IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.02.04, 20:29
Ide w weekend zrobic sobie dziare (nad tym wzorem zastanawialem sie ok 2 lat
zeby nie popelnic bledu przypadkiem), powiedzcie co o tym sadzicie szczerze -
zalezy mi na obiektywnej opinii obcych ludzi bo mam jeszcze czas zeby
zrezygnowac. Dzieki za opinie i uwagi. Pozdrawiam.

dziara wyglada tak: www.robhalford.com/gallery/fans/html/daveLEVYA.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: nebbia Re: dziara IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.02.04, 23:59
      tatuaże same w sobie mi sie podobają, ten wzór jednak nie za bardzo. jest jak
      na moj gust za duży.meslales 2 lata, wiec z pewnoscia to jest to czego chcesz.
      badz dzielny, zamiesc foto jak juz zrobisz i sie zagoi ;)pozdrawiam
    • Gość: k. Re: dziara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 10:29
      Nie bardzo rozumiem po co pytać ludzi o opinię. Jeżeli jesteś przekonany do
      tego wzoru to idź i zrób w końcu to chyba przemyślana decyzja. Jeżeli chcesz
      opinii mas na temat tego wzoru to chyba zły pomysł, będzie tyle opinii ilu
      wpisujących. Moja rada, żeby zrobić tatuaż musić kochać ten wzór później nie
      będziesz żałować. Widzę że do podjęcia deecyzji musisz jeszcze poczekać żeby
      nabrać przekonania, dla mnie ten wzór jest ok. Tylko czym jest dla ciebie, co
      chciałbyś nim wyrazić????
      Kasia
    • batka5 Re: dziara 20.02.04, 10:48
      pomysł jest extra, sama nad tym się zastanawiam już od dłuższego czasu ale czy
      ten wzór to jest właśnie to co chcesz miec do końca zycia?? ale wiadomo, że
      zrobisz jak uważasz
      • Gość: KUBA Re: dziara IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.02.04, 12:35
        Niczego nie chcialem wyrazic, poprostu podoba mi sie wzor (okladka 1ej z plyt
        Judas Priest), wzor wg mnie jest spoko a zarazem jest bardzo klasycznie Heavy
        (tacy zramolali starzy fani jak ja zauwazylem ze tez tylko tego typu nosza nie
        wiem czemu :), moze sa ponadczasowe bo "mechanika" wyraza HM, sam motym jest
        klasyczny tylko "podmetalizowany", pozatym okladka juz klasycznej
        rozpoznawalnej pozycji). Mam obawe tylko przed jednym, to stare klasyczne
        podejscie HM do wizerunku (teraz juz tego nie ma-gowniarze tego nie znaja) ze
        skorami, lancuchami i tatuazami tego typu-glownie wzielo sie od Roba Halforda
        (Judas Priest) i caly ten kultywowany wizerunek HM, potem sie okazalo co
        smieszniejsze ze Halford to gej a caly ten kultywowany wrecz swiety wizerunek
        przez cale pokolenie juz teraz starszych fanow jest klasyczny dla
        homoseksualistow hehe (smieszne ale prawdziwe), wiec nie chce zeby ktos sie
        potem smial ze "ladna dziara ale szkoda ze meskich nie mieli" alo "twojemu
        chlopakowi sie spodobala ?" :). Nie robie tej dziary bo jest HM czy dla szpanu,
        poprostu mi sie podoba i zobaczylem ze na kims wmiare wyglada ale nie chce zeby
        zle mnie kojarzono potem ;).
        • Gość: karmazynowa Re: dziara IP: 5.2.* / 217.8.167.* 20.02.04, 14:16
          mnie sie podoba:)
          byle by pozniej nie przeholowac z iloscia,
          bo po pierwszej bedziesz mial ochote na nastepne...
    • Gość: Mirek Re: dziara IP: *.bisztynek.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 16:15
      No Kubuś brawo! Tylko ostrzegam! Po tym będą następne i jeszcze następne....
      Jak będziesz już "po" to zamieść zdjęcie! POWODZENIA
      • Gość: KUBA Re: dziara IP: *.acn.waw.pl 29.03.04, 17:33
        Juz jest po ! :). Teraz liza sie ze mna wszystkie 17stki w knajpie jak jestem w
        krotkim rekawku. Pzdr
        • Gość: Mama Re: dziara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 18:17
          A co na to zaradna Rakieta ?
          • Gość: KUBA Re: dziara IP: *.acn.waw.pl 30.03.04, 10:17
            Narazie wyjechala i nie mialem jak zlapac ja za foke zeby pokazac ze mi na niej
            zalezy ale jak wroci to ja zaciagne gdzies do barexu blisko domu (zeby potem
            niedaleko bylo jak co ;)). Z tymi 17 zartowalem :), gnoje smierdza, czesto maja
            popsute zeby wiec im jedzie z ust i smierdza w wiekszosci fajami wiec raczej
            zadna atrakcja z taka zwlaszcza ze lubia zatankowac a odor trawionego alku mnie
            powala na podloge wrecz :). Wniosek: tylko Zaradna Weteranka Rakieta.
            • Gość: Jagna Re: dziara IP: 167.83.9.* 31.03.04, 09:20
              Kuba, a byłeś wczoraj na U.D.O.?
              • Gość: KUBA Re: dziara IP: *.acn.waw.pl 31.03.04, 10:22
                Nie droga Pani niestety nie, bylem u kumpli i niezle zachlalem wiec dzisiaj od
                rana mam potwornego kaca killera. Pozatym byla tam Pani Rakieta, chyba bylem
                mily i blyskotliwy (i nie probowalem ja zlapac odrazu za foczke) ale nasza
                zwalka alkocholowa dala jej niestety chyba troche do myslenia i pomyslala ze
                tak zawsze :#.
    • Gość: ppp Re: dziara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 18:33
      szczerze ci mowie jest oblesna i wybierz sobie inny tatuaz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka