczność, która reagowała śmiechem, kiedy nie trzeba było itp a lubos zagrał dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 14:37 Lubos to świetny aktor, zabrała go z Wrocławia Warszawa, wielka szkoda dla Wrocławia, to, co wyprawiał z Koheletem w "Historii Jakuba", to wyzsza szkoła wtajemniczenia. Dzisiaj budzi we mnie ten spektakl dobre emocje. pozdrowienia dla Eryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 15:20 Rozumiem, ze chodzi o "made in Poland". Widzialam na "Interpretacjach" w Katowicach. Mimo calej swojej ponurosci, sztuka byla wspaniala, tak jak i gra Eryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: 89.191.147.* 15.11.08, 19:49 swietny, nietuzinkowy aktor. czekam na więcej Eryka - nie tylko w teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika19 Casting na gwiazdę: Eryk Lubos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 19:07 gratuluje!jest pan wielki i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś