Gość: PW IP: *.polskieradio.pl 07.12.09, 11:06 Redaktorze niedouczony, zmień te megahertze na hertze, żeby to miało ręce i nogi. Jak się o czymś pisze nie mając o tym zielonego pojęcia, to trzeba dokładnie przepisywać specyfikacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rhemek Re: Mikołaj w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 12:12 Nie polecam LG 42LH5000. Moj zepsul sie juz po 1 miesiacu prawidlowego uzytkowania, i teraz juz tydzien jestem bez TV, bo lG ma bez nadziejne punkty serwisowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brbr Re: Mikołaj w telewizji IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 12:46 Jak plazma może mieć słabe nasycenie czerni? Pod tym kątem bije wszystkie LCD na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkomik Re: Mikołaj w telewizji IP: *.chello.pl 07.12.09, 12:46 Nikt normalny nie kupuje LG, no czasem kupi biedny, ale biedny bo głupi - głupi, bo biedny, więc na jedno wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucypher Re: Mikołaj w telewizji IP: *.nplay.net.pl 07.12.09, 16:03 co za ignorant to pisal??????????? plazma ma idelna czern jako jedyny z tych wszystkich bo wlasnie jest plazma i to jest jej glowny atut!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Mikołaj w telewizji IP: 94.75.112.* 07.12.09, 18:15 Kupiłem Panasonic PX-T46G15E Oczywiście plazma. Co ciekawe ma wszystkie systemy tunerów. Tównież satelitarny DVB-S klasy HD i kieszeń na kratę dekodującą płatne programy satelitarne. Aby odbierać satelity bezpośrednio z talerza trzeba ustawić TV na Niemcy (wcześniej nie ujawnia się w menu ta opcja). W sumie chyba nigdy LCD nie da takiego obrazu jak plazma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildhoney Re: Mikołaj w telewizji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.12.09, 19:51 Gość: lajkomik już ci lepiej? zmoczyles skarpete? napisz jeszcze jaki masz hiendowy sprzet moze ktos sie podjara i znow sie zmoczysz... Mam LG bo nie był drogi a jakością obrazu nie ustępował droższym "prestizowym" markom. Dziwne tylko jest to że tutaj 42" kosztuje 3300zł nie wiem skad te ceny, moze ze sklepu nie dla idiotów... bo na necie znajdziesz duzo korzystniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Wmordemort Re: Mikołaj w telewizji IP: *.chello.pl 07.12.09, 21:37 @Mirek: właśnie od tygodnia testuję "biedniejszy model" tego Panasonica - G10E, z tą samą przekątną, na razie jedyne źródło, z którego ciągnie obraz o jakości pozwalającej temu TV na pokazanie możliwości, to... karta SD ze zdjęciami. No ale nie po to się kupuje plazmę, żeby robić z niej dużą ramkę na zdjęcia. Następna rzecz do zmiany - cyfrowa kablówka zamiast analogowej, a w dalszej kolejności - Blu-Ray (myślę o Panasonicu DMP-BD80, który wygląda na najlepiej zgranego z serią TV Viera). G15E ma jeszcze podłączenie do serwisu Viera Cast via net? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzeksmarujwuzek Re: Mikołaj w telewizji IP: *.toya.net.pl 08.12.09, 00:12 32" full HD, hehe, chyba na biurko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meff Re: Mikołaj w telewizji IP: 167.206.189.* 08.12.09, 00:47 a gdzie sharp!!!!! za niecale 3100zl z wysylka mozna kupic Sharp 42DH77E na allegro i tv ma lepsze parametry niz to LG co jest na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mikołaj w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 11:17 A ja mam Samsunga B650 i jakosc jest rewelacyjna wszystko odtwarzam cyfrowo przez usb w pelnej rozdzielczosci MKV;))) reszta niech sie jeszcze uczy bo odstaje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RazorPit Re: Mikołaj w telewizji IP: *.icpnet.pl 18.12.09, 14:59 Nie masz jeszcze prezentu na święta? Kup RazorPit'a w sklepie www.razorpit.pl -mamy coś extra dla Ciebie, bo przecież krawaty i skarpetki są do znudzenia. Nieprawdaż ?? Sklep internetowy www.razorpit.pl przygotował specjalnie dla Ciebie świąteczny RABAT 17% !!! W polu "bon zniżkowy" wpisz hasło "PREZENT". Odpowiedz Link Zgłoś