IP: *.chello.pl 21.11.03, 13:31
Dno. Latkowski to poszukiwacz tanich sensacji. Łączenie ustawek z
uznanym na świecie sportem jakim jest Mixed Martial Arts
(połączenie różnych rodzajów sztuk walk - boksu, kicku, zapasów,
brazylijskiego jiu-jitsu itp) które odbywają się w ringach i
klatkach (nota bene dla bezpieczeństwa zawodników: z klatki nie
można wypaśc podczas np. rzutów zapaśniczych) to jest nadużycie i
kłamstwo. Zarówno ja jaki i moi koledzy protestujemy przeciwko
ukazania naszego ukochanego sportu w takim świetle. Zapraszam na
www.valetudo.pl i na www.budo.net.pl/pl oraz www.sfd.pl (sportowe
forum dyskusyjne) po wiecej info na ten temat. Zobaczcie jacy my
(sportowcy MMA) naprawdę jesteśmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Brat Pit Re: Klatka IP: *.chello.pl 21.11.03, 13:56
      aha Latkowski na I eliminacjach Vale Tudo obiecywal ze nie pokaze
      naszego sportu w zlym swietle. Po II eliminacjach TVN powiedziało
      że walki odbyły sie cichaczem na obrzeżach Warszawy a wstęp był
      dla wybranych... Ludzie, info było 2 m-ce wcześniej, bilet mógł
      kupić każdy a "obrzeża Warszawy" to hala zapasów Legii przy ul
      powązkowkiej... popatrzcie jak media szukają sensacji naszym
      kosztem, kosztem normalnych ludzi uprawiających NORMALNY sport,
      bo dlaczego nie jest on akceptowany skoro jego elementy (boks,
      zapasy, brazylijskie jiu-jitsu, judo, sambo, kickboxing) są a
      nawet są sportami olimpijskimi?????

Brat Pit
    • Gość: fighter gdzie? IP: *.aster.pl / 10.70.2.* 24.11.03, 16:18
    • Gość: michal88 Re: Klatka IP: *.lezajsk.info / 172.16.1.* 24.11.03, 23:21
      Kto na ten film niech napisze domnie hetnie kupie !!!
      michal14pl@o2.pl
    • Gość: Boruta Stek bzdur IP: *.crowley.pl 30.11.03, 21:29
      Ten czlowiek majac kontakt z zawodnikami wolnej walki zamiast
      pokazac prawdziwy obraz wolal potraktowac artstow sztuk walki
      na rowni z kibolstwem. Nie wiem czy to niekompetencja, czy
      zwyczajna nieuczciwosc, ale w moich oczach zasluguje on tylko
      na pogarde.
    • Gość: kozak Re: Klatka IP: *.tosa.pl 02.12.03, 17:19
      Kiedy to bedzie?
      bo juz nie moge sie doczekac...
      mam nadzieje ze to nie bedzie kolejny tani dokumecik...
      pozdro dla wszystkich kozakow...
    • Gość: goscn portalu1 Re: Klatka IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 15.01.04, 21:25
      zajebiscie sie napierdalaja!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Rysiek Re: Klatka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 22:42
      Niestety pan Latkowski dołaczył do szerokiego grona ludzi, którzy wycierając
      sobie buzie nazwą Legia szuka taniej reklamy i rozgłosu. Czemu miał ten film
      służyć tego nie wiem bo jeżeli nawet miał pokazać świat chuliganów to i tak
      tego nie pokazał, tylko go polizał...pokazując dwie ustawki. Ludzie
      uczestniczący w tych "igrzyskach" sami się na nie decydują, na własną
      odpowiedzialnośc, robią to w miejscach odosobnionych nikomu nie zagrażając.
      Wolny kraj, każdy robi to co chce, jak chce połamać sobie kark w lesie jego
      sprawa. I to tyle o chuligaństwie w tym filmie, bo reszta to pokazywanie kibica
      (głownie Legii) w najczarniejszym świetle, bo temu miały służyć zdjecia z
      awantury na stadionie Polonii z przed bodajrze 4 lat. Dyskusja w studiu, która
      się odbyła w studiu po emisji to była juz jakaś paradia do tego słabego filmu.
      Pani z klubu kibica Polonii, która jedyne co umiała powiedzieć to to, że kibice
      Legii to bydło, chołota, chuliganii itd. zrywajacy szaliki z cudownych,
      grzecznych, świetych kibiców Polonii - żenada. Pan reżyser, który jedyne co
      potrafi powiedzieć to powielane (bo wcześniej czytałem to w conajmniej dwóch
      gazetach) określenia typu....jestem przerażony, że jak do Warszawy zawitaja
      kibice innych drużyn (tu był pokazany Lech) to miasto wygląda jak za czasów
      stanu wojennego - co to za porównanie??? Jakie miasto??? Nie wiem skąd pan
      reżyser pochodzi ale jeżeli dla Pana 2 km odcinek z dworca W-WA Powiśle na
      Łazienkowską to miasto to brawo!!!!Proponuję Panu zadzwonić np. do Paryża, do
      kibica PSG i zapytać go co by zrobił wraz z kolegami gdyby spotkał na ulicy
      swojego miasta grupę kibiców Olymipque Marsylia???? Kto choć trochę interesuje
      się piłką wie co by się stało. Drugie co mi utkwiło to zdziwienie, że szefowie
      kibiców siedzą na trybunie honorowej. Pewnie kibica to najlepiej zamknąc w
      klatce i traktować jak dziką zwierzyne!! Na pewno przyniesie to porządany
      skutek!
      Wiem jedno - tym nijakim filmem przekreślił Pan pracę (będe tu mówił o Legii bo
      jestem jej kibicem) takich ludzi jak pan Wiesław Giler, jak grup typu Bractwo
      Legii (które organizuje bezpłatne wejścia młodych kibiców na Estadio WP)
      Cyberfanii, których oprawa z meczu z Valencia była wielokrotnie prezentowana
      np. w Eurosporcie i wielu innych, którzy z mozołem budują pozytywna atmosferę
      na stadionach. Potrafił Pan tylko pokazać archiwalne zdjecia z awantur, które
      nie mają miejsca już od dawna na stadionie Legii i wielu innych w całym kraju.
      Jednym słowem, w obliczu braku pieniedzy w sporcie wbił pan duży gwóżdz do
      trumny z napisem Polska Piłka Klubowa. Bo Ci co chodzą tak jak ja od wielu lat
      (dokładnie 15) to wiedzą, że Pana film to tylko robienie sobie taniej reklamy
      pod szyldem Legia, ale ci co nie wiedzą a chcieliby coś zrobić to zostali
      skutecznie odstraszeni!
      Wielkie dzięki Panie Reżyserze i lepiej niech Pan wróci do tego co Pan robii
      najlepiej - filmów o Czerwonowłosych Artystach!
      • Gość: Tre Re: Klatka IP: 81.210.22.* 16.01.04, 09:39
        Choc film wlasciwie mi sie nie podobal, to mysle, ze wy go po prostu zle
        zrozumieliscie. To nie mial byc obraz chuliganstwa, tylko film o agresji, ktora
        rozni ludzie w rozny sposob wyladowuja. Jedni drac ryja na stadionie, inni
        walczac w klatce, a jeszcze inni lamiac nosy innym półmózgom w lesie.
        • Gość: Boy Re: Klatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 00:29
          Gość portalu: Tre napisał(a):

> Choc film wlasciwie mi sie nie podobal, to mysle, ze wy go po prostu zle
          > zrozumieliscie. To nie mial byc obraz chuliganstwa, tylko film o agresji,
          ktora
          >
          > rozni ludzie w rozny sposob wyladowuja. Jedni drac ryja na stadionie, inni
          > walczac w klatce, a jeszcze inni lamiac nosy innym półmózgom w lesie.

Jasne. Ciekawe dlaczego Latkowski nie pokazal rolniczej zadymy ktora miala
          miejsce niedawno w Warszawie? Albo bijatyki w jakiejs wiejskiej dyskotece?
          No oczywiscie dlatego, ze latwiej pokazac palcem kibicow na stadionie i
          krzyknac - "bydlo"! Przeciez nie od dzis wiadomo ze kazdy kibic to zwierze
          ktore trzeba izolowac...
          Tym gownianym filmem Latkowski niweczy prace wielu osob ktore robia wszystko
          aby na stadionach bylo bezpiecznie, a trybuny wspoltworzyly widowisko wraz z
          pilkarzami. A TVP mu przyklaskuje. Za nasze pieniadze.
    • marcinuss Re: Klatka 29.01.04, 11:35
      Generalnie to warto by wsadzic wszystkich kiboli-matolow do tej klatki i wyslac
      w Bieszczady. Łyse debile od Hitlera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka