Gość: kaemes IP: 195.116.121.* 17.12.03, 14:41 ,dlatego powinna wrócić do H. Granta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikki Re: Bridget Jones: W pogoni za rozumem IP: 62.233.181.* 25.12.03, 19:11 Noo. H. Grnt okazał się bardzo mmmmm... Mark Darcy jest trzeba przyznać zupełnie bez wyrazu i jakiś taki nudny?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosias Mark Darcy nudny? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 16:28 Mark Darcy nie jest ani nudny ani bez wyrazu. Moim zdaniem aktor - Colin Firth, nadaje sie jak ulał do tej roli. Mnie on roztkliwia i zdecydowanie mam dla niego wiecej sympatii(Mowie o Darcym), niż dla Cleaver'a(Hugh Grant). Mark Darcy jest słodki!!!! Zwroćcie uwage jakie on robi minki, kiedy jest zakłopotany albo rozsmieszony. Jego postac ulega dynamice, zmienia sie razem z rozwojem wypadkow. A Cleaver jest nadal tak samo seksistowski jak był na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Mark Darcy nudny? 09.01.04, 19:17 Gosias, zgadzam się z każdym Twoim słowem... :-) Mark Darcy jest przesłodki! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Dlaczego zawsze wybierze Marka? 10.01.04, 11:27 Dlatego, że Mark nie poleci na byle krótszą spódniczkę. Dlatego, że Mark zawsze kupi aspirynę, kiedy Bridget zachorzeje, a nie wybierze się na balangę. Dlatego, że Mark jest ciapowaty i zagubiony. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bridget Jones: W pogoni za rozumem IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 11.01.04, 06:24 Ja wyczytalam gdzies ciekawostke i porazila mnie ona : Rene wazyla normalnie 50 kg a rezyser do dziennikow kazal jej przytyc do 68 kg ... OK kontrakt Kiedy po ukonczeniu filmu zaczela sie intensywnie odchudzac z problemami rezyser zaproponowal druga czesc gdzie Rene musialaby wazyc 75 kg I co dziwne ... zgodzila sie O rany czytalam jej diete i mysle , ze ta aktorka ma przesrane do konca zycia bo organizm ludzki to nie charakteryzacja i nie rozumiem po co na niej to wymuszono , czy nie mozna bylo wziasc jakiejs aktorki z cialem naturalnym lub zostawi Rene jaka jest a jest swietna i czy potrzeba do tego tyle zbednych kilogramow , ktorych sie juz nigdy nie pozbedzie albo pobedzie na krotko ? Odpowiedz Link Zgłoś