Dodaj do ulubionych

SLALOM z gwiazdami

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.09, 12:46
Byłem w Spindlerowym Młynie na Sylwestra- na stoku żenada - zero czyli nic. Kolejki - szok . Co ta dziewczyna pisze .Ona chyba była gdzie indziej .................
Obserwuj wątek
    • Gość: Pl Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 12:54
      Polskie gwiazdy mogłyby poleceać polskie stoki (tak jak robi to Mroczek), nawet jeśli nie są tak rewelacyjne jak zagraniczne (bo rzeczywiście nie są). Ale gdyby miały odpowiednią promocję, to kto wie, czy baza by się nie rozwinęła... A promocję zapewniają między innymi "gwiazdy"! Nigdy nie przepadałem za Mroczkiem, ale teraz mi zaimponował, natomiast Prokopa mam od dzisiaj za snoba.
    • Gość: Arbiter Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 13:14
      Magdalena Schejbal Pani aktorko niech się pani zajmie aktorstwem a nie opowiadaniem bzdur NIBY w Szpindlu nie ma Polaków ?? hahahahahah KOBIETO tam połowa Wrocławia jeździ i okolic !! a druga połowa do Czernej Hory i innych miejscowości w Czechach !! jak nie masz o czymś pojęcia to lepiej nie otwieraj buzi.
    • Gość: sinch Re: SLALOM z gwiazdami IP: 193.24.24.* 17.12.09, 13:22
      ale z którego roku ten artykuł? jakieś odświeżane kluchy! to "dziennikarze" gazety nie umieją już nic napisać? Majdan to zawodnikiem Pogonii już nie jest z 2 lata...
    • Gość: Kuba Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 14:00
      PL: Co jeszcze? Może polskie gwiazdy powinny jeździć na polskich nartach? :-)
      Gdyby polskie stoki miały odpowiednią promocje gwiazd, to już dawno zostałyby zadeptane. Widać że Prokop i Pani Schejbal mają najmniejsze pojęcie o nartach z przepytanej piątki... no chyba że wolą spędzać czas w kolejkach albo z nartami na stoku ... przy budce z pieczonymi oscypkami.
    • Gość: Kuba Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 14:01
      Poprawka do postu powyżej; oczywiście nie Prokop, a Mroczek i Schejbal
    • Gość: billy Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 14:03
      tam gdzie szlajał się majdan/najważniejsza inf/ SĄ FOTOREOPORTERZY.
      bez sensu byłoby tam jechac gdyby ih nie było.
    • Gość: Lord Wmordemort Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.chello.pl 17.12.09, 14:28
      Do Szpindla jeździłem z narzeczoną ponad 10 lat temu, fajne miejsce. Kilka lat temu, już z żoną (i dziećmi) chciałem powtórzyć to fajne. Znalazłem hotel, który mnie interesował, wchodzę na stronkę rezerwacji (ooo, jak fajnie, system wspólnej rezerwacji dla połowy hoteli w Szpindlu, no, to musi być poważna sprawa!), pierwsza rzecz do wyboru: Wybierz kraj, z którego pochodzisz. Do wyboru z listy rozwijanej: Holandia, Anglia, Niemcy, Czechy. Koniec. Nie miałem możliwości rezerwacji z Polski. Powiedziałem "dziękuję" i od 5 lat jeżdżę do Francji - La Clusaz/ L'Etale/ Merdassier albo Lel Menuires/ Val Thorens. Nikt mi tam nie robi pod górę z narodowością.
    • Gość: do sinch Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.dolsat.pl 17.12.09, 17:01
      Miałem wrażenie, że to już czytałem. Rzeczywiście to stary artykuł...
    • Gość: cunt-plug Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.fbx.proxad.net 17.12.09, 18:24
      A ja sobie zyje we Francji i jezdze na nartach w Pirenejach. Tanio i wspaniale gory. Majac zakwaterowanie w Ax-les-Thermes (dwu osobowy pokoj + sniadanie 40?) w bliskim zasiegu ma sie az 4 stacje narciarskie: Ascou, Ax, Porte Puymorenes i Pas de la Casa w Andorze. Calodzienne karnety od 20? (Ascou i Porte) 30? Ax i 60? Pas de la Casa. Vertical od 600 do 1200m i kilometry tras w tym wiele czarnych i back country.
    • Gość: dario Re: SLALOM z gwiazdami IP: 83.142.204.* 28.01.10, 09:25
      korbilów.gdzie są tam długie szerokie trasy* tol lipa.SKANSEN + chamstwo.
    • Gość: eee Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.integral-tech.pl 28.01.10, 10:26
      A najfajniej jest w Dubaju - na stoku -4 na polu +40. Mało ludzi dwie sympatyczne trasy, w połowie stoku barek z ogrzewanym tarasem zewnętrzym :-), super wypożyczalnia sprzętu, żyć nie umierać.
    • Gość: mm Re: SLALOM z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:38
      Do eee, w Dubaju pole to chyba naftowe, Krakusie:)
    • Gość: jaro Re: SLALOM z gwiazdami IP: 188.93.163.* 16.04.10, 23:45
      "Marcin Prokop: polecam Beaver Creek w Kolorado". Powiedział co wiedział. Kogo człowieku bedzie stac na wycieczke za ocean!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka