krupniok_pl 10.11.09, 09:43 to jednak zwykłe dziwki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekk13 masz problem z rozumieniem tekstu? 10.11.09, 09:49 tekst jest dosyć obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 10:31 "Zdradzają kobiety i mężczyźni, żony, mężowie, narzeczeni – niezależnie od wieku." Ty jednak to tępy jesteś jak młot ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 10:51 prowokator z ciebie jak z waldka potęga umysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 10:58 Jak dla mnie to artykuł jest tylko o tym, że durnym korpom spuszczonym ze smyczy wali na dekiel - żadna rewelacja, jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 16:30 kotek.filemon napisał: > Jak dla mnie to artykuł jest tylko o tym, że durnym korpom spuszczonym ze smycz > y wali na dekiel - żadna rewelacja, jak dla mnie... > > Niestety się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 11:16 Nie nazywaj ich dziwkami, to niesprawiedliwe i krzywdzące dla nich. Uogólnienie na wszystkie laski także jest nadużyciem. Dziwki dają za pieniądze. W artykule, który zlinkowałeś nie ma słowa o przepływie pieniędzy. Twoje wnioski są błędne. Ja jestem natomiast ciekaw dlaczego jesteś aż tak niesprawiedliwy i negatywnie nastawiony? Jakieś niespełnione nadzieje jakis zawód czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 może jemu na wyjeździe nie dały :D??? 10.11.09, 13:33 To by wyjaśniało skąd ta frustracja. Wrócił chłopina z wyjazdu i postanowił się pożalić. A tak na marginesie masz rację :) toż to było zwykłe..kures.two skoro tak bez pieniędzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krupniok_pl Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 14:49 Jak to nie było o pieniądzach? Cały ten burdel finansuje przecież pracodawca. Oprócz pensji to jest forma premii dla jego asystentek. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 16:01 A chłopaki tych lasek to zwykłe ch...e czy tylko frajerzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad-3 Re: Wszystkie laski... 10.11.09, 21:08 nie przesadzaj, sa jeszcze porzadne dziewczyny ale na pewno jest ich nie wiele i trzeba nie lada wysilku by taka dziewczyne znalezc Odpowiedz Link Zgłoś