Gość: baran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:37 Ten film mógłby być świetny gdyby zrobili go tylko Czesi, a tak będzie, przy sprzyjających wiatrach, co najwyżej dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hristoforos To je wyborne!!! 20.07.09, 21:03 Czekam na film. Ostatnie polskie komedie były nawet niezłe, a do tego czesi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Operacja Dunaj - zwiastun 21.07.09, 07:19 E, troche zawiodlem sie ogladajac ten zwiastun - nie bedzie to raczej komedia na miare CK Dezerterzy, chociaz byc moze tylko zwiastun taki biedny. Co mi sie nie podoba, to ten tylek w stringach "reklamujacy" film - nie mam nic przeciwko ladnej dupce, ale akcja filmu dzieje sie w 68 roku - stringi kompletnie tu nie pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Operacja Dunaj - zwiastun 21.07.09, 07:44 Dobrze jest obejrzeć oba zwiastuny, czeski i polski. Czeski poukładany, opowiadający jakąś historyjkę, a polski strzelający, bałaganiarski, kuszący gwiazdami i świecący pośladkami. Czyżbyśmy mieli aż tak prymitywny gust w porównaniu z Czechami? I skąd to się bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Operacja Dunaj - zwiastun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:34 bez przesady, czeskie filmy klasy b, czyli takie, których w Polsce nie zobaczysz, to jest coś totalnie poza poziomem, a są produkowane i tam reklamowane, czyli mają widownię... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Operacja Dunaj - zwiastun 21.07.09, 18:13 Możliwe, ale ja mówię o konkretenym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Operacja Dunaj - zwiastun IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.09, 09:18 nihto ne bude sve vojaki osryval... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozin z bażin słaby zwiastun IP: *.e-wro.net.pl 21.07.09, 10:42 słaby zwiastun, wygląda to jak zajawka serialu komediowego. brakuje tylko podkładanych śmiechów. zazwyczaj w trailerze zawarte są najlepsze fragmenty filmu, jeśli i tu tak jest to podziękuję i idę oglądać alternatywy 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx glupi pomysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:46 Czesi i tak nas przeklinaja za te bratnia pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
scennarzystka :) 21.07.09, 12:10 a ja gratuluję scenarzystom. i czekam na więcej. fabuł i dowcipów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuska Operacja Dunaj - zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:15 czekam na premierę, muszę go zobaczyć, czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bipi Re: Operacja Dunaj - zwiastun IP: *.net138.okay.pl 21.07.09, 15:39 czeski zwiastun dużo sympatyczniejszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar0 Operacja Dunaj - zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 16:11 !zajebiste! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migur Operacja Dunaj - zwiastun IP: *.152.148.102.dsl.dynamic.eranet.pl 20.08.09, 13:10 No... jak widziałeś zwiastun, to nie musisz iść do kina... żona stwierdziła, że w domu wyspała by się lepiej i taniej. Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś