maly.jasio 03.04.10, 14:53 skoro jest to forum o mezczyznach, gdzie kazdej wolno sypac mezczyznie piachu do uszu (skolko ugodno), a wiekszosc piszacych , to kobietki uzyczam piaskownicy :) grabki, lopatka i sypac mi tu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 16:37 A tak w ogóle to o co się Ciebie Jasiu rozchodzi? Piachu Ci zostało po remoncie chlewika? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 17:50 A jak Ty jesteś zbudowana? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 19:01 viviene napisała: > wystarczająco ..:))) Poka! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 18:38 piachu brakuje? czy wszystkie nagle zajete gotowaniem jajec ? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 18:45 sam masz juz wygłaskane to pozwól innym,ech,Jaś ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 19:21 Ugotowalem swiatecznego karpia (no o jeden dzien za pozno , ale niech tam) i zapijam advoccatem. bo jak ma byc jajeczko, to ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 19:31 nanai11 napisała: > Ja lubie meżczyzn. Nie wiem jak autor wątku, który potraktował motyw rodzajem żeńskim, ja uznałbym Twój postulat i powitałbym Cię uprzejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 19:53 eat.clitoristwood napisał: > Nie wiem jak autor wątku, który potraktował motyw rodzajem żeńskim, nie mam sie do czego przyznawac. mezczyzna - to czasow-nick rodzaju zenskiego. pora uznac wlasne slabosci. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 19:55 wypada życzyć : Na zdrowie ! :)) (no o jeden dzien za pozno , ale niech tam) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Nasza Mezczyzna 03.04.10, 20:07 Mężczyzna jest na tyle męski na ile stworzy go kobieta. Kobieta jest taka w łóżku jaką stworzy ją mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 co za symbioza :) 04.04.10, 10:35 nanai11 napisała: > Mężczyzna jest na tyle męski na ile stworzy go kobieta. Kobieta jest taka w łóżku jaką stworzy ją mężczyzna. Coz za symbioza, a gdziez ten kobiecy piasek do ucha, ktorego tak oczekiwal autor watku ? Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Nasza Mezczyzna 04.04.10, 19:04 > Mężczyzna jest na tyle męski na ile stworzy go kobieta. > Kobieta jest taka w łóżku jaką stworzy ją mężczyzna. Umiesz myslec samodzielnie czy tylko wystekiwac puste farmazony? Odpowiedz Link Zgłoś