Gość: CB-sta IP: *.setcom.pik-net.pl 30.12.03, 23:04 Super filmik cos na temat powstania CB radia,polecam kazdym związanym z radiem.pozdrawiam 73 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliancio.wodnik Re: Konwój *** 28.04.04, 14:34 Po "Pojedynku na szosie" ciężarówki źle mi się kojarzą; co do samej fabuły, to "Konwój" jest czymś pomiędzy "Znikającym punktem" z Barry Newmanem, a filmi- kiem "Mistrz kierownicy ucieka" z B. Reynoldsem. Nie jest tak poważny, jak Punkt, ani aż tak zwariowany jak Mistrz, ale można się i pośmiać, i pozastana- wiać. P.S Kristofferson był chyba Gumowym Kaczorem, a nie Kaczką, ale nic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wo_rk Re: Konwój *** 07.05.04, 19:17 Był i "Kaczką" i "Kaczorem", zależnie od tłumaczenia. Na płycie jest "Gumową Kaczką", które to tłumaczenie jest lepsze od "Gumowego Kaczora". A uważam tak dlatego, że pierwszy raz kiedy oglądałem ten film w telewizji "Gumowa Kaczka" była w porządku, zaś za drugim (albo jeszcze innym) razem, kiedy już był "Gumowym Kaczorem" to mi się przestało podobać. Wiem, może jestem dziwny, ale takie jest właśnie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Konwój *** 29.04.04, 12:19 Swietny film bodajze z 1973 roku. A ten co gral glowna role to byl "Kaczor". A w filmie najbardziej podoba mi sie scena, kiedy starszy pan w wozku golfowym chce przylaczyc sie do konwoju :D:D Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś