gruszkazfartuszka 31.07.09, 09:06 Ostatnio po pobejrzeniu RocknRolli się zachwyciłam filmem i połaziłam po sieci trochę i trafiłam na taki bonusik www.warnervideo.com/rocknrolla/ - horoskop dla fanów ;) A przy okazji - jak wam się podobał film? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imbus Re: RocknRolla horoscope ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 11:56 mi bardzo! czekam, aż wyjdzie na DVD (21 sierpnia ma być) i wtedy dołączę koniecznie do mojej kolekcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: RocknRolla horoscope ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:23 dobrze wiedzieć :) ja chyba też się skuszę na zakup :) a nie wiesz czy w wersji blueray też będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbus Re: RocknRolla horoscope ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 11:06 ano jest na blu-ray www.galapagos.com.pl/news,927,Rocknrolla,na,DVD,iBlu-ray.html Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkazfartuszka Re: RocknRolla horoscope ;) 21.08.09, 11:21 no i wyszedł na DVD... www.galapagos.com.pl/film-5213.html Odpowiedz Link Zgłoś