Gość: qba IP: *.compnet.com.pl 08.12.08, 10:32 nie widziala zadnej czesci "Obcy kontra Predator" looool Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _real_ Re: Sigourney Weaver o kolejnym Obcym IP: *.pp.com.pl 08.12.08, 18:23 No tak, jest to rzeczywiście karygodne, że Sigourney Weaver nie widziała ani 1 ani 2-ójki "Obcy kontra Predator". W końcu to jest już przecież kanon s-f, a nie jakiś tam "Obcy - Ósmy pasażer Nostromo" Scotta czy następne części Camerona, Finchera czy Jeunet.....looool _________________ O tempora! O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
elvis.zyjee Re: Sigourney Weaver o kolejnym Obcym 08.12.08, 19:17 Widziałem AvP1 - tragedia! Nie dziwię się Sigourney Weaver, że nie pofatygowała się do kina na ten gniot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiley Re: Sigourney Weaver o kolejnym Obcym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 15:13 Ja widziałem obie - do dzisiaj żałuję. Czysta profanacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sigourney Weaver o kolejnym Obcym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 18:48 Witam! obcy jest filmem który trzyma w napięciu.. obca istota z poza ziemi kontra zwykły człowiek.. seria obcego jest świetna, gdyby powstała częśc 5 byłoby super ale czy zabicie głównej aktorki nie zakończyłoby seri obcego bo tak myśli sama aktorka w innych komentarzach?? szkodaby było:( ALIENA VS PREDATOR był dobrym filmem super efekty i wogole tylko to co oni z obcym zrobili to rzeczywiście masakar..no żeby go skrzyżowac z predatorem to już jest kaleczenie filmu.. i dawniejszego obcego do którego sięprzyzwyczailiśmy.. no ale cóż -ZOBACZYMY co oni wymyślą i tym razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raeven_wwa Alien Quadrilogy Box Set Sprzedam IP: 64.236.188.* 25.08.09, 11:56 Witam, Mam do sprzedania box OBCY z dziewicioma płytami dvd: allegro.pl/item723785392_obcy_box_9_dvd.html Na innych aukcjach równiez inne filmy. Proszę pisać na ajedrzejewska84@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś