Gość: kalina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:32 Wymieńcie proszę w punktach trzy zasady którymi rządzicie się w życiu i które są dla Was najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet Re: Panowie, ZASADY ! IP: 195.117.144.* 03.02.04, 10:47 1.honor 2.wolność 3.miłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:59 Zastanowiłeś się dobrze? Muszę przyznać ,że nie spodziewałam się takich zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Panowie, ZASADY ! IP: 195.117.144.* 03.02.04, 11:07 No coż tak mnie po prostu wychowano i staram się tak żyć. Jest to zupełnie niepraktyczne podejście w dzisiejszych czasach ale ja czuję się z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.hwr.arizona.edu 04.02.04, 03:13 prawdomownosc lojalnosc uczciwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:54 Marek, wobec kogo pragniesz być lojalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.prasabalt.gda.pl 04.02.04, 14:35 1. Sex 2. Pieniądze 3. Rock "N" Roll Bądźmy szczerzy .... no może Sex na 2 miejscu a kasa na 1. Tacy jesteśmy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRIMO Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 16:10 1. Praca/dochody 2. Sporo młodsza / najmniej dziesięć lat / , atrakcyjna, mądra dupa 3. I żadnej takiej jak ty, która o to pyta. Dalej zasady ustalą się same. To dość proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:16 Czy u ciebie się to sprawdziło? Czy te zasady były i są takie proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:56 Gość portalu: PRIMO napisał(a): > 1. Praca/dochody > 2. Sporo młodsza / najmniej dziesięć lat / , atrakcyjna, mądra dupa > 3. I żadnej takiej jak ty, która o to pyta. > > Dalej zasady ustalą się same. To dość proste. Skąd wiesz jaka ja jestem? Życzę Ci krótkołapego, głupiego kaszalota.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:57 A która dupa jest mądra? ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:12 dupa jest tylko do dawania dupy i nie ważne czy mądra, czy głupia byle była umyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 11:05 "Dupa" to stworzenie, na które aż miło patrzeć. A co ty wybierasz sobie po "umyciu" i jakie cielsko układa się z tobą do snu, to twoja sprawa. Biedaku..."Dupa" to miano dla ładnych, pięknych i nietuzinkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:18 dupa to stworzenie? Jaki to gatunek ? curva curvosa ? Z anatomii wiadomo, że to część ciała. A do czego służy? Do sra...ia , jeb...nia. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Panowie, ZASADY ! 04.02.04, 16:25 primo:prosty facet z prostymi zasadami,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonso Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:02 1. dom i rodzina 2. praca 3. żadnych głupich ,samotnych i podstarzałych dup, lecących na każdego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek kalinko specjalnie dla ciebie !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.04, 23:26 dla mnie numerem pierwszym jest milosc! bo pewnie to chciala bys uslyszec lub przeczytac ,pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
szwecja_zmienila Re: Panowie, ZASADY ! 04.02.04, 23:53 1. Kobiety sa dobrem wolnym i dlatego sa za darmo do nieograniczonego uzytku. 2. Zyebanie jak najwiekszej liczby kobiet jak najwieksza ilosc razy to punkt honoru 3. Nr za darmo bo Nr1 4. Pieniadze leza na ulicy i tylko trzeba je podpyerdolic. 5. Jak dupa smiedzi to sie nie robi minety 6. Jak dupa glodna trzeba najpierw dac jesc. 7. Jak dupa marudzi to sie ignoruje 8. Jak dupa meczy konia to sie jej pozbywa bo nie chce ciagnac. 9. Nauczenie zasad 1-8 wlasnego syna i kolegow syna. 10. Lepiej takiej wlac na gola dupe niz przez majtki to wiecej kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.net.autocom.pl 06.02.04, 20:21 trzeba miec odpowiedniego "konia" zeby chciec go ciagnac frajerze, wtedy zadna "dupa" by nie marudzila i nie musialbys przekazywac swoich zasad kolejnym pokoleniom facetow BEZ JAJ ;-))) Pozdrawiam... aha bylabym zapomniala - nie powinienes w ogole uzywac slowa HONOR bo to obraza tych, ktorzy wiedza co ono oznacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:38 Przeczytałam i chyba zmienię preferencje seksualne. Jak myślicie, jest to możliwe, tak z przekonania nie z potrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Panowie, ZASADY ! 06.02.04, 17:07 nie zmieniaj preferencji,zmień ewentualnie faceta.jestem optymistka i wierze ze te samczyki co sie tu wpisywały nie stanowią reprezentacyjnej grupy dla męskich zasad i są faceci z normalnymi zasadami. Ja znam 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 11:27 Napisałaś, że znasz 2 facetów z normalnymi zasadami. Z ciekawości pytam 2 z zasadami na ilu w całości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 14:10 Kalina, nie poddawaj sie! Przez paru pajacow chcesz zmieniac preferencje? Kontynuuj swoje badania meskiego swiata, na pewno cos ciekawego w miedzyczasie odkryjesz. ;-)) A tak a propos, prawdziwi mezczyzni nie klepia o swoich zasadach - oni je maja i pokazuja wtedy, kiedy trzeba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 14:56 Seth, pocieszasz mnie. Wchodzę na FM i co czytam? Jednemu z panów coś wyrosło na genitalich i chwali się tym faktem. Drugi chciałby się pozbyć żony po dziesięciu wspólnych latach, trzeci dumny jest bo ma problem alkoholowy. A jedna z kobiet twierdzi, że zna 2 (dwóch) facetów z zasadami.Aż dwóch! szczęściara. Mam śmiać się czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 15:20 Nie bierz wszystkiego tak na smiertelnie serio. To tylko forum, gdzie kazdy moze wpasc i bezkarnie popisac co mu sie podoba. Juz kiedys proponowalem Ci, bys za punkt odniesienia swoich wnioskow o zyciu i facetach obrala real. A forum traktuj raczej jako forme zabawy. Jak sie trafi ktos konkretny do wymiany mysli to super, a jak nie (np. niniejszy watek) to nie ma nad czym rozdzierac szat. Wyluzuj i nabierz dystansu, bo moim zdaniem totalnie mija sie z celem jakies dolowanie sie tym co tu ludzie pisza. A propos facetow i zasad, juz wspomnialem wyzej, ze prawdziwy mezczyzna, ktory ma zasady, nie mowi o tym, nie przechwala sie swoimi zasadami, tylko w okreslonych sytuacjach swoim zachowaniem potwierdza, ze je faktycznie ma. Mezczyzne poznaje sie po tym co robi a nie po tym co mowi. Wydaje mi sie, ze zarowno Ty jak i ta "szczesciara" co zna takich az 2, znacie wiecej facetow z zasadami, a po prostu nie widzialyscie ich w sytuacjach, w ktorych oni mogliby to udowodnic. Najlepsze sa obserwacje w realu. Zycze wiecej wiary w mezczyzn i dystansu do forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 15:36 Dzięki. Może Ty zabawisz się i odpowiesz na moje pytanie. Trzy zasady jakimi kierujesz się w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaron82 Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 07.02.04, 15:48 1. Wiecej robic mniej mowic. 2. Robic tak, zeby bylo dobrze. 3. Robic tak, zebym mogl siebie zaliczyc do kategorii ludzi pozytywnych (sam taka wymyslilem). Odpowiedz Link Zgłoś