Dodaj do ulubionych

Panowie, ZASADY !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:32
Wymieńcie proszę w punktach trzy zasady którymi rządzicie się w życiu i które
są dla Was najważniejsze.
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: Panowie, ZASADY ! IP: 195.117.144.* 03.02.04, 10:46
      1. Honor
    • Gość: facet Re: Panowie, ZASADY ! IP: 195.117.144.* 03.02.04, 10:47
      1.honor
      2.wolność
      3.miłość
    • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 10:59
      Zastanowiłeś się dobrze? Muszę przyznać ,że nie spodziewałam się takich zasad.
      • Gość: facet Re: Panowie, ZASADY ! IP: 195.117.144.* 03.02.04, 11:07
        No coż tak mnie po prostu wychowano i staram się tak żyć. Jest to zupełnie
        niepraktyczne podejście w dzisiejszych czasach ale ja czuję się z tym dobrze.
    • Gość: marek Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.hwr.arizona.edu 04.02.04, 03:13
      prawdomownosc
      lojalnosc
      uczciwosc
      • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 10:54
        Marek, wobec kogo pragniesz być lojalny?
    • Gość: adart Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.pl 04.02.04, 09:11
      sex, drugs, R&R
    • veerle Re: Panowie, ZASADY ! 04.02.04, 12:20
      prawda
      odpowiedzialnosc
      troska
    • Gość: Miki Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.prasabalt.gda.pl 04.02.04, 14:35
      1. Sex
      2. Pieniądze
      3. Rock "N" Roll

Bądźmy szczerzy .... no może Sex na 2 miejscu a kasa na 1.
      Tacy jesteśmy !!
    • Gość: PRIMO Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 16:10
      1. Praca/dochody
      2. Sporo młodsza / najmniej dziesięć lat / , atrakcyjna, mądra dupa
      3. I żadnej takiej jak ty, która o to pyta.

Dalej zasady ustalą się same. To dość proste.
      • Gość: kalinka Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:16
        Czy u ciebie się to sprawdziło?
        Czy te zasady były i są takie proste?
      • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:56

Gość portalu: PRIMO napisał(a):

> 1. Praca/dochody
        > 2. Sporo młodsza / najmniej dziesięć lat / , atrakcyjna, mądra dupa
        > 3. I żadnej takiej jak ty, która o to pyta.
        >
        > Dalej zasady ustalą się same. To dość proste.

Skąd wiesz jaka ja jestem? Życzę Ci krótkołapego, głupiego kaszalota.:)
      • Gość: master Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:57
        A która dupa jest mądra? ha, ha, ha
        • Gość: alfonso Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:12
          dupa jest tylko do dawania dupy i nie ważne czy mądra, czy głupia byle była
          umyta
          • Gość: ok Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 11:05
            "Dupa" to stworzenie, na które aż miło patrzeć. A co ty wybierasz sobie
            po "umyciu" i jakie cielsko układa się z tobą do snu, to twoja sprawa.
            Biedaku..."Dupa" to miano dla ładnych, pięknych i nietuzinkowych.
            • Gość: alfonso Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:18
              dupa to stworzenie? Jaki to gatunek ? curva curvosa ?
              Z anatomii wiadomo, że to część ciała. A do czego służy? Do sra...ia ,
              jeb...nia.
    • envi Re: Panowie, ZASADY ! 04.02.04, 16:25

primo:prosty facet z prostymi zasadami,hehe.
    • Gość: alfonso Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:02
      1. dom i rodzina
      2. praca
      3. żadnych głupich ,samotnych i podstarzałych dup, lecących na każdego faceta
    • Gość: misiek kalinko specjalnie dla ciebie !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.04, 23:26
      dla mnie numerem pierwszym jest milosc! bo pewnie to chciala bys uslyszec lub
      przeczytac ,pozdro...
    • szwecja_zmienila Re: Panowie, ZASADY ! 04.02.04, 23:53
      1. Kobiety sa dobrem wolnym i dlatego sa za darmo do nieograniczonego uzytku.
      2. Zyebanie jak najwiekszej liczby kobiet jak najwieksza ilosc razy to punkt
      honoru
      3. Nr za darmo bo Nr1
      4. Pieniadze leza na ulicy i tylko trzeba je podpyerdolic.
      5. Jak dupa smiedzi to sie nie robi minety
      6. Jak dupa glodna trzeba najpierw dac jesc.
      7. Jak dupa marudzi to sie ignoruje
      8. Jak dupa meczy konia to sie jej pozbywa bo nie chce ciagnac.
      9. Nauczenie zasad 1-8 wlasnego syna i kolegow syna.
      10. Lepiej takiej wlac na gola dupe niz przez majtki to wiecej kocha.
      • Gość: majka Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.net.autocom.pl 06.02.04, 20:21
        trzeba miec odpowiedniego "konia" zeby chciec go ciagnac frajerze, wtedy
        zadna "dupa" by nie marudzila i nie musialbys przekazywac swoich zasad kolejnym
        pokoleniom facetow BEZ JAJ ;-))) Pozdrawiam... aha bylabym zapomniala - nie
        powinienes w ogole uzywac slowa HONOR bo to obraza tych, ktorzy wiedza co ono
        oznacza!
    • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 16:38
      Przeczytałam i chyba zmienię preferencje seksualne. Jak myślicie, jest to
      możliwe, tak z przekonania nie z potrzeb?
      • envi Re: Panowie, ZASADY ! 06.02.04, 17:07
        nie zmieniaj preferencji,zmień ewentualnie faceta.jestem optymistka i wierze ze
        te samczyki co sie tu wpisywały nie stanowią reprezentacyjnej grupy dla męskich
        zasad i są faceci z normalnymi zasadami.
        Ja znam 2.
        • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 11:27
          Napisałaś, że znasz 2 facetów z normalnymi zasadami.
          Z ciekawości pytam 2 z zasadami na ilu w całości?
    • Gość: Seth Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 14:10
      Kalina, nie poddawaj sie! Przez paru pajacow chcesz zmieniac preferencje?
      Kontynuuj swoje badania meskiego swiata, na pewno cos ciekawego w miedzyczasie
      odkryjesz. ;-)) A tak a propos, prawdziwi mezczyzni nie klepia o swoich
      zasadach - oni je maja i pokazuja wtedy, kiedy trzeba.
      Pozdrawiam
      • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 14:56
        Seth, pocieszasz mnie. Wchodzę na FM i co czytam? Jednemu z panów coś wyrosło
        na genitalich i chwali się tym faktem. Drugi chciałby się pozbyć żony po
        dziesięciu wspólnych latach, trzeci dumny jest bo ma problem alkoholowy.
        A jedna z kobiet twierdzi, że zna 2 (dwóch) facetów z zasadami.Aż dwóch!
        szczęściara.
        Mam śmiać się czy płakać?
        • Gość: Seth Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 15:20
          Nie bierz wszystkiego tak na smiertelnie serio. To tylko forum, gdzie kazdy
          moze wpasc i bezkarnie popisac co mu sie podoba. Juz kiedys proponowalem Ci,
          bys za punkt odniesienia swoich wnioskow o zyciu i facetach obrala real. A
          forum traktuj raczej jako forme zabawy. Jak sie trafi ktos konkretny do
          wymiany mysli to super, a jak nie (np. niniejszy watek) to nie ma nad czym
          rozdzierac szat. Wyluzuj i nabierz dystansu, bo moim zdaniem totalnie mija sie
          z celem jakies dolowanie sie tym co tu ludzie pisza. A propos facetow i zasad,
          juz wspomnialem wyzej, ze prawdziwy mezczyzna, ktory ma zasady, nie mowi o
          tym, nie przechwala sie swoimi zasadami, tylko w okreslonych sytuacjach swoim
          zachowaniem potwierdza, ze je faktycznie ma. Mezczyzne poznaje sie po tym co
          robi a nie po tym co mowi. Wydaje mi sie, ze zarowno Ty jak i ta "szczesciara"
          co zna takich az 2, znacie wiecej facetow z zasadami, a po prostu nie
          widzialyscie ich w sytuacjach, w ktorych oni mogliby to udowodnic. Najlepsze
          sa obserwacje w realu. Zycze wiecej wiary w mezczyzn i dystansu do forum
          Pozdrawiam
          • Gość: kalina Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 15:36
            Dzięki. Może Ty zabawisz się i odpowiesz na moje pytanie.
            Trzy zasady jakimi kierujesz się w życiu.
            • Gość: aaron82 Re: Panowie, ZASADY ! IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 07.02.04, 15:48
              1. Wiecej robic mniej mowic.
              2. Robic tak, zeby bylo dobrze.
              3. Robic tak, zebym mogl siebie zaliczyc do kategorii ludzi pozytywnych (sam
              taka wymyslilem).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka