Gość: Hegemon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:49 Mają robić film o Kajku i Kokoszu! I ma wyjść w roku 2004! To Super, ale jak spieprzą go jak "Tytusa" to NA PLASTERKI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szymkowsky Re: Kajko i Kokosz IP: *.torun.mm.pl 19.12.03, 22:59 Jak sie, na Tryglawa, popatrzy na polskie produkcje tego typu, to sie plakac chce. Taki film powinien byc stworzony albo 40 lat temu, kiedy powstawaly legendy polskiego kina, albo dzisiaj, ale w Hollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: Kajko i Kokosz 22.12.03, 10:21 A to ma być animowany czy aktorski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon Re: Kajko i Kokosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 12:18 Aktorski. Z Cezarym Żakiem, Zamachowskim, Cezarym Pazurom i jeszcze kilkoma sławami. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Kajko i Kokosz 22.12.03, 12:37 No nie wiem, nie wiem... Kręcić komiks mieli już dawno... Bardzo wątpię, ale skoro zarzekasz się, że tak... Przekonaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegemon Re: Kajko i Kokosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 14:20 No to poszperaj po Internecie : Wpisz : Kajko, Kokosz Zamachowski. Tak ja znalazłem Info o tym filmie. Zresztą by nakręcić dobry film trzeba czasem kilka lat... Premiera ma być w roku 2004... Co z tego wyniknie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Kajko i Kokosz IP: *.pl / *.ns.net.pl 27.12.03, 23:04 oszzzzzzzzzzzzzzz kurda felek !!!!!!!!!!!!!! spieprza to niechybnie!!!! nie no!! ja nie kce !!! sie wqrwiac !!! Odpowiedz Link Zgłoś