banasikkrulemrybnika 09.12.09, 10:17 Nie mogę dojść w gumie a baby się upierają żebym jej używał. Mój mały jest jakby znieczulony, czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tytus_flawiusz Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 10:24 Dobież ogumienie odpowiednie do modelu i nie kupuj z psie pieniądze dziadostwa, dobre rżniecie wymaga odrobiny inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 12:20 a jakie gumy są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 13:51 banasikkrulemrybnika napisał: > a jakie gumy są dobre? w jakim sensie ? smakowo ? zapachowo ? proponuję skonsultować to z własnym wackiem, generalnie odradzam tanie gówna Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 14:59 oczywiscie pytam o przepuszczalność doznań dotykowych, wilgotnościowych i temperaturowych a nie o smak czy zapach bo przecieżz genitalia nie posiadają gruczolów smakowych czy zapachowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 23:14 może Takie, zdają się być bardzo trwałe, dłużej ponosisz, taniej wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 10:26 utnij u góry i bedzie przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:21 six_a napisała: > chyba u dołu? > ----------------- To przecież zależy: przed, czy po. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:25 jakie przed czy po? chyba w trakcie. nie wiem, jak Wy się do doradzania bierzecie, ale sugeruję najpierw przeczytać, o co chodzi. przesz pisze wyraźnie gościu że nie może dojść w gumie, to chyba w trakcie, nie? chyba że o gumiaki chodziło, to ja nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 12:09 six_a napisała: przesz pisze wyraźnie gościu że nie może dojść w gumie, to chyba w trakcie, nie? > a pisze w jakiej pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:32 wyszedł z siebie i stanął obok:) jak coś się podnosi ze zwisu do poziomu to zara stoi? no bez przesady:) i stąd się bioro legendy:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:39 bo jak sie mówi czubek to sie myśli wierzchołek a jak wierzchołek to góra raczej a nie dół - nadanżasz? i teraz niepodważalne - "cmoknąć kogoś w czubek" - nie? i jak guma na czubku to nie na dole przecież???? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:43 coooo Ty, dół jest tam gdzie dół i zależy od aktualnego położenia. a gdzie masz górę ręki? w sensie od barku do dłoni?:) "cmoknąć kogoś w czubek" to jest dla mnie zupełnie nowe doświadczenie po tradycyjnym cmokaniu w dupę:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:54 znaczy dół może być u góry???? to się inwersja chyba nazywa:) a ręka nie dołu ma łokieć ew. aa to musisz spróbować:) wydaje się przyjemniejsze od cmokania w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 12:02 nnnnnie, właśnie nie może i przy wyproście w poziomie też nie może być w ogóle. znaczy wtedy góra będzie wierzchem. proste jak północ i południe mniej więcej. jak se założyłam takie bardziej tradycyjne położenie obiektu, to mi wyszło, że dół, a nie kurde góra. >wydaje się przyjemniejsze polecasz czyli?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 10:34 Po co się pytasz jak sam napisałeś, że masz małego? nic nie da zrzucanie winy na gumki Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 18:44 nie napisałem że mam małego bo nie mam. a w ogóle to nie liczy sie wielkość tylko technika. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 22:25 Nie tłumacz się bo tylko wzbudza zainteresowanie i ciekawość:) Odpowiedz Link Zgłoś
simbulek74 Re: sex z prezerwatywą 10.12.09, 16:48 A jak ktoś ma dużego i jeszcze dobrą technike - to jest dopiero jazda.. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 10:59 Ale w paszczu, czy w pipu? Bo to różnica jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:51 W drogich burdelach jest taniej w gumie. Jak niema kasy to nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 12:07 jak nie ma, a szklanka wody zamiast? też tania, to po co przepłacać? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 11:53 Skoro baby się upierają to przejdź chłopie na ręczny. Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 12:02 a ty myślisz, że od czego on taki znieczulony? :D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 12:08 banasikkrulemrybnika napisał: > Nie mogę dojść w gumie a baby się upierają żebym jej używał. Mój mały jest jakby znieczulony, czy wy też tak macie? peóbowałeś modelu "kabaretka" z kapeluszem? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 13:42 Ciekawy ten "sex z prezerwatywą" w tytule. Następnym razem spróbowałbym seksu z kobietą na twoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 18:46 hahaha usmiałem się do rozpuku takzwanego. jesteś miszczem ciętej riposty. Odpowiedz Link Zgłoś
anital36 Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 13:50 oj Panowie macie problem hahah dobrze że ja nie lubie całować się przez szybę :D nie znoszę gumek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 15:00 widać porządna z ciebie kobieta, daj mi boże takie babki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 15:38 bez gumy, ale za to z gratisem :)) kiła, rzeżączka, opryszczka, pleśniawki, kłykciny o HIV nie wspomnę ;)))) może być chłopcze poczytał coś o chorobach wenerycznych, zanim zaczniesz wyrywać laski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
banasikkrulemrybnika Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 18:10 kiedyś trzeba umrzeć i lepiej chorym niż zdrowym. te kłyciny mnie zainteresowały zara na goglach zobacze co to jest. i nie zwracaj się do mnie per chłopcze jeslim nie masz mniej niż 50 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: sex z prezerwatywą 10.12.09, 08:30 > i nie zwracaj się do mnie per chłopcze > jeslim nie masz mniej niż 50 lat... taki stary a na gumach się nie zna? odpowiem, mimo, że uważam temat za jakieś kiepskie trollowanie: durex ultra thin - cieńszej chyba nie dostaniesz, no chyba że taką z jelita gdzieś dorwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
romarrio lepiej z prezerwatywą niz bez 10.12.09, 19:45 lepiej z prezerwatywą niz bez, chyba ze super znasz panne i wiesz, ze robila niedawno badania (choc i tak mozna sie naciac) najlepsze sa zrobione polyisoprenu (np durex bare) duzo lepsze niz wszystkie latexy czy poliuretany (wlaczajac w to wszystkie ultra thin) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: sex z prezerwatywą 09.12.09, 19:21 banasikkrulemrybnika napisał: > Nie mogę dojść w gumie a baby się upierają żebym jej używał. i maja racje, ze sie upieraja przy gumach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: sex z prezerwatywą 11.12.09, 09:20 to się zakochaj i bądź wierny, z czasem kobieta zaufa. jesli to przygodny seks to przecież nikt nie bedzie ryzyował. Odpowiedz Link Zgłoś